HWSW Informatikai Kerekasztal: Szeressük együtt InGent! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szeressük együtt InGent!

#221 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 25. 17:46

Idézet

Lol majd ha hazamentem csinalunk GK ebedet es megmereckedunk. Kép
Pontosan emléxem hogy alacsonyabb vagy nálam Kép vegyél egy mérőszalagot és mérd le magad! Most azonnal! KépKépKép

#222 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 25. 18:00

Idézet

Idézet

Lol majd ha hazamentem csinalunk GK ebedet es megmereckedunk. Kép
Pontosan emléxem hogy alacsonyabb vagy nálam Kép vegyél egy mérőszalagot és mérd le magad! Most azonnal! KépKépKép
Nem kivitelezheto mivel a kinaiaknak csak 1meter50-es meroszallagot gyartanak (nincs nagyobbra szukseg) Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#223 Felhasználó inaktív   Doubler 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 11:15

InGen hater club mért nincs? :Đ
www.nameless.hu - Coming Soon

#224 Felhasználó inaktív   sztupy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 11:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Én felvállalom a 100 kilómat a 190 cm-emhez! Kép
Errr nem vagyunk aranyban Kép En 65 vagyok 182-hoz Kép
Én 67 a 185-höz :-D
nem is vagy akkora sztem :Đ
én 75/179
Hát nálad magasabb vagyok Kép
inkább csak a pofád nagyobb... de nem 5 centivel :-D

- Csak egészség legyen, meg térerő -

#225 Felhasználó inaktív   sztupy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 11:45

Idézet

mert ott midnenki InGent éltetné... hát akarunk mi iylet? :-D

- Csak egészség legyen, meg térerő -

#226 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 16:10

Idézet

Van csak olyan helyen amirol InGen nemtud. Hisz ott utaljuk epp senkinek se jo ha megjelenik. Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#227 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 07. 27. 14:07

Idézet

Nálam lehet jelentkezni.Kép ááá nem, én nagyon szeressem ingent, akiről már mindig is megvallottam, hogy hasonlítást lehet felfedezni vele és anakinnal az új stárvársban. Ez most egy krva értelmes mondat volt.KépKépKép
Na de ne aggódjatok gyerekek, hamarosan úgyis összehozunk a papával egy talállkát, aztána kkor az asztal alá iszom.:-D:D
Ugye papa?:-D

ui.: lehet aztán egyáltalán nem is hasonlítanak egymásra, csak én láttam régen ingen báttyát, az arcmemórim meg gyakorlatilag elveszett születésem pillanatában.Kép

#228 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 27. 14:10

Idézet

Idézet

Nálam lehet jelentkezni.Kép ááá nem, én nagyon szeressem ingent, akiről már mindig is megvallottam, hogy hasonlítást lehet felfedezni vele és anakinnal az új stárvársban. Ez most egy krva értelmes mondat volt.KépKépKép
Na de ne aggódjatok gyerekek, hamarosan úgyis összehozunk a papával egy talállkát, aztána kkor az asztal alá iszom.:-D:D

ui.: lehet aztán egyáltalán nem is hasonlítanak egymásra, csak én láttam régen ingen báttyát, az arcmemórim meg gyakorlatilag elveszett születésem pillanatában.Kép
Amikor hosszú haja m volt, mégjobban hasonlítottam rá Kép

Jaja meeting közeleg csak meg kéne végre dumálni MSNen Kép Kép mekkora fless ez a szmájli :-D

#229 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 07. 27. 14:19

Idézet

Idézet

Idézet

Amikor hosszú haja m volt, mégjobban hasonlítottam rá Kép

Jaja meeting közeleg csak meg kéne végre dumálni MSNen Kép Kép mekkora fless ez a szmájli :-D
Wazzeg, elég egyszerű a téma, fogod magad és ráklikkelsz a bejelentkezés gombocskára az emesen ablakon, és fellépsz, oszt megkonzultáljuk mi merre há lépés illetve hány liter.
Kép Ez sokkal jobb:D:D:D:D De a legjobb még mindig ez a párosítás: Képhttps://forum.hwsw.h...ns_more/129.gif
https://forum.hwsw.h...default/105.gif

ui..: hmm..csak néha nem fut ez tetves bolhás dög...https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_more/065.gif

#230 Felhasználó inaktív   Skullkid 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 03. 20:37

Már bocs InGen, de az MS Vista mióta Akció stílusú? KépKép

#231 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 03. 20:41

Idézet

Már bocs InGen, de az MS Vista mióta Akció stílusú? KépKép
Mióta csokoládé létezik! Kép

#232 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 04. 12:40

Sracok sracok! Lehet, hogy en vagyok mar tulsagosan fafej, de ennek a Faultetos X-Aktas sztorinak mi volt az ertelme?
Kép

#233 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 04. 13:40

Idézet

Sracok sracok! Lehet, hogy en vagyok mar tulsagosan fafej, de ennek a Faultetos X-Aktas sztorinak mi volt az ertelme?
Igen.

#234 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 04. 13:55

Idézet

Idézet

Igen.
Haaaat szerintem nem igen... nem mondanam azt hogy nem, csak annyira nem, de igen sem igazan...
Kép

#235 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 15:57

Cö-cö ... Amint látom, már megint ünnepelteted itt Magad, InGen! Kép Vagy megbotránkoztatni szeretnél? Azzal csak még jobban nőne a népszerűséged ...Kép

No, csak annyit a lentiekhez, hogy ha meeting vagy parti van, szóljatok!!! Kép Kép

MSN: én most egyelőre ott nem vagyok - tudjátok, új munkahely, itt nem merek egyelőre Instant Message-elni. Az előző melóhelyi dzsépet viszont úgy hagytam, hogy elfelejtettem kilépni ... Kép Így ha onnan bejelentkezik vki a nevemben, az nem én vagyok! Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#236 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 04. 17:15

Idézet

Cö-cö ... Amint látom, már megint ünnepelteted itt Magad, InGen! Kép Vagy megbotránkoztatni szeretnél? Azzal csak még jobban nőne a népszerűséged ...Kép

No, csak annyit a lentiekhez, hogy ha meeting vagy parti van, szóljatok!!! Kép Kép

MSN: én most egyelőre ott nem vagyok - tudjátok, új munkahely, itt nem merek egyelőre Instant Message-elni. Az előző melóhelyi dzsépet viszont úgy hagytam, hogy elfelejtettem kilépni ... Kép Így ha onnan bejelentkezik vki a nevemben, az nem én vagyok! Kép

Nekem sajna majna nem vagy meg MSNen ígyse Kép de én már a második nap felnyomtam MSN-t, és azóta 2x jött be úgy a fönököm tök random hogy épp nagyba netezem, egy kicsit égés volt KépKép

#237 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 08:10

Sebaj InGen fiam! Első munkahelyeden ez nem szégyen! Kép

#238 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 09:10

InGen:

Főnököd? Hol melózol? Úgy tudtam, középsuliba jársz. Vagy most nyáron melózol? :Đ

Nekem sajnos a "rosszabbik" bossom (mert a másik halál jó fej, de ő az ügyvezető is) pont rálát a monitoromra, tehát amikor ő itt van, tényleg alig merek privu netezni ... Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#239 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 05. 09:15

Idézet

InGen:

Főnököd? Hol melózol? Úgy tudtam, középsuliba jársz. Vagy most nyáron melózol? :Đ

Nekem sajnos a "rosszabbik" bossom (mert a másik halál jó fej, de ő az ügyvezető is) pont rálát a monitoromra, tehát amikor ő itt van, tényleg alig merek privu netezni ... Kép

Áhh ne is mondd :-D egy kerkesszékeket javító cégnél (iszonyatosan durva, napi 30-40 bejelentés, évi 50 millió tiszta haszon, ezt nagyon nem gondoltam volna:) )

Szóval irodában vagyok, a titkárnő helyett, aki most szabin van, de erősen eddzenem kell hozzá az idegeimet, veszegetni a telefonokat, beszélni a rokikkal, meg minden marhaság... rájöttem hogy nem véletlen, nőknek való munka ez, én három telefon után idegileg készen vagyok és inkább ordibálnék a telefonálóval Kép

Egyébként igen, ahogy mondod, nyáron beugrottam 1 hónapra, ismerősé a cég egyébként, és mivel itt nélkülözhetetlen több ember az irodában, s mivel a titkárnő szabira ment, megkértek hogy ugorjak be :-D

#240 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 05. 09:16

Idézet

InGen:

Szia Syb! Meselj, hol sikerult elhelyezkedned? Erdekelne a dolog... Kép
Kép

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »