A lap arculata
Elküldve: 2004. 01. 24. 23:06
Vagy lehet rossz gombot nyomnak meg és felrobban az egész.
"Targer has been silenced" "Dust to dust" "...polcie girl"
Elküldve: 2004. 01. 25. 01:03
ez igazan jo hir!
nagyon orulok neki.
januar 31en hajnalban mar fenn lesz az oldal?
nagyon orulok neki.
januar 31en hajnalban mar fenn lesz az oldal?
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 01. 25. 09:21
Igen az is meglehet:DDDEzek után bármi történhet:D
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 01. 25. 17:30
Teljes mértékben Beatman elvtárstől függünk. A legmélyebb bizodalmamat fektettem most belé. Hiszem, hogy nem fog cserbenhagyni minket!
Elküldve: 2004. 01. 26. 14:48
Mi is bízunk benne...
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 01. 26. 17:37
Én nem, mert minden szükségszerűen árulásba torkollik. Valahogy így mondta a bagós csávó is.
na jó csak vicc volt.
Elküldve: 2004. 01. 26. 20:19
Kösz a pozitív hozzáállást! ![]()
Namajd jól megkereslek és elbeszélgetek veled a barátaimmal! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 01. 26. 20:34
Mikó, milyen barátságos lettél mostanában!
Segíts a rendőrnek: verd össze magad!
http://doom3.hardwired.hu
http://ragames.atw.hu
Elküldve: 2004. 01. 26. 21:40
Tárt karokkal várlak benneteket. Kezeimben pórázokkal a pórázokon pitbullokkal.
))
Elküldve: 2004. 01. 26. 22:46
Mindegy, én az ISTENEKTŐL nem félek! ![]()
Helyzetjelentés Part I
Mai nappal kezdetét vette az új Gamekapocs oldal készítése. Élünkön Beatman Elvtárssal, akit napi 24 órában cseszegetek, hogy: - MIVANMÁÁÁÁ?!?!?. Csak remélni tudom, hogy nem fogja az egyik unalmas pillanatában az arcomba építeni az új klaviatúrámat.
Naszóval elindult a munka, hajtunk ezerrel!
Elküldve: 2004. 01. 26. 23:03
Most mondjam azt,hogy már ideje volt?
Najó hajrá fiúk kitartás...!
Friedrich Nietzsche
#493 Guest__*
Elküldve: 2004. 01. 27. 00:27
Jajj, de rég írtam ide... Néha-néha felnézek, mi újság, hallottam az új, készülő designról. Már várom, és sok sikert hozzá előre is! Viszont ahogy látom, manapság nem sok a fórumozó..
(tudom, pont én beszélek, aki régen Top3 volt még egyszer... évezredekkel ezeleött, egy másik, régi GK-n) Viszont Myko valamit ki kéne találni a fórumozók növelése érdekében...
Egy új design nem elég...
Megpróbálok majd én is járni, csak hát amikor felnézek, akkor megnézem a még "forró" topicocat, és általában vagy baromi nagy OFFolás, vagy nagy marhaság, vagy valami olyan témával kapcsolatos a szöveg, amihez nincs kedvem hozzászólni. Ez miatt persze nem a Team hibás..!! Na, mindegy, gyerekek, mindent bele!

#494 Guest__*
Elküldve: 2004. 01. 27. 00:43
Ha már itt vagyok, írok... Bocs mod.ok, hogy ekkorát offolok, és tom, hogy az elöbb épp az offolás ellen szóltam, de ezt engedjétek meg nekem, emrt mélységesen felháborító dologról írok most...
Nemrigében hacker támadás áldozata lett az oldalunk, amit valószínüleg nem ismertek, (mert ugyebár senki egy árva hozzászólást nem írt volna a topicjába, amikor szépen kértem mindenkit, hogy csak annyit mondjon, hogy mit kéne változtatni, hogy megfejeljen a közösség elvárásainak), a mnemonic.hu.
Tudom-tudom, "Es akkor mi van... úgyis szar oldal volt!" -gondolhatjátok, amiért előre is ezer köszönet, de utólagosan már le***rom, mit mondanak egyes emberek. Most nem is erről akarok beszélni, hanem arról, hogy vajon mi vihet rá embereket, hogy tönrketegyék mások hónapos munkáját!?!?! Ez a kérdés elött még most is válasz nélkül állok...
A hackerek, nagyon ügyes fiúk voltak, feltörtek egy cms-t, ami tele volt résekkel, amit könnyen meg lehet találni. De nem is ez a lényeg. Amikor az ügyes pajtás bejutott a rendszerbe, neki nem volt elég, hogy feltegyen egy Index.htm-filet, hogy "haha, de k*rva jó fej vagyok, ti meg nem bebeee", hanem szépen fogta, és az összes filet ami a serveren volt tönkrezúzta... Ergó nem maradt adatbázisunk, müködő cms-ünk, és a feltöltött fileok (amik többnyire képek voltak, mintegy 400 darab köbö, a játékokról) mind odavesztek. Hogy neki ebben mi volt a jó, sajnos máig sem tudom. Mindenesetre ezzel tönkrezúzta egy lelkes, célokkal teli fiatal csapat munkáját, ami már helyrehozhatatlan, nincs sem erőnk, sem kedvünk újra felépíteni ezt, amiért elismerésűl csupán 1-2 jó szót kaptunk, a nézettség ellenére. Az oldal megszűnt.
Ebben a kis szövegemben nem sajnáltatni akarom magunk, és kérni, hogy kezdjetek el hosszú sorokban hullámozni elöttünk, csupán felhívni arra a figyelmet, hogy próbáljuk meg tisztelni azt, amiért a másik dolgozik, és ne tegyük azt tönkre! Ja, és kedves hacker, ha olvasod most ezt, ezúton is szeretnék gratulálni: elérted amit akartál, az oldalnak, amit hónapok alatt felépítettünk vége! You're the "winner"!
Elküldve: 2004. 01. 27. 01:57
Szombat dél körül.
ohhh.. bull shit!
nem lehetne hamarabb?
na jo, majd ha kesz lesz, akkor meglatjuk.
jo munkat, kitartast gks pajtasok!
ohhh.. bull shit!
nem lehetne hamarabb?
na jo, majd ha kesz lesz, akkor meglatjuk.
jo munkat, kitartast gks pajtasok!
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 01. 27. 12:07
Hát ez szép. Részvétem, mert tényleg szar érzés, volt benne részem. Csak nekem nem hackerek tették tönkre a lapom, hanem a kedvés tár-os kollégák, akik szartak a fejemre, hogy a retkes java, amit beraknak a weblapra annyit tesz, hogy nem lesz menü. Dehát ez kit érdekel, őket ugyanmá... Aztán ugyanez két napos feltültés után pár nap után freeweben. Igazából azt sem vágom hogy egy darabig megy, nem is változtatok rajta, aztán egyszer csak nem megy. Szal mind1. 5 éves fejlesztés egyik napról a másikra megszűnt, többekközt az eléggé felfutttattot counteres lap is.
Egyébként nálatok valakinek a gépén miéárt nem volt meg az anyag? Nemtudom nálam ez alap, hogy van tartalék... De tényleg rossz végigszenvedni egy lap halálát, nem kívánom senkinek
Egyébként nálatok valakinek a gépén miéárt nem volt meg az anyag? Nemtudom nálam ez alap, hogy van tartalék... De tényleg rossz végigszenvedni egy lap halálát, nem kívánom senkinek
#497 Guest__*
Elküldve: 2004. 01. 27. 12:55
Akkor te se voltál oldog, gondolom...![]()
Egy régebbi adatbázis le volt mentve, de azza mit érünk, ha a hozzá tartozó képeket már a jó isten se tudja hol vannak, és most átírni, meg újat keresni, meg törött linket nézni... sok meló... és amúgy is kb 1 hónapo lementés volt. De ezen kívül még az oldal is elveszett, pedig erősen személyreszabott volt stb..stb.. Szóval ez nem igazán egy olyan dolog, ami lementhető, vagy ha mégis, sok idő kell hozzá, hogy az ember lementegesse, meg minden. Hát ez van, ki gondolta volna, hogy vlaaki képes lesz erre?![]()
Elküldve: 2004. 01. 27. 18:26
Hát ez nagyon rossz, erre nem lehet mit mondani. Aki ilyet csinál azt egyszerűen csak meg kellene kínozni, és örök életére börtönbe zárni. Nem halálbüntetés, mert az nem old meg semmit, meg akkor csak olyanokká válnánk, mint ők. Talán most úgy kellene viselkedni mint a jó Jedi, ugyanis a hacker csak akkor éri el a célját, hogyha kiveri belőletek a lelkesedést. Szerintem ne hagyd, és csináljátok újra az oldalt, és tegyétek ki szép nagyban azt a szöveget, amit lejjebb kiirtál, és ha a hacker barátunk elolvasta, akkor majd rájön. Ugyan felfogni sosem fogja, hogy Ti segítettek ezzel rajta, és esetlegesen jó mederbe tereltétek az életét az ő "barátságos" cselekedete ellenére, mégis elmondhatod magadról, hogy Jedi voltál, így ugyanis jobb vagy, mint ő. Ez pláne igaz akkor, hogyha volt jó kis nézetségetek, ahogy mondtad, akkor a látogatókért mindenképpen érdemes. Az elismerést ne nagyon várd szerintem amúgy se, ma már nem divat valamit dicsérni, nem divat megírni a készítőknek, hogy de jók vagytok, csak így tovább. Ma már az a divat, ha valamit fikázni lehet, és hogyha a user fikázni akar, akkor azt minden gond nélkül megírja neked emailben. Persze ha valami tetszik neki, akkor azt természetesnek veszi, és baszik akármit is közvetíteni a készítők felé. Az ilyen cracker más állatfajta, valószínűleg unatkozik, és nincs más dolga, de nem gondol bele a következményekbe, szerintem valami unatkozó kamasz lehetett. Mindenesetre nem hiszem, hogy valaha is jó élete lesz szegénynek, ugyanis ha ilyenre képes, akkor valószínűleg olyan lelkivilága van szerencsétlennek, hogy nem sok barátja lehet.
Elküldve: 2004. 01. 27. 18:36
Ja, és nemcsak a fórumozókat, hanem az egész GK-t aktivizálni kell, és aktivizálni is fogjuk, a designváltással ugyanis mindenki ezerrel belelendül a munkába és sokkal gyakoribb cikkfrissítések lesznek, plusz bővülni fog még egy rakat dologgal az oldal, amikről Myko ad majd bővebb tájékoztatást, ha úgy érzi eljött az idő.
Elküldve: 2004. 01. 27. 19:47
Azért a halálbüntetést nem kell lebecsülni. Jó az.

Súgó
A téma zárva.