HWSW Informatikai Kerekasztal: A lap arculata - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A lap arculata

#521 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 29. 20:17

Hát gartula, de tényleg. Volt 5 hozzászólásom, abból 4 a laphoz kapcsolódóan, egyben meg heringet ba***am le, hogy mér offol! Tényleg visszaolvastál! Jó lenne, ha a ba***atásookat tényekkel is megerősítenéd inkább. Különben meg ez mi volt ha nem off? Kép

#522 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 29. 20:21

InGen most nem azért,de ha mondjuk FR meg én és kukac nem járna lennen némi látogatottság itt??Ha így is van,akkor bocs és csöndbe maradok!Amugy meg nemtom miért akkora baj,hogy megy az OFF...akkor mi a f*****t vannak a moderátorok!Ha végezné mindegyik a dolgát,akkor nem lenne semmi baj!!És BOCS AZ OFFÉRT!!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#523 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 01. 29. 20:24

Jólvanna. Mindent meg lehet vitatni a megfelelő topicban. Szerintem nem vívjátok ki, hogy a moderátorok erősebben működjenek, és ezt csak úgy mondtam, nem szidásképpen, csak úgy megemlítettem, mert jó, hogy fórumoztok, meg szeretlek is titeket,
de néha el tudtok szállni... Kép

#524 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 01. 29. 20:26

helloszabit meg megfogom rugdosni, hogy ezeket a hülye forum hibákat javítsa már ki, ne legyenek az aláírásomban ilyen div kalssz kicsi anyád lófaszok.

#525 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 01. 29. 20:28

Ja, meg azt is meg fogom ennek a helloszabi elvtársnak mondani, akit mellesleg szintén nagyon szeretek, mert ő mindenki helloszabija, akit csak szeretni lehet, szóval meg fogom neki mondani, hogy tegyen be valami szünetet / vonalat a hozzászólás és az aláírás közé, mert kurván zavaró, hogy egybeolvad a kettő.

#526 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 20:32

Jójó InGen elnézem:))Amugy mindenkinek csak a szája jár,hogy ne OFFolj meg hasonlók,de hogy tegyen annak érdekében,hogy többen írjanak ide...áááá az már nem megy!!

helloszabi jó gyerek biztos megcsinálja:)

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#527 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 21:10

Jólvanna. Mindent meg lehet vitatni a megfelelő topicban. Szerintem nem vívjátok ki, hogy a moderátorok erősebben működjenek, és ezt csak úgy mondtam, nem szidásképpen, csak úgy megemlítettem, mert jó, hogy fórumoztok, meg szeretlek is titeket,
de néha el tudtok szállni... Kép

#528 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 00:18

Byte: Hát nagyon sajnálom. Télleg. Kép
El sem tudnám képzelni, hogy összeomolnák, ha a hamarosan induló Gaming Planetet feltörné valaki.
Nincs kedvetek átjönni a Gaming Planethez?
Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#529 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 00:30

INGEN: Igazad van! Kép
Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#530 Felhasználó inaktív   beatman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 01:47

Nagyra becsült, tiszteletreméltó Kommün!

Azon bizakodással írom megjegyzésem, hogy elnyerem türelmeteket és megértéseteket az új gK arculat késését illetően.
Nem kenyerem a mentegetőzés, szerencsére ritkán is kell élnem vele, ám a pillanat sajnos megköveteli ezt: történt az életemben egy-két mindenre kiterjedő változás, amikkel együtt élnem és haladnom nehéz.
Myko Alto tiszteletteljes felkérése ekkor érkezett, ám sajnos úgy látszik még szükségem van egy kevéske időre, hogy maximálisan a feladatra tudjak fókuszálni.

Ígérhetem, hogy egy nagyon-nagyon közeli időpontban már az új fedélzetre invitálhat fel Benneteket a Kapitány: Don Myko Alto!

#531 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 02:03

Na most ehhez hasonlóan pl mivan ha a gépőedet törik fel, és formázzák a winyót? Azt hova backupolod, és mcisinálsz? Kiugrasz az ablakon, mert oda életed munkája. Vagy elkezdesz nyomozni, veszel stukkert, az ha megvan fejbelövöd a hackert, és lesittelnek...
mondjuk kiirod cdkre, ujrairhatora pl.
vagy masik vinyora masolod, szal meg lehet oldani.

az offolasban igaza van heringnek.
osszesen kb. 3-4en jarunk ide rendszeresen, de ha tenleg ma beindul az uj designa es megnol a forgalom, akkor nem fogunk offolni, mert lesz kivel megbeszelni a dolgot.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#532 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 02:10

Nagyra becsült, tiszteletreméltó Kommün!

Azon bizakodással írom megjegyzésem, hogy elnyerem türelmeteket és megértéseteket az új gK arculat késését illetően.
Nem kenyerem a mentegetőzés, szerencsére ritkán is kell élnem vele, ám a pillanat sajnos megköveteli ezt: történt az életemben egy-két mindenre kiterjedő változás, amikkel együtt élnem és haladnom nehéz.
Myko Alto tiszteletteljes felkérése ekkor érkezett, ám sajnos úgy látszik még szükségem van egy kevéske időre, hogy maximálisan a feladatra tudjak fókuszálni.

Ígérhetem, hogy egy nagyon-nagyon közeli időpontban már az új fedélzetre invitálhat fel Benneteket a Kapitány: Don Myko Alto!

#533 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 02:12

300 gigát írjak ki CD-re??????

Beatman: hajrá, várjuk Kép

#534 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 02:35

300 gigát írjak ki CD-re??????

Beatman: hajrá, várjuk Kép

akkor a honalpod????
mert en arrol beszeltem, annak a tartalmat lementeni mashova.
multkor meg 2 giga volt. :Đ

remeljuk a phps hibakat is kijavitjatok.

ingen: az alairasnal az elso sornal nyomj egy alt+enter kominaciot es maris kihagy egy sort. Kép

#535 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 10:01

Amire válaszoltál én abban azt írtam, hogy feltörik a géped és formázzák az összes merevlemezt. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem a weblapom lenne a legnagyobb veszteségem...

#536 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 12:43

Huhh 300GB cucc:DDDDDDDD

Beatmen:hajrá!!

#537 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 15:07

na majd meg este felnezek, hogy valtozott e vmit a lap arculata. :Đ
remelem igen...

#538 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 01. 31. 20:12

Köszi az ajánlatot, de nemhioszem, hogy bárki is átmenne a teamből, ugyanis a mnemonic tam feloszlott, most 2 új oldalra koncentrál a csapat. Az egyik része, az VaM, aki a saját honlapját csinálja amnemonic.hu-n, a másik része pedig AC, Horny és én. mi egy új oldalt készítünk, ami egyenlőre még titok, hogy mi. Myko: psszt...Kép De azért köszi a hívást!Kép

#539 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 01. 31. 20:23

Hát ez nagyon rossz, erre nem lehet mit mondani. Aki ilyet csinál azt egyszerűen csak meg kellene kínozni, és örök életére börtönbe zárni. Nem halálbüntetés, mert az nem old meg semmit, meg akkor csak olyanokká válnánk, mint ők. Talán most úgy kellene viselkedni mint a jó Jedi, ugyanis a hacker csak akkor éri el a célját, hogyha kiveri belőletek a lelkesedést. Szerintem ne hagyd, és csináljátok újra az oldalt, és tegyétek ki szép nagyban azt a szöveget, amit lejjebb kiirtál, és ha a hacker barátunk elolvasta, akkor majd rájön. Ugyan felfogni sosem fogja, hogy Ti segítettek ezzel rajta, és esetlegesen jó mederbe tereltétek az életét az ő "barátságos" cselekedete ellenére, mégis elmondhatod magadról, hogy Jedi voltál, így ugyanis jobb vagy, mint ő. Ez pláne igaz akkor, hogyha volt jó kis nézetségetek, ahogy mondtad, akkor a látogatókért mindenképpen érdemes. Az elismerést ne nagyon várd szerintem amúgy se, ma már nem divat valamit dicsérni, nem divat megírni a készítőknek, hogy de jók vagytok, csak így tovább. Ma már az a divat, ha valamit fikázni lehet, és hogyha a user fikázni akar, akkor azt minden gond nélkül megírja neked emailben. Persze ha valami tetszik neki, akkor azt természetesnek veszi, és baszik akármit is közvetíteni a készítők felé. Az ilyen cracker más állatfajta, valószínűleg unatkozik, és nincs más dolga, de nem gondol bele a következményekbe, szerintem valami unatkozó kamasz lehetett. Mindenesetre nem hiszem, hogy valaha is jó élete lesz szegénynek, ugyanis ha ilyenre képes, akkor valószínűleg olyan lelkivilága van szerencsétlennek, hogy nem sok barátja lehet.

Mostanában nem volt sok időm felnézni ide a fórumra, de most visszaolvastam a nekem, és a szerencsétlenségünkről szóló hozzászólásokat. Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ennyire együttérzőek vagytok, és azért is InGen hozzászólását tettem be ide fentre, mert ebben tényleg minden benne van...

Nos, az újrakezdésről:
Én most egy új oldalt csinálok, amit ha minden igaz, és ha lezajlanak a domain igényléssel járó zűrök, akkor Ti is megismerhettek.

Az pedig tényleg, igaz, hogy manapság dicsérni az snassz. Bár nem volt olyan húde nagy ézettségünk, de általában volt napi 90-100 (jójó, tudom nem egy nagy összeg), és ebből mi összesen annyit kaptunk, hogy kb 3 fórum hozzászólás írodott, amiben mondtak is valamit, hogy mit hogy kéne, és hogy jó az oldal. Természetesen kértem, hogy legalább a véleményt írják le, ha már ennyit teszünk értük... de nem... még szavazni se voltak képesek az emberek... Na mindegy, manapság ez van. Pedig amúgy nagyon sokat tudnak segíteni a nézelődök az oldalnak, ha írnak a fórumba, mert szörnyűen néz ki egy kihalt fórum...:-D
Most mennem kell, majd még jövök. Ha pedig konkrétat lehet tudni az új oldalról, majd itt írok róla először!:Đ

És mégegyszer köszönöm mindenkinek az együttérzést!

#540 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 02. 01. 08:35

Nem rossz az a napi 100-as nézettség, egyáltalán nem rossz, sőt! Valahol mindenki elkezdte egyszer.

Téma megosztása:

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.