HWSW Informatikai Kerekasztal: A lap arculata - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A lap arculata

#541 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 01. 09:34

Az OFFline újságoknak mennyi a nézettsége?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#542 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 01. 11:07

Ja, ilyen adatok engem is érdekelnének. Privát lapomon volt napi 30 user, a Counteresen meg napi 50. Pedig egyik sem volt profi lap, de én azt hittem ilyen nagy lapokon nagyságrendekkel több a user, monnyuk óránként ezer. Persze most mi nagy site... Szal aki tud kb. adatokat ossza már meg velünk plz :Đ))

#543 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 11:20

Gondolom nézettsége beletartoznak afórumozok is...és oda azért elég sokan járnak!!De szerintem napi 1000 nincs...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#544 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 01. 17:42

Óránként ezret írtam, nem naponta!!! De szerintem a nagyobb lapok igenis elérik ezt a számot. Gondolok itt indexre vagy kurzorra például. Egy fórum szintén elég látogatott lehet, hiszen azt gyakran kell csekkolni, hogy benn tudj maradni a beszélgetésben.

#545 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 20:28

Na akkor most mondok némi statisztikát: Magyarországon a leglátogatottabb honlap asszem az origo, napi több tízezres látogató számmal!
A Pc guru honlapja napi 1500-2000, a Gamestaré több mint 4000-rel rendelkezik. A legjobb warezoldalak 2500-4000 látogatót vonzanak naponta.

Ha egy honnlapot napi minimum 100-anláttak, az már nagyon jó eredmény! Az 1000-en felüli látogatottságra pedig csak a nagyon profi és/vagy agyonreklámozott oldalak számíthatnak!

Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#546 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 02. 01. 20:57

Jah, hát mondjuk a Gamestart annyian nézik mint a szemét. Régen valahol láttam a Gamekapocs számlálóját, és ha jól emlékszem, 1000-2000 körül mozgott, de ebben nem vagyok biztos, erről Mykot kéne kérdezni. Zup, amúgy az a Gaming Planet már készen van? Mi a címe? Ti oldalatoknak milyen a nézettsége?

#547 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 10:29

Látom a dizájn maradt a régi, de azért várom az újat.

Byte ugyan már teljesen off a dolog (és ezért elnézést is kérek mindenkitől), de én meg tudom érteni mit jelentett ez neked/nektek, mert egyszer régen mi is ugynígy jártunk. Mi akkor majdnem elsírtuk magunkat, (de komolyan) hiszen 1/2 1 évnyi melónk volt benne. Ráadásul nekünk is csak töredéke volt meg az anyagnak, amit vissza is állítottunk, de utána nekünk sem maradt energiánk pótolni az elveszett anyagokat, és ezzel el is búcsuztunk örökre az oldaltól :Đ( Most, hogy így előkerült ez a téma még mindíg érzek egy kis kesernyés ízt a számban.......

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#548 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 17:41

Igen a design maradt:(((

Ez tényleg szomorú dolog...amugy ez külföldön is jellemző,hogy más munkáját szétbasszák???Vagy ott megbecsülik azt!!!?

#549 Guest__*

Elküldve: 2004. 02. 02. 22:54

Uh, UnSeen, az tényleg nagyon rossz lehetett..:Đ Kép

Amúgy milyen designról van most szó? Bocs, kimaradtam...Kép

#550 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 03. 20:20

Bíte: Semennyi, mivel lehet hogy el sem fog indulni, nagyon bizonytalan a sorsa. Ennek oka az, hogy felkeresett egy arc, akinek nagy tervei vannak, és ebbe minket is be akar vonni (valamilyen játékoldal lesz, de többet én sem mondhatok róla). Na most ha elindul valóban, akkor átigazolunk oda, ha nem, csak akkor fogunk elindulni.
Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#551 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 03. 20:29

A GK-n elvileg már egy hónapja új designnak kellene lennie. :Đ

#552 Guest__*

Elküldve: 2004. 02. 03. 21:14

Ahham, értem. Hát akkor sok siker!Kép
Én meg csatlakoztam a Játékhírek.hu-hoz. Jó kis oldal, lessétek gyakran!Kép

#553 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 03. 21:41

Az jó, oda már engem is beajánlottak, csak én nem mentem.

#554 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 10:58

Bocsika...2 hónapja!!Byte:arról van szó,hogy Myko és a többi GK-s új design terveztek...az új designnak elvileg Karácsonykor fel kellett volna kerülni de nem jött össze,aztán most múlthétre ígértek valamit a srácok,de valami megint közbe szólt!!Lényegében kész van minden márcsak a designeren múlik a dolog,hogy mikor lesz kész az új design,ami egyben rengeteg új dolgot hoz magával...legalábbis Myko ezt mondta!

#555 Guest__*

Elküldve: 2004. 02. 04. 15:38

Jó-jó, ezt tudom, vágom a témát, hogy friss design, csak akkor hirtelen nem ugrott be, hogy most erről volna szó. Beszéltem Mykoval régebben és ő már adott a dologról felvilágosítást.

#556 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 21:19

Akkor ok csak most már 2 hónapja semmi változás:(Már mindenki várja...remélem GK életében is változásokat hoz!!!

#557 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 02. 04. 22:08

Nah, ha őj design nem is lett még most, de cikkek terén odatettünk rendesen, csak győzzetek olvasni!

#558 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 22:43

Nos, Gyermekeim!

A cikkek elindultak kifele, de sajnos a GameCube-ra készített irásokat csak az új oldalra fogjuk tudni kirakni, mert a mostani nem támogatja méG! :Đ(

#559 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 05. 09:47

Igen-igen látjuk vannak új cikkek...:DVégre valami előrelépés:D

#560 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 05. 10:44

Innetől kezdve lesz sok cikk, mint atom. Nem várok én senkire.... a design majd csak elkészül valamikor, de addigis toljuk az irásokat ezerrel! Kép Olvassátok őket el szépen és a megfelelő topicokban véleményezzetek! Jah és a képeket is tessék szépen megsasolni!

Téma megosztása:

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.