A lap arculata
Elküldve: 2004. 07. 22. 13:18
Mondjuk ezt a felfogást már annyira nem értem...ha már elolvasom akkor írok is róla vagy csak én gondolom így?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 07. 22. 15:11
Van benne valami. Ha nem akarok véleményt nyilvánitani csak magamnak akkor olvassak újságot! Nekem ez tetszik, hogy pörög a fórum. Bár ha valamihez nincs véleményem (igaz az mindig van), vagy a téma nem fog meg nem irok, de azért átfutom a topicot, igaz elég gyorsan.
Elküldve: 2004. 07. 22. 15:45
Nem biztos! En peldaul ha elolvasok egy hirt, nem biztos, hogy kommentelem. Csak ha van valami kozolni valom azzal kapcsolatban, vagy kerdesem, vagy nagyon megorvendeztet az a hir. Egyebbkent meg soha nem kommentelek.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2004. 07. 22. 16:22
De nem csak azt a hírt olvasod el ami érdekel??Nekem ugye mindent el kell olvasnom, habár általában azt teszem ki, ami vagy érdekes vagy nagyon várt játék.
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 07. 22. 16:35
Persze, hogy csak azt olvasom el ami erdekel. De sokszor ugy erzem, erdemlegeset nem tudok hozzaszolni, es igy tovabb lepek.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2004. 07. 22. 18:41
Roger that:)
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 07. 26. 22:08
Nos ez elért engem is. Amilyen hévvel vetettem be magam a fórumozásba úgy estem vissza. Naponta 3-4szer feljövök, olvasgatok egy félórát azután ki. Kezdő vagyok, de nem akarom fölösleges beszólásokkal emelni besorolásomat, csak most
.
Elküldve: 2004. 07. 26. 23:28
Nos elég messze jár hozzászólásban egyesektől, de itt sosem ez volt a lényeg!!! Ez egy kis közösség azért ilyen lapos néha:( Jó lenne ha több ember lenne, habár a tegnapi látogatotság NAGYON JÓ....3000 fölött végre vmi megint megmozdult?![]()
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 07. 27. 15:21
Jajj de vicces a fiú:DDD
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 08. 04. 13:35
Ez az új szvazás nem valami jó. Mármint a mostani kérdés. A lecsós. Alig szavaznak. (Megjegyzem én szavaztam) Ki szavazott a mákosgubásra? Miért szavaznak annyian a tojásosra? Mindenki tudhatná, hogy a rizses a legjobb!
Elküldve: 2004. 08. 04. 13:59
Rizses??Jézusom miket be nem vesz a gyomrod...lecsót csakis tojással lehet enni...isteni finom!!Amugy a Doom 3-ból kezd kicsit elegem lenni és ezt sztem most egy normális szavazás.
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 08. 04. 15:07
A gyomrom simán beveszi. Jobban mint a tojásost. Azt utálom. De izlés kérdése. A Doom tényleg kezdett unalmas lenni, de arra szavaztak is. Erre meg alig 20-an.
Elküldve: 2004. 08. 04. 15:13
A lecso csak es kizarolag natur vagy tojassal fogyaszthato! ![]()
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 08. 04. 15:13
Rizses lecsó...bazzz arról nem lehet azt mondani hogy igazi magyar kaja...mind1 ízlések és pofonok, de...
Annyit, azért elárulok neked, hogy A Doom 3 közel 1 hónapig kint volt ez meg 3 napja van kint...LOL? A Doom 3-ra 1 hónap alatt közel 150-en szavaztak-azt hiszem-, erre meg 3 nap alatt 20-an...LOL??
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 08. 04. 15:18
Jó van na! (LOL) Ti még nem ettetek rizses lecsót? Miféle emberek vagytok ti? Szerintem igen jó magyar kaja a rizses lecsó is! Na tessék. Annyit beszéltem, hogy megéheztem. Mondjuk ma még semmit sem ettem. Talán összedobok egy rizses lecsót.
Elküldve: 2004. 08. 04. 15:22
Mindamellett h a lecso kozel se tartozik a lap arculataba el kell mondjam h max tarhonyas lecsorol hallottam de rizsesrol sose...
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 08. 04. 15:28
Szerintem nagyon jó! Ki kéne próbálnotok. Haragudtam is volna, hogy lecsós szavazás van és nincsen rizses a pontok közt. De mégis van. Úgyhogy valaki csak szereti, meg más is szavazott arra rajtam kívűl.
Elküldve: 2004. 08. 04. 15:33
Szerintem meg valaki csak valami nagyon elborultat akart irni igy kerult oda a rizses, az mar mas kerdes h veletlenul ratapintott egyes emberek beteges izlesere ![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 08. 04. 15:37
Mér? Arra is rátapintott hogy "Ki az a Lecsó?" Azt is nagyon sokan szeretik. Nah olyat még én se ettem. (Nem is akarok.)

Súgó
A téma zárva.