HWSW Informatikai Kerekasztal: A lap arculata - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A lap arculata

#1081 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 10. 08:45

Idézet

Idézet

Újra együtt, érzem a feelinget! Kép Beindul az XGK gépezet MacOSX Tiger designal a fedélzeten Kép

neked most mindened az a hülye mac?
En szemely szerint 3 eve dolgozom mac-ekkel, ugyhogy meg tudom erteni, hogy InGen kollega miert szereti annyia oket... Foleg ha meg az uj iMac-et is ismerne... nu akkor aztan kibovulne a szerelem... Kép
Kép

#1082 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 10. 09:16

Idézet

En szemely szerint 3 eve dolgozom mac-ekkel, ugyhogy meg tudom erteni, hogy InGen kollega miert szereti annyia oket... Foleg ha meg az uj iMac-et is ismerne... nu akkor aztan kibovulne a szerelem... Kép
Félreérted, Shadival ez egy régi vitánk, de én igazából csak a MacOSX kinézetéért vagyok oda, egyébként sztem használhatóságban meg minden másban egy rakás kaki, de Avi ha ezt meglátja kinyír Kép

#1083 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 10. 10:10

Idézet

Idézet

Félreérted, Shadival ez egy régi vitánk, de én igazából csak a MacOSX kinézetéért vagyok oda, egyébként sztem használhatóságban meg minden másban egy rakás kaki, de Avi ha ezt meglátja kinyír Kép
Ezt akar ki is fejthetned bovebben... hasznalhatosagban? Dehat nem az OSX-en keresztul hasznalod a gepet? Maskepp nem igazan lehet... mi az a minden mas amiben kaki? Nekem ez nem tunt fel. Sokkal inkabb a pc-kel kapcsolatban lehetn ezt elmondani! Ja... es csak hogy tudd ott dolgozok ohonnan az Avi eljott, ugyhogy en is jo leszek most neked kinyiras szempontjabol... Kép
Kép

#1084 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 10. 10:25

Idézet

Ezt akar ki is fejthetned bovebben... hasznalhatosagban? Dehat nem az OSX-en keresztul hasznalod a gepet? Maskepp nem igazan lehet... mi az a minden mas amiben kaki? Nekem ez nem tunt fel. Sokkal inkabb a pc-kel kapcsolatban lehetn ezt elmondani! Ja... es csak hogy tudd ott dolgozok ohonnan az Avi eljott, ugyhogy en is jo leszek most neked kinyiras szempontjabol... Kép
hát normális embertől szerintem egy sulinet táboros mac előadás elvenné a mac-szeretetét, mert ott elég érdekes dolgok vannak :Đ

Persze én nem vagyok normális ember, de volt szerencsém machoz, és nem kívánom vissza. Szeressem az egy gombos egeret meg az ilyen hülyeségeit nagyon.
Mental Static  - blog minden hülyeségről

#1085 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 10. 10:29

Hat figy... en nem s sulinetes faszsagot bamulom naponta 8 oraban, hanem mac-ekkel dolgozok, ugyhogy ha valaki akkor en tudom hogy milyenek ezek a gepek! Egyebkent meg el sem hinned, hogy mennyire nincsen szukseg 2 gombra egy egeren... Ja... hogy te jatekra hasznalod a PC-det? Ki mondta, hogy a mac jatekokra lett kitalalva? Eh?Kép
Kép

#1086 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 10. 10:54

Idézet

Hat figy... en nem s sulinetes faszsagot bamulom naponta 8 oraban, hanem mac-ekkel dolgozok, ugyhogy ha valaki akkor en tudom hogy milyenek ezek a gepek! Egyebkent meg el sem hinned, hogy mennyire nincsen szukseg 2 gombra egy egeren... Ja... hogy te jatekra hasznalod a PC-det? Ki mondta, hogy a mac jatekokra lett kitalalva? Eh?Kép
ha játszok is az ált nem igényel egeret, mert psx vagy snes emulátor... és 5 gomb van az egeremen és szeretem mind az ötöt használni, mert egyszerű. Meg a wmem tele van pakolva gyorsbillentyúkkel, mert azt is szeretem. Egyszerű kezelhetőség jó.
Mental Static  - blog minden hülyeségről

#1087 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 10. 11:20

Emberek! Menjetek egy Mac vs. Pc topicba, lévén ennek nem sok köze van a lap arculatához! Kép

#1088 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 10. 11:56

Idézet

hát normális embertől szerintem egy sulinet táboros mac előadás elvenné a mac-szeretetét, mert ott elég érdekes dolgok vannak :Đ

Persze én nem vagyok normális ember, de volt szerencsém machoz, és nem kívánom vissza. Szeressem az egy gombos egeret meg az ilyen hülyeségeit nagyon.

Hát nekünk el is vette Kép

#1089 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 10. 12:13

Idézet

Idézet

ha játszok is az ált nem igényel egeret, mert psx vagy snes emulátor... és 5 gomb van az egeremen és szeretem mind az ötöt használni, mert egyszerű. Meg a wmem tele van pakolva gyorsbillentyúkkel, mert azt is szeretem. Egyszerű kezelhetőség jó.
Az egy gombos eger pont az egyszeru kezelhetoseg miatt jott letre... Node hagyjuk ezt... Neked ez a velemenyed, nekem meg emez... Eme tema nyugodjon immaron bekeben!
Kép

#1090 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 12:16

LÁTOM ÓVODÁSOKKAL VAGYOK KÖRÜLVÉVE, AKIKNEK TÖBBSZÖR IS EL KELL MONDANI, HOGY MIT CSINÁLJANAK!! MENJETEK Mac vs. Pc TOPICBA ERRŐL BESZÉLNI!!! Kép

#1091 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 10. 12:20

Idézet

LÁTOM ÓVODÁSOKKAL VAGYOK KÖRÜLVÉVE, AKIKNEK TÖBBSZÖR IS EL KELL MONDANI, HOGY MIT CSINÁLJANAK!! MENJETEK Mac vs. Pc TOPICBA ERRŐL BESZÉLNI!!! Kép
ELJEN AZ XGK!!!!!!!!!!!! ELJEN SOKAAAAAA! Kép
Kép

#1092 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 12:27

Idézet

Idézet

Ne ez már sokkal jobb! Kép

#1093 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 10. 12:46

Idézet

Idézet

Idézet

KépKépKépKépKépLÁTOM ÓVODÁSOKKAL VAGYOK KÖRÜLVÉVE, AKIKNEK TÖBBSZÖR IS EL KELL MONDANI, HOGY MIT CSINÁLJANAK!! MENJETEK Mac vs. Pc TOPICBA ERRŐL BESZÉLNI!!! Kép
Ne ez már sokkal jobb! Kép
KépKéphttps://forum.hwsw.h...default/020.gif
Kép

#1094 Felhasználó inaktív   rpmonline 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 12:56

Akkor mától fogva XGK???? de az mitől jobb mint a sima GK

#1095 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 10. 13:02

Idézet

Hivatalosan csak az új deisngtól XGK.

#1096 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 10. 13:06

Idézet

Majd meglatod a ket pici szemeddel... Kép
Kép

#1097 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 13:25

Azaz ma mar varhato az XGK? Vagy majd a het masodik feleben? Kivancsian varom!
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#1098 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 15:39

Jövöhét hétfőt adta meg helloszabi dátumnak... Kép

#1099 Felhasználó inaktív   rpmonline 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 11:43

Sziasztok!
nem klátok én semmi degin változást :Đ pedig az időpont már rég letelt:(

#1100 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 11:57

Idézet

Sziasztok!
nem klátok én semmi degin változást :Đ pedig az időpont már rég letelt:(
Huh ne is mond Kép Nem tudunk pontos idot mondani mivel a programozonk nyaralni ment.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

Téma megosztása:

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.