Ajánlj egy jó könyvet!
Elküldve: 2007. 05. 29. 14:15
Démonos könyvek 4 Darren Shan
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.
#182 Guest__*
Elküldve: 2007. 05. 29. 14:31
Robert Merle: védett férfiak
érdekes , nekem nagyon bejön.
/Darren Shan 4ever, azt is ajánlom mindenkinek
/
érdekes , nekem nagyon bejön.
/Darren Shan 4ever, azt is ajánlom mindenkinek

Elküldve: 2007. 05. 29. 15:27
Itt is Darren Shan pörög ezerrel. Épp az 5. vámpírkönyv, a Halál Próbái. Tényleg hatalmas egy sorozat, bár sokan igazi rettegést várnak tőle, nos, nálam ez speciel kicsit sem jelentkezik de egyszerűen magávalragadó a könyv minden apró szála. Igazából nem is az a cél, hisz az ifjúságnak szól.
Rengeteg helyszínt és eseményt be lehet helyettesíteni a Bloodlines-ban átéltekkel és pont ez a jó a könyvekben, így sokkal sötétebb világot tudok mellé képzelni. 
Eddig dönteni sem tudnék melyik volt a legjobb rész. Tehát olvassa mindenki! - mondja ezt egy olyan srác akit épp Darren Shan vezetett be a könyvek világába

Eddig dönteni sem tudnék melyik volt a legjobb rész. Tehát olvassa mindenki! - mondja ezt egy olyan srác akit épp Darren Shan vezetett be a könyvek világába

Elküldve: 2007. 05. 29. 16:53
Lem-et ajánlom mindenkinek aki a sci-fi-t szereti. Stanislaw Lem történetei jók szinte kivétel nélkül. Másmilyen a jövőképe mint Asimovnak, s épp ezért máshogy lehet szeretni is, de szórakoztató, magávalragadó!
Elküldve: 2007. 05. 29. 17:54
Hmm...nekem Asimov jobban tetszett mint Lem. Ha már scifi említsünk magyart is: Nemere
Elküldve: 2007. 05. 29. 18:08
no de a fantasztikus magyar sci-fi sorozat, a Pirx kapitany tortenetet is Lemnek koszonhetjuk! ha meg magyar sci-fi iro, akkor Zsoldos Peter.
Elküldve: 2007. 05. 29. 18:24
Idézet
Hmm...nekem Asimov jobban tetszett mint Lem. Ha már scifi említsünk magyart is: Nemere

Elküldve: 2007. 05. 29. 20:38
Ha kell egy jó könyv ami pihentető és vicces a stílusa akkor ajánlom mindenkinek: Victor Appleton, Tom Swift könyveit.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2007. 06. 01. 09:22
Az uralkodó cézár életét írja le jelen időben!

Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.
Elküldve: 2008. 01. 07. 18:53
Hugh Laurie:A balek
(Dr. House rajongók ki ne hagyják!
)

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2008. 01. 16. 21:48
Eric Nylund: The Fall of Reach (Remek előtörténet a Halo 1-hez, minden Halo-rajongónak ajánlom
)

A hero is more than a person, a hero is a belief. A belief that, against impossible odds, the world can be saved—and that the world is still worth saving.
Elküldve: 2008. 01. 16. 22:08
Idézet
Eric Nylund: The Fall of Reach (Remek előtörténet a Halo 1-hez, minden Halo-rajongónak ajánlom
)

Elküldve: 2008. 01. 16. 23:05
Starcraft vagy Diablo könyveket olvasott valaki innen esetleg?
Ha igen, érdemes lenne-e megvenni őket?
Amúgy ezt a Balekot muszáj lesz beszereznem...
:)

Amúgy ezt a Balekot muszáj lesz beszereznem...

Elküldve: 2008. 01. 17. 07:11
ASIMOV TELJES ALAPÍTVÁNY-BIRODALOM-ROBOT UNIVERZUMA I.-VIII. (+kiegészítő kötetek)
Jópár ezer oldal magával ragadó sci-fi, a műfaj egyik legnagyobbjától.
(Na persze én még nem értem a végére a sorozatnak....de el fogok jutni odáig...csak idő kell)
Elküldve: 2008. 01. 17. 08:05
Idézet
ASIMOV TELJES ALAPÍTVÁNY-BIRODALOM-ROBOT UNIVERZUMA I.-VIII. (+kiegészítő kötetek)
Jópár ezer oldal magával ragadó sci-fi, a műfaj egyik legnagyobbjától.
(Na persze én még nem értem a végére a sorozatnak....de el fogok jutni odáig...csak idő kell)

A hero is more than a person, a hero is a belief. A belief that, against impossible odds, the world can be saved—and that the world is still worth saving.