Ajánlj egy jó könyvet!
#222 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 18. 13:24
Ja szerintem is hagyjuk, mert nem tizenéveseknek való, nekem meg kifordul a gyomrom tőle.Biolencsének, pedig pont ezért ajánlom, a 2 nemes mívet...
Erre jön Mr. tJames okleveles villamosmérnök és OFF hozzászólások helyes totyikba való igazgatója és jól leszid minket!

#224 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 18. 13:37
Idézet
Ez most ilyen rasszista uszító könyv vagy mi?

Elküldve: 2008. 06. 18. 13:51
Szíves örömest!
Meg majd online is szétrúgom a segged!
Már régóta terveztem, hogy beállok a multizók sorába, mondjuk Live-on, de mivel ahogy elkezdem gyűjteni a pénzt egy új Xbox-ra, nyomban el is költöm bulikon.
Húzza a zsebem.
De mivel multi hiányom van, asszem PC-n is megteszi egy-két CoD party. El is kértem havertól, kérdés, hogy indul-e ezen a gépen.
Ha nem max besunnyogok a másik géphez. 

Nah de tényleg, ez volt az utolsó OFF (CSATT
, Norb- CSATT) Meg a Mein Kampf-ot is felejtsük el. Még a végén tényleg puccs lesz, aztán letaszítanak minket a hatalomról. Jajj.

Nah de tényleg, ez volt az utolsó OFF (CSATT

#227 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 18. 13:56
Kit akarsz te seggbe rúgni? CSATT...NESZE....ÁÁÁ...A JÓ ÉLETBE...NESZE...CSATTTTTT...EZT KAPD EL....CSATTTT!

Elküldve: 2008. 06. 18. 14:01
Idézet
Kit akarsz te seggbe rúgni? CSATT...NESZE....ÁÁÁ...A JÓ ÉLETBE...NESZE...CSATTTTTT...EZT KAPD EL....CSATTTT!

Elküldve: 2008. 06. 18. 14:09
Könyvet ajánlani nem egyszerű! Ahhoz hogy igazán jót tudj mondani, ismerni kell a másik elvárásait egy könyvel szemben. Ha van esetleg kokrét stílus, azon belül már könnyebben lehet! (szerintem)

Elküldve: 2008. 06. 18. 14:12
Igazság szerint én is "tételeket tanulok gőzerővel"
Áve csütörtöki érettségi vizsgák! 
Jah amúgy akartam ajánlani az érettségire felkészítő könyvem valamelyikét, csak hát egyiket se találom.

Jah amúgy akartam ajánlani az érettségire felkészítő könyvem valamelyikét, csak hát egyiket se találom.

#231 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 18. 14:12
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 06. 18. 14:18
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 06. 18. 14:19
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

#234 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 18. 14:28
WTF?
Nem, igazából ez a szak engem nem érdekel.Inkább elmegyek vmi EU-s minőségbiztosítási tanfolyásra vagy képzésre.
Oklevél meg leghamarabb csak októberben lesz, mert statika kaki lett...Pffff

Nem, igazából ez a szak engem nem érdekel.Inkább elmegyek vmi EU-s minőségbiztosítási tanfolyásra vagy képzésre.
Elküldve: 2008. 06. 18. 14:49
Idézet
WTF?

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2008. 06. 18. 15:09
Idézet
És metró mérnök nincsen?

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
#239 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 18. 17:23
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 06. 18. 20:03
ajánlok!
x360 vagy ps3! gyorsan tessék választani mert nemsokára visszakell vinni!