Üzenőtábla
Elküldve: 2005. 04. 14. 15:47
Majd elerhetove tesszuk azt a pici videoszosszenetet amin EMi az arcaba kapja a szulinapi tortat 
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 04. 15. 07:14
remelem nem akadt fenn a bajszán a maradék 
viccet félre téve: ide velüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkk :DDDDD
viccet félre téve: ide velüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkk :DDDDD
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 04. 15. 17:12
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 04. 16. 20:19
Üzenem minden kedves Gamekapocs olvasónak és forumozónak, hogy szeretem a vanilia fagylaltot és a cseresznyét! Emellett a vodka+narancsot és a dobos tortát!
Elküldve: 2005. 04. 17. 12:32
én inkább whisky-t iszom, meg sört... de izlések és pofonok
a bulin nem DOBOTT torta volt?
egyébként hol van a videó??? NAGYON kiváncsi vagyok
a bulin nem DOBOTT torta volt?
egyébként hol van a videó??? NAGYON kiváncsi vagyok
Elküldve: 2005. 04. 17. 12:55
A videokészítő kedves barátomat halálosan megfenyegettem, hogy ha közzé meri tenni a cuccost, akkor annak hihetetlenül gonosz retorziói lesznek!
Elküldve: 2005. 06. 08. 23:14
Üzenem mindenkinek, hogy én most elmászok aludni! Ne zasvarjon senki!
Jóéjt GK!
Elküldve: 2005. 06. 08. 23:42
uzenem szabinak, hogy jo munkat vegzett! 
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2005. 06. 08. 23:46
Idézet
uzenem szabinak, hogy jo munkat vegzett! 

Gyakorlatilag ezzel verünk mindenkit a magyar piacon, én úgy gondolom. (Bár valószínűleg csak a nagyképűség beszél belőlem
hwsw staff
Elküldve: 2005. 06. 08. 23:52
Idézet
És ez még csak a kezdet...
Jövő héten újabb fícsörökkel fogom felvértezni a fórumot.
Gyakorlatilag ezzel verünk mindenkit a magyar piacon, én úgy gondolom. (Bár valószínűleg csak a nagyképűség beszél belőlem
)
van benne vmi amugy.
keves sajat motort futtato oldal van manapsag.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2005. 06. 09. 04:41
Idézet
Idézet
És ez még csak a kezdet...
Jövő héten újabb fícsörökkel fogom felvértezni a fórumot.
)
van benne vmi amugy.
keves sajat motort futtato oldal van manapsag.
Elküldve: 2005. 06. 23. 11:12
ÍRÓK, HÍREZŐK!!!
Legyetek szívesek és küldjetek magatokról képeket nekünk, amiket a hirekhez és cikkekhez szeretnénk kitenni majd! Mérete legyen 50*75 pixel!
Legyetek szívesek és küldjetek magatokról képeket nekünk, amiket a hirekhez és cikkekhez szeretnénk kitenni majd! Mérete legyen 50*75 pixel!
Elküldve: 2005. 06. 23. 12:37
Idézet
ÍRÓK, HÍREZŐK!!!

Súgó
A téma zárva.