HWSW Informatikai Kerekasztal: Üzenőtábla - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Üzenőtábla

#461 Felhasználó inaktív   webdavid 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 08. 08:07

Ne gyártsd a hozzászólásokat, had idézzek a fórumszabályzatból:

[*]Egy hozzászólást elég egy topicban elhelyezni, ne száguldj végig az egész fórumon, minden egyes topicba belerakni a kommentedet.

Thx

#462 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 06. 27. 14:25

Az előző moderálás rád is vonatkozik!

#463 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 06. 17:21

Idézet

Az előző moderálás rád is vonatkozik!

rendben értettem és elnézést kérek a történtekért KépKép

#464 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 06. 17:29

Idézet

[*]Egy hozzászólást elég egy topicban elhelyezni, ne száguldj végig az egész fórumon, minden egyes topicba belerakni a kommentedet.

Thx

Bocs de nem csak a moderátoroknak szabad színessel írni?!Kép

#465 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 06. 18:38

Idézet

Idézet

Thx

Bocs de nem csak a moderátoroknak szabad színessel írni?!Kép
Sztem ezt egy moderátor írta, asszem james. Övé a zöld betű, enyém a pirosKép!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#466 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 07. 06. 19:12

Elvileg a szabályzat szerint kerülendő a színessel és cirádás betűkkel való írás. De én úgy gondoltam hogy egy moderelás akkor tűnik ki ha azt színessel írom. Csak azt, ha moderálok. Ám ez nem jelenti azt hogy más nem színezhet, de kerülendő a sok színezés.
Kép
Kép
Kép

#467 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 19:17

Én viszont azon a véleményen vagyok, hogy a felhasználók a moderátorkodást hagyják meg nekünk. Persze szóljon csak rá, de ezt színes betűk nélkül. Az maradjon a mi rezortunk. Kép

#468 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 06. 19:19

Idézet

Elvileg a szabályzat szerint kerülendő a színessel és cirádás betűkkel való írás. De én úgy gondoltam hogy egy moderelás akkor tűnik ki ha azt színessel írom. Csak azt, ha moderálok. Ám ez nem jelenti azt hogy más nem színezhet, de kerülendő a sok színezés.
Én 1x nagyon nagy betűvel írtam és akkor magátol változott zöldre!
Ha meg nem szabad miért lehet megtenni?

#469 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 19:23

Idézet

Idézet

Én 1x nagyon nagy betűvel írtam és akkor magátol változott zöldre!
Ha meg nem szabad miért lehet megtenni?
Az, hogy vmi hülyeséget kiírsz Blabla topicban még nem bűn. Kép

#470 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 08. 13:20

az amúgy is csak egy üzenőfal.
és akkor írja egy admin, hogy ide ijet ne írjunk, hát én ezt már nem is értem.
na mindeggy nem akarok balhét, de az üzenőfalra szerintem bármit lehet írni, még akkor is ha az blabla.

#471 Felhasználó inaktív   03martonk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 14:34

nem tom mi van velem megvettem az xbox 360 at és nem érdekel már nem is jáccok vele fa***nak dobtam ki rá a pénztKép

#472 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 08. 14:44

Idézet

nem tom mi van velem megvettem az xbox 360 at és nem érdekel már nem is jáccok vele fa***nak dobtam ki rá a pénztKép
Ez meg hogy lehet? Elment a kedved a játszástól? Vagy nincs ínyedrevaló? Hál isten én nem bántam meg!
Kép
Kép
Kép

#473 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 09. 06:56

Idézet

Idézet

Ez meg hogy lehet? Elment a kedved a játszástól? Vagy nincs ínyedrevaló? Hál isten én nem bántam meg!
hát nekem is bejött, csak az a gond, hogy megbuktam forgalmi közben, na mindeggy az a helyzet, hogy a következőt, vagyis a kövekezöre a pénzt nekem kell állnom és még nem tom honnan szerzek majd annyit, még az is lehet, hogy el kell adnom a gépem, mármint a PS3-momat. Kép

#474 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 09. 07:04

Idézet

Idézet

Idézet

hát nekem is bejött, csak az a gond, hogy megbuktam forgalmi közben, na mindeggy az a helyzet, hogy a következőt, vagyis a kövekezöre a pénzt nekem kell állnom és még nem tom honnan szerzek majd annyit, még az is lehet, hogy el kell adnom a gépem, mármint a PS3-momat. Kép
Te beteg vagy ember, ha megvetted akkó miért nem tetszik?Különben sztem evgyél fel hitelt

#475 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 09. 07:10

Idézet

Idézet

Te beteg vagy ember, ha megvetted akkó miért nem tetszik?Különben sztem evgyél fel hitelt
Na ez aztán a hülyeség! Van olyan hogy az ember megvesz valami ozt megbánja, nem? De hogy hitelt minek vegyen fel...??? Normális vagy? Hitelt csak akkor szabad felvenni ha minden kötél szakad! De nem egy szaros jogsi, vagy konzol miatt. Vagyis tőlem mindenki azt csinál amit akar.... de amilyen kamatokat rá kell fizetni utána.... (és itt most nem a kamatmentes áruhitelről beszélek, hanem a hitel felvételről) Megéri 80eFt-ot felvenni, hogy aztán 110eFt-ot fizess vissza???? Ne már.... MEg vannak a hitelrendező hitelek....az a csúcs! Vegyél fel hitelt, hogy törleszthesd a többi hiteled! :Đ Én is "vettem fel hitelt" mikor kocsit vettem (lízing) így én tudom milyen mikor a fizetésem negyede kapásból repül. 6 évig! Úgyhogy legközelebb 10x is meggondolom! De tizenpár, vagy huszon egy-két évesen NE verd magad adósságba ha nem muszáj!!!!!
Kép
Kép
Kép

#476 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 09. 07:11

Idézet

Idézet

Na ez aztán a hülyeség! Van olyan hogy az ember megvesz valami ozt megbánja, nem? De hogy hitelt minek vegyen fel...??? Normális vagy? Hitelt csak akkor szabad felvenni ha minden kötél szakad! De nem egy szaros jogsi, vagy konzol miatt. Vagyis tőlem mindenki azt csinál amit akar.... de amilyen kamatokat rá kell fizetni utána.... (és itt most nem a kamatmentes áruhitelről beszélek, hanem a hitel felvételről) Megéri 80eFt-ot felvenni, hogy aztán 110eFt-ot fizess vissza???? Ne már.... MEg vannak a hitelrendező hitelek....az a csúcs! Vegyél fel hitelt, hogy törleszthesd a többi hiteled! :Đ Én is "vettem fel hitelt" mikor kocsit vettem (lízing) így én tudom milyen mikor a fizetésem negyede kapásból repül. 6 évig! Úgyhogy legközelebb 10x is meggondolom! De tizenpár, vagy huszon egy-két évesen NE verd magad adósságba ha nem muszáj!!!!!
Bocs én még soha nem vettem fel hitelt, csak a TV-be láttam, h a Néni bekopoktad és odaadja a pénztKépKépKép

#477 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 09. 07:23

Idézet

Bocs én még soha nem vettem fel hitelt, csak a TV-be láttam, h a Néni bekopoktad és odaadja a pénztKépKépKép
És ha a Tv-be azt látod hogy kirabolnak valakit akkor azt is javaslod valakinek?Nincs pénzed,rabolj ki egy nénit!

#478 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 09. 09:43

Idézet

Akkor valószínűleg azt is látod hogy milyen magas a kamat.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#479 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 09. 09:46

Idézet

Idézet

Azt hol írják?

#480 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 09. 09:54

Idézet

Idézet

Idézet

Azt hol írják?
Ha a THM-et figyeled abból sokat megudhatsz. De különböző hitelek különbözőképpen nyúlják le az embert jól utánna kell nézni... én hitelt csak lakásra vennék fel ha vennék pl egy PS+-t tuti kihuznának minimum egy jétéknyi pénzt a zsebemből

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.