HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#1421 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 07. 31. 11:21

Ineentől kezdve kéretik az ilyen képátalakításos dolgokat ITT megbeszélni (fórum/hardver-szoftver/photoshop)
Ebbe a totyikba olyan képek kerüljenek amik magunkról szólnak.... thx

TOM: az ilyen egyszavas : "az jó lenne" hsz-kat felejtsd el légyszíves...töröltem

Kép
Kép
Kép

#1422 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 07. 31. 11:22

Idézet

Ineentől kezdve kéretik az ilyen képátalakításos dolgokat ITT megbeszélni (fórum/hardver-szoftver/photoshop)
Ebbe a totyikba olyan képek kerüljenek amik magunkról szólnak.... thx
Nah bedobok pár képemet véleméyneket majd várok!

#1423 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 31. 11:27

Idézet

Na Tom, ha téged ez ennyire érdekel: tessék. Amugy szerintem is kamu.
Hmm ebben én csak azt a szekrényest találtam érdekesnek,de kicsit se volt fura hogy ahogy éppen elkezdte a filmezést kinyilt az ajtó....hülye volt hogy mondta a dátumot,akkor talán el is hittem volna.Kép

#1424 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 31. 11:28

Idézet

ÁÁÁÁ miért az enyémet törölted látom nem szeretsz!
Áthelyeztem, nem töröltem. Keresd a topikjában (Photoshop)
Kép
Kép
Kép

#1425 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 14:14

Hát igen,aki Fradista azt nem lehet rossz ember.De a feketeség se semmi.:Đ

#1426 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 31. 14:26

Idézet

Ez te vagy ? (nem a kutyára értettemKép)

#1427 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 14:28

Idézet

Idézet

Ez te vagy ? (nem a kutyára értettemKép)
Igen.Még 6 évesen.ZöldfűlűenKép

#1428 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 01. 15:29

Vasárnap (hétfőn) képes beszámoló a Hungaroringről! Remélem Raikönnen-el sikerült egy képet csinálnom...

#1429 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 01. 15:43

Idézet

Vasárnap (hétfőn) képes beszámoló a Hungaroringről! Remélem Raikönnen-el sikerült egy képet csinálnom...
És én 1 olyan képnek is örülnék mikor Alonso leszáll a dobogó 2. ik helyéről és jól pofánvágja a kis Hamiltonkát!!
Hova vettél jegyet?

#1430 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 01. 17:38

Idézet

Idézet

És én 1 olyan képnek is örülnék mikor Alonso leszáll a dobogó 2. ik helyéről és jól pofánvágja a kis Hamiltonkát!!
Hova vettél jegyet?

Annak én is örülnék!Kép
Forma1Club tribün. A Gold tribün mellett az utolsó 5 boxal szemben.

#1431 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 01. 17:54

Idézet

Idézet

Idézet

Hova vettél jegyet?

Annak én is örülnék!Kép
És megkérdezhetem mennyibe fáj egy ilyen jegy?

#1432 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 02. 17:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hova vettél jegyet?

Annak én is örülnék!Kép
33.000Ft, de ez csak clubtagoknak.

#1433 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 02. 17:13

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hova vettél jegyet?

Annak én is örülnék!Kép
Hát ha úgyvesszük, h van több 100E jegy is és innen még látsz is akkor nem is annyira drága meg ha egyszer kimlsz!

#1434 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 02. 17:14

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Annak én is örülnék!Kép
Én úgy 5 évesen voltam Forma 1 en csak anyira emlékszem h elvesztem

#1435 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 02. 18:34

Idézet

Idézet

Idézet

Ne szivass már...nem is mesélted! Te szemét dög, hát engem nem hívsz ilyenre?
Kép
Kép
Kép

#1436 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 02. 18:43

na mit látok itt a F1 jegyei a témák. nem semmi.
én egyszer mintha lettem volna, de azóta nagyot halló vagyok, vagyis nem, de élőben sokkal élesebb az autók hangja és
ha lemész a box közelébe (legalábis én) nem bírtam sokáig. annyira éles volt az autók hangja, hogy csak csuda. de azért nagyon gyönyörü egy ilyet élőben nézni. hatalmas élmény, ja és a kocsik is sokkal nagyobbak, mármint élőben, mint hittem volna. de az egész nagyon állat volt. KépKép

#1437 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 04. 08:44

Hát megjöttem. Ennyi embert egy rakáson még életemben nem láttam...A szurkolók 70%-a Ferraris, 20%-a Alonso-s, a maradék meg vegyes...A nap a Formula BMW-el kezdődött, itt már leesett az állam. Ilyen pici autók és ahogy mennek...Utánna GP2 volt, na itt már megfájdult a fejem, pedig alig pörögnek 10000 RPM-et.Iszonyú tempót mentek. Ezután egy laza Porsche Super Cup-a. Itt ment a lökdösődés ezerrel, az egyik legkeményebb technikai sport. Majd egy jó 1 óra szünet az F1-ig. Persze unatkozni nem lehettett, mert volt pályabejárás, meg WarmUp. Amikor elindultak a boxból, teljesen libabőrös lettem. Amikor meg elöttem zúztak el padlógázzal, majdnem behugyoztam. TV-s közvetítés egy nagy 0! A mogyoródi pálya atmoszférája magával ragadó, eszméletlen hangzavar volt egész nap. Olyan, amit elmondani nem lehet, ezt érezni kell. Az autók gyorsulása hihetetlen, a lassulásuk pedig felfoghatatlan. A rajt maga a mennyország, ilyet még nem éltem át soha. 20 autó elkezd veszettül visítani, majd az adrenalintól felbőszülve, torkod szakadtából üvöltesz! Főleg amikor a kis Massa állva hagyta a 2 McLarent!No, meg amikor a vége elött 3 körrel az orrunk elött füstölt el a Ferrari, akkor az autók hangját nem is lehetett hallani! Szerintem egy foci vb-n nem üvöltenek így az emberek a feeling pedig messzemenő. Emberfelletti teljesítményt láttam, mégha sokan mondják, hogy "csak vezetni kell az autót". Csak ha ez ilyen egyszerű lenne. A jövő évi futamra, aki teheti már most rendeljen elő jegyet, élete egyik legnagyobb élményében lesz része mégha azt is mondja, hogy a technikai sport őt nem érdekli. James jövőre jössz velem!Kép

#1438 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 08:51

Idézet

Hát megjöttem. Ennyi embert egy rakáson még életemben nem láttam...A szurkolók 70%-a Ferraris, 20%-a Alonso-s, a maradék meg vegyes...A nap a Formula BMW-el kezdődött, itt már leesett az állam. Ilyen pici autók és ahogy mennek...Utánna GP2 volt, na itt már megfájdult a fejem, pedig alig pörögnek 10000 RPM-et.Iszonyú tempót mentek. Ezután egy laza Porsche Super Cup-a. Itt ment a lökdösődés ezerrel, az egyik legkeményebb technikai sport. Majd egy jó 1 óra szünet az F1-ig. Persze unatkozni nem lehettett, mert volt pályabejárás, meg WarmUp. Amikor elindultak a boxból, teljesen libabőrös lettem. Amikor meg elöttem zúztak el padlógázzal, majdnem behugyoztam. TV-s közvetítés egy nagy 0! A mogyoródi pálya atmoszférája magával ragadó, eszméletlen hangzavar volt egész nap. Olyan, amit elmondani nem lehet, ezt érezni kell. Az autók gyorsulása hihetetlen, a lassulásuk pedig felfoghatatlan. A rajt maga a mennyország, ilyet még nem éltem át soha. 20 autó elkezd veszettül visítani, majd az adrenalintól felbőszülve, torkod szakadtából üvöltesz! Főleg amikor a kis Massa állva hagyta a 2 McLarent!No, meg amikor a vége elött 3 körrel az orrunk elött füstölt el a Ferrari, akkor az autók hangját nem is lehetett hallani! Szerintem egy foci vb-n nem üvöltenek így az emberek a feeling pedig messzemenő. Emberfelletti teljesítményt láttam, mégha sokan mondják, hogy "csak vezetni kell az autót". Csak ha ez ilyen egyszerű lenne. A jövő évi futamra, aki teheti már most rendeljen elő jegyet, élete egyik legnagyobb élményében lesz része mégha azt is mondja, hogy a technikai sport őt nem érdekli. James jövőre jössz velem!Kép
Hát az már tényleg kemény volt ahogy Massa elkezdett sétálni a pályán,és a biró segitett neki kijutni.De mind1 a kedvenc Raikkonen 2-ik helyre ugrott!KépKépA pontlistán jó helyen áll az a lényeg!Mondtam is a végén,tavalyi futamon volt ismerősöm mondta majdnem megsükeltült,gondolkoztam azon vittél-e füldugót magaddal.Voltál már egy nagyobb meccsen??KépOtt mindenki felháborodik mert a bunyó közben kitör a focimeccs,és játszani mernek a játékosok!!Kép

#1439 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 04. 09:11

Nagy meccsen még nem voltam. Füldugóm volt, de nem akartam elrontani az élményt, így inkább bevállaltam a halláskárosodást!KépJa, igen. Raikkönen sapiba nyomultam! Kicsit furcsán néztek amikor Kovalainen-t intették le elsőként, én meg örültem neki, a Ferraris sapimban. Igazából annak örültem, hogy a banán zabáló csak 5. lett.KépKépKép

#1440 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 04. 09:13

Idézet

Nagy meccsen még nem voltam. Füldugóm volt, de nem akartam elrontani az élményt, így inkább bevállaltam a halláskárosodást!Kép
És hoztál képeket is nekünk? Kép:Đ

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.