Hát megjöttem. Ennyi embert egy rakáson még életemben nem láttam...A szurkolók 70%-a Ferraris, 20%-a Alonso-s, a maradék meg vegyes...A nap a Formula BMW-el kezdődött, itt már leesett az állam. Ilyen pici autók és ahogy mennek...Utánna GP2 volt, na itt már megfájdult a fejem, pedig alig pörögnek 10000 RPM-et.Iszonyú tempót mentek. Ezután egy laza Porsche Super Cup-a. Itt ment a lökdösődés ezerrel, az egyik legkeményebb technikai sport. Majd egy jó 1 óra szünet az F1-ig. Persze unatkozni nem lehettett, mert volt pályabejárás, meg WarmUp. Amikor elindultak a boxból, teljesen libabőrös lettem. Amikor meg elöttem zúztak el padlógázzal, majdnem behugyoztam. TV-s közvetítés egy nagy 0! A mogyoródi pálya atmoszférája magával ragadó, eszméletlen hangzavar volt egész nap. Olyan, amit elmondani nem lehet, ezt érezni kell. Az autók gyorsulása hihetetlen, a lassulásuk pedig felfoghatatlan. A rajt maga a mennyország, ilyet még nem éltem át soha. 20 autó elkezd veszettül visítani, majd az adrenalintól felbőszülve, torkod szakadtából üvöltesz! Főleg amikor a kis Massa állva hagyta a 2 McLarent!No, meg amikor a vége elött 3 körrel az orrunk elött füstölt el a Ferrari, akkor az autók hangját nem is lehetett hallani! Szerintem egy foci vb-n nem üvöltenek így az emberek a feeling pedig messzemenő. Emberfelletti teljesítményt láttam, mégha sokan mondják, hogy "csak vezetni kell az autót". Csak ha ez ilyen egyszerű lenne. A jövő évi futamra, aki teheti már most rendeljen elő jegyet, élete egyik legnagyobb élményében lesz része mégha azt is mondja, hogy a technikai sport őt nem érdekli. James jövőre jössz velem!