HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#1721 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:17

Volt szerencsém ma délelőtt lelopózni (engedéllyel, és vezetővel) a Veszprémi Várbörtönbe. Igazi Alcatraz! Így képzelhatő el egy börtön. Sajnos a többségében kissebségi lakóit 2002 februárjában átszállították, az akkor épülüt új börtönbe. Hát azt kell mondjam "szerencsés" volt az aki akkor volt rab....olyan lehetett nekik, mintha egy nyaralásra viték volna őket! Az új börtön ehhez képest egy wellness szanatórium...
Képes beszámoló hamarosan... (amint sikerül feltölteni a képeket....) még ma!

Kép
Kép
Kép

#1722 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:22

Idézet

Volt szerencsém ma délelőtt lelopózni (engedéllyel, és vezetővel) a Veszprémi Várbörtönbe. Igazi Alcatraz! Így képzelhatő el egy börtön. Sajnos a többségében kissebségi lakóit 2002 februárjában átszállították, az akkor épülüt új börtönbe. Hát azt kell mondjam "szerencsés" volt az aki akkor volt rab....olyan lehetett nekik, mintha egy nyaralásra viték volna őket! Az új börtön ehhez képest egy wellness szanatórium...
Képes beszámoló hamarosan... (amint sikerül feltölteni a képeket....) még ma!
Na ez érdekes. Írd oda majd a kép alá, hogy épp mi látható ha nem lenne egyértelmű.

#1723 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:59

Na sikerült is feltöltenem őket. Gyorsabban mint gondoltam.
Elöljáróban annyit, hogy 2002 elejéig ilyen körülmények közt voltak a rabok, azóta hávájdizsi az új börtön. Én azt mondom mégis, akir rossz fát tett a tűzre...azért már mágse egy "szállodában" töltse le büntetését. Ezt a régi börtönt, valahol jobb átneveldének tartom.
Keskeny, csigalépcsőn vitték le a rabokat a börtönszintekre. Középen lehálózva, nehogy már az elején itt akarjanak leugrani.
(a képek mobillal készültek, elég sivár körülmények közt. ennyit lehetett kihozni a környezetből)
Kép
egyre lejjebb...
Kép
és lejjebb...
Kép
Így nézett ki egy cella bejárat:
Kép
Ebben a kis, eredetileg 2 személyes helyen, volt hogy 6(!)-an raboskodtak. (emeletes ágyakon)
Kép
A sarokban egy elfüggönyözhető slozi, és egy csap. Ennyi.
Kép
Fürdési lehetőség hetente egyszer, ilyen közösfürdőben (ebből szintenként 2 db volt)
Kép
Ha valaki rossz volt, akkor magánzárka. Ebben egy db vaságy (gyakorlatilag egy vas lap. nem rúgos, ágybetétes...hanem egy vaslemez) ezenkívül egy lyuk a falon, amiből akkor jött víz, ha kint megnyitotta az őr. A slozi meg...
Kép
Ha még rosszabb volt valaki, akkor sötétlyuk. Kb 1m magas, és 70cm széles, 1m mély odú. Teli vasajtóval.
Kép
Aki megzakkant, az mehetett a "gumiszobába", ami szintén egy kicsi helyiség volt, de legalább állni lehetett benne. Körbebélelve szivaccsal, és linóleummal burkolva. Mérete kb 1,5x1,5mx2,0m magas.

Ha megérdemelték, akkor kimehettek az udvarra sétálgatni. Az udvar mérete kb 10x10m volt, felülről lehálózva.
Kép
És ami még nem látszik, az az, hogy az egész börtön a vár oldalában volt, szóval ha valaki szökni akart, akkor le kellett volna ereszkednie huszon-harmincon méret a várfalon! :Đ Bár '72-ben volt egy szökés...valahogy megoldotta a fazon :-D
Remélhetőleg valamikor múzeumot csinálnak majd belőle. Szerintem nagy biznisz lenne. Tiszta Alcatraz.
Hát aki ide bekült, az szerintem szabadulása után ha nem tért jó útra, akkor annál valami baj volt..... Aki ide visszavágyot, az nem lehetett normális!!!!

Kép
Kép
Kép

#1724 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 08. 16:10

Na hogy tetszett a Várbörtönös képes beszámolóm, Scoo???
Kép
Kép
Kép

#1725 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 01. 08. 16:18

Idézet

Tudom h nem Scoo vagyok de remélem nem baj ha írok:) Nekem tetszett:) Bár vhogy nem mennék oda :Đ Nem szeretnék ott kikötni:D De am jó lett Grat neked:D
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1726 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 09. 08:34

Idézet

Fasza. Egy két dolog nagy durván néz ki, még így képen is. Ott élni évekig tényleg durva lehetett.

#1727 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:07

Willy fakutyázik!
Látod First Aye? Ő vezet!

(Az asszony csak azért van alatta, hogy ne fázzon a Wilmos herceg segge! Kép)

Kép
Kép
Kép

#1728 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:14

Idézet

Willy fakutyázik!

Mi hajtja ezt a fakutyát? A hangok alapján bableves. KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1729 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:17

Idézet

Idézet

Willy fakutyázik!

Mi hajtja ezt a fakutyát? A hangok alapján bableves. KépKép
Viccelsz fiú? A Willy ugatott kettőt, a fakutya meg ijedtében azt csinálta amit a főnök ugatott neki! Kép
Kép
Kép
Kép

#1730 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:21

Idézet

Na hogy tetszett a Várbörtönös képes beszámolóm???
Hú nagyon kemény! Szerinem még most is it kéne tartani a rabokat. Most amúgy nincs ott senki vagy mi a jelenlegi rendeltetése a helynek?
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1731 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:24

Idézet

Idézet

Hú nagyon kemény! Szerinem még most is it kéne tartani a rabokat. Most amúgy nincs ott senki vagy mi a jelenlegi rendeltetése a helynek?
6 éve üresen áll. A nulladik szinten most a bíróság irodákat alakítat ki. A -1, és -2 szintek majd irattárakká lesznek átalakítva valamikor. A -3. szintet meg börtönmúzeumnak szeretnék megcsinálni, de az még habokban. Ahhoz ugyanis sok pénz kell. Viszont szerintem lenne rá érdeklődés, tiszta olyan mint ahogy az ember elképzel egy régi várbörtönt. mondtam is a postásnak, hogy én azt csinálnám hogy a jegy árában benne lenne egy fél órás elzárás a sötétzárkában :Đ Például....
Kép
Kép
Kép

#1732 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:28

Idézet

mondtam is a postásnak, hogy én azt csinálnám hogy a jegy árában benne lenne egy fél órás elzárás a sötétzárkában :Đ Például....
Biztos nagy lenne a tolongás de szerintem legyen inkább opcionális lehetség. :-D

GK-s talikra kiadják féláron? Kép

+ Jó lenne ha sokan kövenék james példáját és ha van valami különleges helyrl fotójuk azt rakják fel!
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1733 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:32

Idézet

Idézet

Idézet

6 éve üresen áll. A nulladik szinten most a bíróság irodákat alakítat ki. A -1, és -2 szintek majd irattárakká lesznek átalakítva valamikor. A -3. szintet meg börtönmúzeumnak szeretnék megcsinálni, de az még habokban. Ahhoz ugyanis sok pénz kell. Viszont szerintem lenne rá érdeklődés, tiszta olyan mint ahogy az ember elképzel egy régi várbörtönt. mondtam is a postásnak, hogy én azt csinálnám hogy a jegy árában benne lenne egy fél órás elzárás a sötétzárkában :Đ Például....
Tjames, csütörtökön vagy pénteken volt a fókuszba, egy nem állami börtön bemutatása. Azt nem láttad?
olyanok voltak a lakókank, h nyelvtanulás, számtech, fogászat, belgyógyászat! Esküszöm ha felnőtt lennék és nem lenne lakásom akkor bűntcselekednékKép, és bevonulnék abba a börtönbe!

#1734 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:34

Idézet

Idézet

Tjames, csütörtökön vagy pénteken volt a fókuszba, egy nem állami börtön bemutatása. Azt nem láttad?
olyanok voltak a lakókank, h nyelvtanulás, számtech, fogászat, belgyógyászat! Esküszöm ha felnőtt lennék és nem lenne lakásom akkor bűntcselekednékKép, és bevonulnék abba a börtönbe!
Szerintem édesmindegy, hogy milyen sitten leszel egy kigyűrt szőrös álat babája Kép ha jól néz ki akkor is szar lehet bentt.

#1735 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:48

Idézet

Idézet

Szerintem édesmindegy, hogy milyen sitten leszel egy kigyűrt szőrös álat babája Kép ha jól néz ki akkor is szar lehet bentt.
A cellákban maximon 2-en vannak!

#1736 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:50

Idézet

Idézet

Idézet

Igen te és a kigyúrt állat Kép és nem lehet bármikor forumozni.

#1737 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:52

Idézet

Idézet

Idézet

Igen te és a kigyúrt állat Kép és nem lehet bármikor forumozni.
Jé tényleg, csak ritkán lehet ot netezni! Na de azért mégis csak jobb ott lenni mint kint az utcán! És ott még tabulhatnék is szóval ha kikerülnék rendbe szedném magam!
A buziknak pedig még csak plusz szolgáltatás a benga állat!

#1738 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:53

Idézet

....
+ Jó lenne ha sokan kövenék james példáját és ha van valami különleges helyrl fotójuk azt rakják fel!
Ez így van. Jó lenne ha más is megosztaná képeit a nagyvilágból!
Kép
Kép
Kép

#1739 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:56

ÖÖ hát ha nagyvilágból ittvan pár Görögörszági kép igaz teljesen szét PS-elve de akkor isKép

http://img5.tar.hu/huseec/img/36928129.jpg

http://img5.tar.hu/huseec/img/36928137.jpg

http://img5.tar.hu/huseec/img/36928004.jpg

#1740 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:58

Idézet

ÖÖ hát ha nagyvilágból ittvan pár Görögörszági kép igaz teljesen szét PS-elve de akkor isKép

http://img5.tar.hu/h.../36928129.jpg#3

http://img5.tar.hu/h.../36928137.jpg#3

http://img5.tar.hu/h.../36928004.jpg#3
A Meteórás kép nagyon jó! Bár én nem tettem voln aa rá a keretet, de nagyon szép!
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89