HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#2221 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 18. 20:25

Idézet

Szerintem sem rossz kép, csak kicsit hülyén álltam beKép Guppi a másik nem jobb?
Meg a melletted lévő fal firka is elég kutyaKép

#2222 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 18. 20:32

Idézet

Idézet

okok. rendben ^^ Amúgy azt kell hogy mondjam nem lett rossz az a kép. Csak kár hogy én vagyok rajta a legalacsonyabb XD
Szerintem sem rossz kép, csak kicsit hülyén álltam beKép Guppi a másik nem jobb?
Nem, ott bundu feje van jobban "bedőlve". Az a falfirka. KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2223 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 18. 20:39

Amúgy a nascar gépről nem csináltál képet? Az se volt semmi barátom.

#2224 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 18. 20:43

Na végre! Hosszú idő után bundu újra képen! Guppit is láttam már, de azt a combkefe-állú GKjúzert még nem :Đ Persza a kommentekből sejteti magát ki lehet... :-D SZASZTOK SRÁCOK!!!!!
Kép
Kép
Kép

#2225 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 18. 20:48

Idézet

Na végre! Hosszú idő után bundu újra képen! Guppit is láttam már, de azt a combkefe-állú GKjúzert még nem :Đ Persza a kommentekből sejteti magát ki lehet... :-D SZASZTOK SRÁCOK!!!!!
Nah itt már azért szolidabb a búrám ( remélem ) Am sonny tett már fel magáról képet... bár azon a képen éppen sisak volt rajta és sok liter víz csapott az arcába ( raftingolt ).

#2226 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 18. 20:54

Idézet

Idézet

Nah itt már azért szolidabb a búrám ( remélem ) Am sonny tett már fel magáról képet... bár azon a képen éppen sisak volt rajta és sok liter víz csapott az arcába ( raftingolt ).
Téééényleg! Emlékszem, hogy voltak ilyen képek....dehát arról felismerni...az lett volna szép :)
Kép
Kép
Kép

#2227 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 18. 21:54

Idézet

De-de, holnap fel is rakom a többit. Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2228 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 19. 04:39

Idézet

Idézet

bundut! Még bundut! :Đ Remélem hoztok többen fotóáppárátot a GK talira is. Biztos lesznek aranyat érő pillanatok! :-D
Kép
Kép
Kép

#2229 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 19. 06:40

Idézet

Idézet

Idézet

bundut! Még bundut! :Đ Remélem hoztok többen fotóáppárátot a GK talira is. Biztos lesznek aranyat érő pillanatok! :-D
Ettől ne félj! Én minden buliba viszem magammal a fényképezőgépem. A többiek ki is szoktak akadni, ráadásul nem csak fényképezek, hanem videózok is. Persze ha buli van akkor a rosszabb gépem viszem magammal. Elvégre ahogy múlik az idő az én kezem se lesz már olyan stabil :)

#2230 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 19. 08:08

Jók lettek a képek Guppi Kép. Amúgy jól látom, hogy növeszted a hajad?

#2231 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 19. 08:15

Ja hát az a "combkefe-állú GKjúzer" én lennék Kép Tény hogy a raftingos képekből nem sokat látni, de ott a hangulat volt a lényeg! Jó hogy mostmár tudok arcot csatolni a nevekhez, legalább 2 esetben! Mondjuk Jamest annyit láttam már képen hogy lehet símán megismerném!Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#2232 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 19. 08:30

Idézet

Ja hát az a "combkefe-állú GKjúzer" én lennék Kép Tény hogy a raftingos képekből nem sokat látni, de ott a hangulat volt a lényeg! Jó hogy mostmár tudok arcot csatolni a nevekhez, legalább 2 esetben! Mondjuk Jamest annyit láttam már képen hogy lehet símán megismerném!Kép
:Đ Jah. Magamutogatós egy fajta, mi? :-D De vagy velem, vagy rajtam, egy párszor megnevettetem a társaságot. Remélem :) (lásd traktor öcsi: http://www.youtube.c...re=channel_page)
Kép
Kép
Kép

#2233 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 19. 15:03

Na akkor egy kis videós beszámolót megpróbálok összehozni!
Mi 11 körül érkeztünk meg Szegedre, de már akkor is kezdett bedugulni a Dóm tér környéke, rengeteg ember volt. Nagynehezen elfoglaltunk egy egész jó helyet! Igaz itt nem lehetett sokáig látni a gépeket, de legalább közel voltak, és kigyorsítási szakasz volt, ami külön hang élmény!
Délután 1 kor kezdődött a program:
Palik és az F1 kezdett, szép volt, jó volt, de valami nem stimmelt. Olyan volt mintha a box utca limitert nyomta volna végig, szerintem 100 fölé nem nagyon küldte a gépet.
Utánna következet egy kis oldimer rally bemutató. Ez is érdekes volt, mert nem csak fölvonultak a gépek, hanem nyomták is nekik rendesen.
Egy újabb Palik bemutató, ezúttal a Dakar Team -el. A tempó itt már rendben volt.Na itt ment Bundu kedvenc kamionja. Kép A videó nem adja vissza, de félelmetes volt az a nagy dög ekkora tempóval, és ilyen közel. Külső íven (ahol Bunduék álltak) még durvább lehetett.
Következett a Fabia S2000 . Ez a gép már az első körben kilincsel előre vette a kanyart, nagyon látványos volt.
Jöttek a"nagy ágyúk" Sebastian Buemi és a NASCAR . Iszonyatos hanggal.
A végére maradt Sebastian Vettel bemutatója. Na ő nem kímélte a gépet, leszabályzásig pörgette. A dobhártyám majd beszakadt, a gyomrom is remegett, szóval rendben volt.
Sajnos a levezető kört nem vettem föl, ott egyszerre jött az F1 gép, utánna a NASCAR és a végén a Fabia. Autó sport szempontjából ez egy igazi csemege volt, ennyi fajta versenygépet egy helyen látni és ráadásul mindet menet közben. Nagy élmény volt! Jaa és az egész után összefutottam Guppi és Bundu kollégával, ami legalább ekkora élmény volt, ha nem nagyobb!Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#2234 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 19. 15:25

Idézet

Na akkor egy kis videós beszámolót megpróbálok összehozni!
Mi 11 körül érkeztünk meg Szegedre, de már akkor is kezdett bedugulni a Dóm tér környéke, rengeteg ember volt. Nagynehezen elfoglaltunk egy egész jó helyet! Igaz itt nem lehetett sokáig látni a gépeket, de legalább közel voltak, és kigyorsítási szakasz volt, ami külön hang élmény!
Délután 1 kor kezdődött a program:
Palik és az F1 kezdett, szép volt, jó volt, de valami nem stimmelt. Olyan volt mintha a box utca limitert nyomta volna végig, szerintem 100 fölé nem nagyon küldte a gépet.
Utánna következet egy kis oldimer rally bemutató. Ez is érdekes volt, mert nem csak fölvonultak a gépek, hanem nyomták is nekik rendesen.
Egy újabb Palik bemutató, ezúttal a Dakar Team -el. A tempó itt már rendben volt.Na itt ment Bundu kedvenc kamionja. Kép A videó nem adja vissza, de félelmetes volt az a nagy dög ekkora tempóval, és ilyen közel. Külső íven (ahol Bunduék álltak) még durvább lehetett.
Következett a Fabia S2000 . Ez a gép már az első körben kilincsel előre vette a kanyart, nagyon látványos volt.
Jöttek a"nagy ágyúk" Sebastian Buemi és a NASCAR . Iszonyatos hanggal.
A végére maradt Sebastian Vettel bemutatója. Na ő nem kímélte a gépet, leszabályzásig pörgette. A dobhártyám majd beszakadt, a gyomrom is remegett, szóval rendben volt.
Sajnos a levezető kört nem vettem föl, ott egyszerre jött az F1 gép, utánna a NASCAR és a végén a Fabia. Autó sport szempontjából ez egy igazi csemege volt, ennyi fajta versenygépet egy helyen látni és ráadásul mindet menet közben. Nagy élmény volt! Jaa és az egész után összefutottam Guppi és Bundu kollégával, ami legalább ekkora élmény volt, ha nem nagyobb!Kép
Jók lettek a videók Kép
Kép az a MANci tényleg beszarás volt :Đ A levezető körre meg nem maradtam haverral mert már szarrá aszalódtunk meg a sok szemét nyugdíjas mind elénk pofátlankodtak a kisunokákkal.
Én is örültem a találkozásnak :-D

#2235 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 19. 18:49

Idézet

Jók lettek a képek Guppi Kép. Amúgy jól látom, hogy növeszted a hajad?
Csak azt nem mond te is, hogy vágjam le. Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2236 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 19. 19:02

Jut eszembe ma is sikerült egy érdekes képet lőnöm:
Kép
A busz egy kicsit túlszaladt a megállón majd látva a megállóban lévő emberek arcát gyorsan nyomott egy lükvercet. A fiat meg ott vót. Hiába dudált kétségbeesetten csak rászaladt a busz az orrára.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2237 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 19. 19:07

Idézet

Kép
A busz egy kicsit túlszaladt a megállón majd látva a megállóban lévő emberek arcát gyorsan nyomott egy lükvercet. A fiat meg ott vót. Hiába dudált kétségbeesetten csak rászaladt a busz az orrára.
Ilyenkor vajon hogy töltenek ki betétlapot? Rámtolatott a helyijárat? :Đ Vicces lehet...persze bosszantó!
Kép
Kép
Kép

#2238 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 19. 19:37

Idézet

Idézet

Kép
Ilyenkor vajon hogy töltenek ki betétlapot? Rámtolatott a helyijárat? :Đ Vicces lehet...persze bosszantó!
ezért fizetni még ha az autós hibázott volna annak kéne kártérítés nem egy 40-50éves ikarus busznak,majd vesznek helyette Volvo 7000 buszt Kép úgyis van pénze az államnak.

#2239 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 06:48

Kérem a a gyenge szívűek ne tekintsék meg a lenti képet mert igen csak megrázó.

Nemrég rendeltem egy GK-s bögrét. Amúgy is rég akartam már egyet, most meg ugye akciós is.
Tegnap meg is érkezett. Átvettem, felvittem az irodámba majd kibontottam. Kicsit gyanús volt, mivel zörgött. Sajnos igazam is lett:
Kép
Mondom itt nagy harc lesz, mert átvételkor nem néztem meg, aláírni viszont aláírtam. Felhívtam a GK shopot ahol egy kedves hölggyel beszéltem aki sajnálkozott (én is), majd megígérte, hogy holnap (azaz ma) újból küldenek egy bögrét. Ezúttal jobban becsomagolva, de ha az is törött lesz akkor majd ő kocsibavágja magát és személyesen kihozza nekem. Ezt nevezem én ügyfélszolgálatnak! Így hibá törött most a bögrém, mégsincs negatív véleményem. Egyébként is, szerintem a futárszolgálat a ludas.

#2240 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 20. 06:58

Idézet

Kérem a a gyenge szívűek ne tekintsék meg a lenti képet mert igen csak megrázó.

Nemrég rendeltem egy GK-s bögrét. Amúgy is rég akartam már egyet, most meg ugye akciós is.
Tegnap meg is érkezett. Átvettem, felvittem az irodámba majd kibontottam. Kicsit gyanús volt, mivel zörgött. Sajnos igazam is lett:
Kép
Mondom itt nagy harc lesz, mert átvételkor nem néztem meg, aláírni viszont aláírtam. Felhívtam a GK shopot ahol egy kedves hölggyel beszéltem aki sajnálkozott (én is), majd megígérte, hogy holnap (azaz ma) újból küldenek egy bögrét. Ezúttal jobban becsomagolva, de ha az is törött lesz akkor majd ő kocsibavágja magát és személyesen kihozza nekem. Ezt nevezem én ügyfélszolgálatnak! Így hibá törött most a bögrém, mégsincs negatív véleményem. Egyébként is, szerintem a futárszolgálat a ludas.

Ez így pedig ebben a formában pedig erekléyéből relikviává fog előlépni! Tedd ki valahova vitrinbe!!!!
Azért nem gyenge hogy miszlikbe tört a fogantyúja! :Đ
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113