Na akkor egy kis videós beszámolót megpróbálok összehozni!
Mi 11 körül érkeztünk meg Szegedre, de már akkor is kezdett bedugulni a Dóm tér környéke, rengeteg ember volt. Nagynehezen elfoglaltunk egy egész jó helyet! Igaz itt nem lehetett sokáig látni a gépeket, de legalább közel voltak, és kigyorsítási szakasz volt, ami külön hang élmény!
Délután 1 kor kezdődött a program:
Palik és az F1 kezdett, szép volt, jó volt, de valami nem stimmelt. Olyan volt mintha a box utca limitert nyomta volna végig, szerintem 100 fölé nem nagyon küldte a gépet.
Utánna következet egy kis
oldimer rally bemutató. Ez is érdekes volt, mert nem csak fölvonultak a gépek, hanem nyomták is nekik rendesen.
Egy újabb Palik bemutató, ezúttal a
Dakar Team -el. A tempó itt már rendben volt.Na itt ment Bundu kedvenc kamionja.

A videó nem adja vissza, de félelmetes volt az a nagy dög ekkora tempóval, és ilyen közel. Külső íven (ahol Bunduék álltak) még durvább lehetett.
Következett a
Fabia S2000 . Ez a gép már az első körben kilincsel előre vette a kanyart, nagyon látványos volt.
Jöttek a"nagy ágyúk" Sebastian Buemi és a
NASCAR . Iszonyatos hanggal.
A végére maradt
Sebastian Vettel bemutatója. Na ő nem kímélte a gépet, leszabályzásig pörgette. A dobhártyám majd beszakadt, a gyomrom is remegett, szóval rendben volt.
Sajnos a levezető kört nem vettem föl, ott egyszerre jött az F1 gép, utánna a NASCAR és a végén a Fabia. Autó sport szempontjából ez egy igazi csemege volt, ennyi fajta versenygépet egy helyen látni és ráadásul mindet menet közben. Nagy élmény volt! Jaa és az egész után összefutottam Guppi és Bundu kollégával, ami legalább ekkora élmény volt, ha nem nagyobb!