Photo- és Videoalbum
Elküldve: 2005. 08. 17. 09:31
Itt szo sincs kanossagrol! Arrol a baratnom gondoskodik, hogy sose legyek az... egyszeruen csak jo erzes, hogy egy lany is irogat ide nekunk nem?
Elküldve: 2005. 08. 17. 09:40
Syb a legkedveltebb itt nalunk, de ha te nem akarod vetkoztetni csak szolj!!!
Elküldve: 2005. 08. 17. 09:44
Idézet
Syb a legkedveltebb itt nalunk, de ha te nem akarod vetkoztetni csak szolj!!!
Elküldve: 2005. 08. 17. 09:47
Nah látom alul maradtam...
(Egyébiránt egyszer se mondtam hogy ne...
De Te kiforgattad szavaim...
)
Elküldve: 2005. 08. 17. 09:48
Csak vicceltem teeeeee! Amugy sem mi dontunk Syb felett... ezt csak o teheti meg... es nem fogja!
Elküldve: 2005. 08. 17. 11:37
Na jó, az indulatok csillapítása, ám FŐLEG a kedves Budapest Erzsébet-hídjának biztonsága érdekében jöjjön most 3 kép. 
Az első az InGenék-féle kafa csoportfotón látható beállítás ellentéte, ám azért nem lett rossz ez sem:
/forum/images/upload/200508/tn_csoport1_bqeksa6n.jpg
És MOST ... emiatt a két klassz, szuperhíró srác miatt általában - nemtől függetlenül persze, LOL! - mindenki engem irigyel, közel s távol.
A hármónk kapcsolatának elemzésével pedig könyveket lehetne megtölteni, de ezt hagyjuk is.
(Azért az a rossz, aki rosszra gondol!
)
/forum/images/upload/200508/tn_andrisdien1.jpg
/forum/images/upload/200508/tn_andrisdien2.jpg
...
(Hát nem ... ?)
No, akkor ennyit mára. Holnap folyt. köv.! https://forum.hwsw.h...default/081.gif
Az első az InGenék-féle kafa csoportfotón látható beállítás ellentéte, ám azért nem lett rossz ez sem:
/forum/images/upload/200508/tn_csoport1_bqeksa6n.jpg
És MOST ... emiatt a két klassz, szuperhíró srác miatt általában - nemtől függetlenül persze, LOL! - mindenki engem irigyel, közel s távol.
/forum/images/upload/200508/tn_andrisdien1.jpg
/forum/images/upload/200508/tn_andrisdien2.jpg
...
No, akkor ennyit mára. Holnap folyt. köv.! https://forum.hwsw.h...default/081.gif
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 08. 17. 11:41
Azt irtad a multkor, kb. 1 eve...
Hogy nem hasonlitasz az avatarodra... bennem egyre erosebb lesz az az erzes, hogy ez teves gondolat...
Elküldve: 2005. 08. 17. 11:56
Idézet
Azt irtad a multkor, kb. 1 eve...
Hogy nem hasonlitasz az avatarodra... bennem egyre erosebb lesz az az erzes, hogy ez teves gondolat...
Elküldve: 2005. 08. 17. 12:44
Lehet, hogy nem csak egy intelligen sjo fej, hanem raadasul egy szereny novel allunk szemben? Hmmm...
Elküldve: 2005. 08. 17. 16:01
Szerintem is hasonlít 
Syb: azért nem lehet mindenki olyan elborult hogy a Westend tetőterén ilyen idióta pozíciót vegyen fel, mint mi
Syb: azért nem lehet mindenki olyan elborult hogy a Westend tetőterén ilyen idióta pozíciót vegyen fel, mint mi
Elküldve: 2005. 08. 17. 18:02
Idézet
Lehet, hogy nem csak egy intelligen sjo fej, hanem raadasul egy szereny novel allunk szemben? Hmmm... 
ingen: nagyon kemény az a kép. majdnem olyan mintha székrekedésed lenne és azon gondolkoznál, hogy beöntést kérj, vagy csak bevegyél valami hashajtot
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 08. 17. 18:41
Idézet
erre még csak most jössz rá? 
ingen: nagyon kemény az a kép. majdnem olyan mintha székrekedésed lenne és azon gondolkoznál, hogy beöntést kérj, vagy csak bevegyél valami hashajtot
Elküldve: 2005. 08. 17. 20:00
Idézet
Ez 10/10 bolt Baaalint kollega 

a fotokrol jut eszembe, találtam magamrol egy egész emberszabásut, de sajna a vinyom azt mondta, hogy elszállok, így vele veszett minden.... szoval szivola....
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 08. 18. 09:08
Avatarom és én - hát, annyira sztem valóban nem hasonlítunk, hiszen ez a hölgyemény ilyen rövidebb frizóval rendelkezik, amilyen nekem szinte soha nem volt ...
Szerénység-téma pedig: hát, a hiúságtól olykor én sem vagyok mentes, ne szépítsük a dolgot! 
InGen:
A WestEnd tetőtere nem lehet akadálya ennek a - ismétlem! - király, valóban borítóra illő kompozíciónak. Amint a mellékelt ábra is prezentálja, ugye.
Bálint:
Ó, sajnálom, hogy mégse sikerül megörvendeztetned a nagyérdeműt az "emberszabású" (
) fotóval. Bár nem hiszem, hogy a többi nem az lenne, hiszen élőben is tök jól nézel ki, frankón mondom!
InGen:
A WestEnd tetőtere nem lehet akadálya ennek a - ismétlem! - király, valóban borítóra illő kompozíciónak. Amint a mellékelt ábra is prezentálja, ugye.
Bálint:
Ó, sajnálom, hogy mégse sikerül megörvendeztetned a nagyérdeműt az "emberszabású" (
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 08. 18. 09:17
Idézet
Avatarom és én - hát, annyira sztem valóban nem hasonlítunk, hiszen ez a hölgyemény ilyen rövidebb frizóval rendelkezik, amilyen nekem szinte soha nem volt ...
Szerénység-téma pedig: hát, a hiúságtól olykor én sem vagyok mentes, ne szépítsük a dolgot! 
InGen:
Bálint:
) fotóval. Bár nem hiszem, hogy a többi nem az lenne, hiszen élőben is tök jól nézel ki, frankón mondom! 
InGen:
Bálint:

Súgó
A téma zárva.