Photo- és Videoalbum
Elküldve: 2004. 04. 16. 18:09
Ki vállalja el???Sztem MODERÁTOROK GYÖNGYEI dolgozhatnának kicsit és midnenkinek mehetne a PRIVI ÜZENET és vki csak elvállalja.
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 16. 18:15
Hat igen, ez egy jo kerdes, de szerintem ha midenki elkuldene a kepet egy cimre, akkor az osszerakas mar nem nagy ugy nem? Mondjuk te Avi biztos vagyok benne, hogy ket perc alatt oszerakod. En is ossze tudnam tenni photoshop-ban mondjuk, ha lenne idom ra...

Elküldve: 2004. 04. 16. 18:18
Te. En nem ilyen osszerakasrol beszeltem. Nem kell ezt ps-ezni. Olyan ember kell aki ert a webprogramozashoz es csinal egy normalis photoalbumot. Ezt kell osszerkani.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 16. 18:21
Hm...ertem, en viszont csak egy valakit ismerek, aki ert a web szerkeszteshez, megpedig a froggy-t...szerintem megcsinalna a g.k.-nak, ha az emi megkerne erre, nem hiszem, hogy tul nagy melo lenne neki nem?
Elküldve: 2004. 04. 16. 18:42
Remelhetoleg nem lesz ra szukseg. helloszabi kollega be tudja vallalni gondolom. Nem kell sietni vele. Ha tenyleg kozeleg az uj design, akkor oda biztos felkerul!
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 16. 18:46
Hat ha szabby be tudja vallalni, akkor tenyleg ez lenne a legegyszerubb megoldas...hazon belul megoldani a problemat...viszont az tenyleg nagyon poenos lenne, ha egy fotoalbummal nyitna az Emi az uj designt nem? Mint egy nagy csalad!

Elküldve: 2004. 04. 16. 22:31
LOLka lenne azt tuti, de jó lenne már látni a képeteket

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 17. 01:13
Jo akkor mondjuk jo lenne tudni kinek kuldjuk el. Mi Kormossal kozos kepet kuldunk.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 17. 10:05
Na valaki vállalja már el...KUKAC?

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 17. 15:14
Idézet
Na valaki vállalja már el...KUKAC?

Mirol beszelsz? Egy modnak kellene ezt felvallalnia aki szepen osszegyujti tiszteletben tartja es a kello idoben kirakja.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 17. 16:11
És látsz itt MODot??? Mert én nem... nekem mind1 ki csinálja de sztem olyan ember kell aki mindig elérhető!
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 17. 17:32
Olyan emberk kell aki ki is tudja rakni! Nem fontos mindig elerhetonek lennie, hisz ugyis egy melcimre kuldjuk a kepeket. Vagy a masik megoldas, h valaki Te alltalad emlitett mindig elerheto ember osszegyuti azokat, es egyben elkuldi helloszabi-nak, aki az uj designra felrakja.. gondolom en.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 17. 17:37
Akkor nemtok ennél többet mondani...
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 17. 17:41
Idézet
Remelhetoleg nem lesz ra szukseg. helloszabi kollega be tudja vallalni gondolom. Nem kell sietni vele. Ha tenyleg kozeleg az uj design, akkor oda biztos felkerul!
(Szinte) minden megoldható, de térjünk vissza később a témára, perpill most a főoldal átszabásán dolgozok. Talán vmikor késő este vagy holnap lesz időm átolvasni ezt a topicot és kitalálni, hogy mit hogy merre meddig.
hwsw staff
Elküldve: 2004. 04. 17. 17:48
Látod Avium csak keresni kell és talál az ember

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 17. 19:55
halli!
atolvastam 2.5 oldalnyi hozzaszolast.
bocs, hogy csak most jovok, de haring is csak par napja szolt, hogy nezzek be ide, meg el is felejtettem.
na szal, a szavazas: igen / igen (minden igen )
ja es a fotoalbum: http://mfalbum.fw.hu/kep
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 04. 17. 20:02
Megbeszéljük helloszabival...
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 17. 20:44
Hat ezt hagyjuk inkabb. En arra a megoldasra szavaznek, h legyen egy legordulo menu, ott kivalasztod a nick-et, es lathatod a kepet. Egyszeru, letisztult, nem igenyel sok programozast, es sok letotlest egyszerre. Amit mutattal ott a thumbinal-okat akkoris le kell tolteni. Itt meg csak egy legordulo menut.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 17. 21:57
Akkor majd helloszabival megoldjuk!
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 18. 00:08
Biztos vagyok benne h helloszabi kolleganak mindez semmi kihivast nem fog jelenteni, es pikk-pakk megoldja. Meg tul nagy feluletre sincs szukseg. Egy gomb, ami a legordulo menu..
Av [salalausuk]