HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#1141 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:13

Guppi a gitárhéró. Kép:Đ
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1142 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:13

Idézet

Idézet

Nah itt van kép sajnos ez a sulis ballagási kép és egy kicsit morcos is vagyok mert elvették barátom PSP-jét amin játszottam és untam az egészet meg itt nem használtam PS ezért ilyen hüyle szőke hajam van alapbólKép!

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Nemis mondtad hogy szemüveges vagy!!Kép
Nemis vagyok szemüvegesKép

#1143 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:16

Idézet

Idézet

Az a jó mikor már magadnak válaszolsz! Kép Egyébként mibajotok van az emosokkal? Ja és miért nem láttam eddig sosem 120kg-s emos pasit rózsaszín polóban meg szűk farmerben?
hát én nemvagyok 120kilósKép jah és igen..hajrá..moderátori jogot az EMO-soknakKép
De egyébként tényleg nem vágom hogy mi a baj az emosokkal mármint hogy Tomturbo minden jóakarata ellenére is miért reagált ugy mint ha lepráról lenne szó?
Vagy ez csak egy ilyen fújjunk divatból az emosokra????Kép

#1144 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:17

Idézet

Nah itt van kép sajnos ez a sulis ballagási kép és egy kicsit morcos is vagyok mert elvették barátom PSP-jét amin játszottam és untam az egészet meg itt nem használtam PS ezért ilyen hüyle szőke hajam van alapbólKép!Amúgy akik mellettem állnak nem ismerem őket szval ne azonosítsatok velük csak oda állítottakKép

Erről a Pál utcai fiúkból a Nemecsek jut eszembe !!
Bocs!!

#1145 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:17

Idézet

Idézet

Idézet

Az a jó mikor már magadnak válaszolsz! Kép Egyébként mibajotok van az emosokkal? Ja és miért nem láttam eddig sosem 120kg-s emos pasit rózsaszín polóban meg szűk farmerben?
hát én nemvagyok 120kilósKép jah és igen..hajrá..moderátori jogot az EMO-soknakKép
De egyébként tényleg nem vágom hogy mi a baj az emosokkal mármint hogy Tomturbo minden jóakarata ellenére is miért reagált ugy mint ha lepráról lenne szó?
ugye..mindig csak bántanak minket..megyek is sirni a sarokbaKép amúgy nemtom..de elegem van már belőleKép

#1146 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:18

Idézet

Idézet

Idézet

Nemtudom.Én is a fókuszban láttam hogy nyilatkozott egy emo-s csaj hogy hagyják őket békén meg stb....mondom miért elvannak nyomva?Nem is tudtam..

#1147 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:18

Idézet

Idézet

Nah itt van kép sajnos ez a sulis ballagási kép és egy kicsit morcos is vagyok mert elvették barátom PSP-jét amin játszottam és untam az egészet meg itt nem használtam PS ezért ilyen hüyle szőke hajam van alapbólKép!Amúgy akik mellettem állnak nem ismerem őket szval ne azonosítsatok velük csak oda állítottakKép

Erről a Pál utcai fiúkból a Nemecsek jut eszembe !!
Bocs!!
Miért lenne semmi baj lehet ezen hasonlítok is ráKépKép

#1148 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:21

Idézet

Nemtudom.Én is a fókuszban láttam hogy nyilatkozott egy emo-s csaj hogy hagyják őket békén meg stb....mondom miért elvannak nyomva?Nem is tudtam..
hát pedig ez a szörnyű igazságKép nemakarok megnevezni egyént..mutattam neki egy képet(csajos) mondta hmm dejól néz ki..utána észrevette hogy EMO-s oxt modta hogy jáh..nemisKép ha kell megmutatom a képetKép

#1149 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:23

Idézet

Idézet

hát pedig ez a szörnyű igazságKép nemakarok megnevezni egyént..mutattam neki egy képet(csajos) mondta hmm dejól néz ki..utána észrevette hogy EMO-s oxt modta hogy jáh..nemisKép ha kell megmutatom a képetKép
Ugye nem rám célzol? Kép Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1150 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet

Idézet

Szerintem tudom melyik csajról beszélsz.KépNekem azért nem jött be mert fehér volt mint a fal.Kis szin nem ártKép

#1151 Guest__*

Idézet

Idézet

Hát ez van ez olyan mint a cigányok!Nagypapámnak volt egy nagyon RENDES BARTÁJA ÉS CIGÁNY VOLT!Kép

UI:Am. ahgy látom de jó az én képemet nem fikázzák nyanyanyanyanyanyaKép

#1152 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:25

Idézet

Szerintem tudom melyik csajról beszélsz.KépNekem azért nem jött be mert fehér volt mint a fal.Kis szin nem ártKép
nem..nemaz..várj megmutatomKép ez:(tom csukdbe a szemedKép)
Kép

#1153 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Idézet

De az enyémet sem. Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1154 Guest__*

Idézet

Idézet

nem..nemaz..várj megmutatomKép ez:
Kép
FÚÚÚÚÚJ mintdjárt hányok de nem azért mert EMÓ-sKép

#1155 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:26

Idézet

Idézet

De az enyémet sem. Kép
Hát jah minekünk normális pofánk vanKépKép

#1156 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Mondjuk az egész háterében az áll hogy az emberek nem szeretik azokat az embereket akik mindenkit szeretnek és mindig békét akarnak (ez van a hippikel is) mert a legtöbben érzik hogy ez szép és jó de nem egy működő dolog... . Vagy tévedek és egyáltalán nem is erről lehet sz? vagy az emosok nem is ilyenek ?
Mondom nem tudom csak találgatok még sosem ittam egyetlen emossal sem.. na ezt majd pótoljuk valamikorKép

#1157 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet

Hát ez van ez olyan mint a cigányok!Nagypapámnak volt egy nagyon RENDES BARTÁJA ÉS CIGÁNY VOLT!Kép
Hát nemtudom.Mivel nem etnikai csoporthoz tartozik ez a téma szerintem nem olyan.MINDEN emberből van jó és rossz.Engem próbált már átvágni fehér ember.Öregapámat próbálta már átvágni egy román férfi.Van egy haverom aki roma származású,nem is egy.És van akivel nem vagyok jóban.Ez attól függ ki hogy viszonyul a többi emberhez.Lehetsz ellenséges,lehetsz barátságos.

#1158 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet

Idézet

Idézet

nem..nemaz..várj megmutatomKép ez:
Kép
FÚÚÚÚÚJ mintdjárt hányok de nem azért mert EMÓ-sKép
nananaKép indokot kérek...addig ne fikázdKép

#1159 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:27

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ugye..mindig csak bántanak minket..megyek is sirni a sarokbaKép amúgy nemtom..de elegem van már belőleKép
Én sem szeretem az emosokat de el árulom mért régo oszt társam lány 6 tiszta rocker 7. osztályban ő akart lenni a suli rappere 8. beütött az emo és nem csak ő hanem 10 lánybol 8 az lett a maradék kettő meg tudjátok a kiközösítettek!
Ez alapján itélem el az emosokat de itt is vannak kivételek !
Másik oszt társam ő fiu diszkópatkánybol ment át rockerbe és hungarista lett de csak azért mert a régi sulit bezárták és az ujjba pedig alkalmaszkodot nehogy vmi baja essen !

#1160 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:27

Idézet

Idézet

Hát nemtudom.Mivel nem etnikai csoporthoz tartozik ez a téma szerintem nem olyan.MINDEN emberből van jó és rossz.Engem próbált már átvágni fehér ember.Öregapámat próbálta már átvágni egy román férfi.Van egy haverom aki roma származású,nem is egy.És van akivel nem vagyok jóban.Ez attól függ ki hogy viszonyul a többi emberhez.Lehetsz ellenséges,lehetsz barátságos.
Nah megmondtad a frankót énis ezt akartam csak nem sikerült KépKép

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.