HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#1901 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 21. 10:07

Idézet

Idézet

Idézet

Lehet. Ezt nem tudhatom. De még unni is jobb lenne, mint vágyakozni utána...
Akkor meg a homokos tengerpart,a napsütés,a bikinis csajok és egy jó hideg sör után vágyakoznál:)Így működik ez a fura dolog : az emberKépKép

Annyi lenne a különbség, ha dél Tirolból tengerpartra vágynék, akkor CSAK 150-200km, és ottvagyok :Đ Szóval szinte egy helyen minden!
Persze csökkentett módban itthon is adott nekem, mert 15km Eplény (ami valljuk be nem kis dolog, mert egész jó a pályarendszere, csak mütyür a Dolomitihez képest) és 10km-re a Balcsi (ami ugyan szintén nem tenger....de nem legyünk nagyravágyók)

Szóval mondhatom: megvan itthon is minden! kicsit más, de azért ízelítőnek okés.

Fateromnak van egy osztrák haverja. Kb. Bécs és Graz között lakik félúton. (Sommerberg) Nagyon tuti kis hely, de a lényeg, hogy ha halat akar enni, akkor beül a kocsiba és lemegy a Szlovén tengerpartra. Ha gulyást, átjön hozzánk...stb.Kemény mi? Így élnek ők és így élünk mi. Hazajöttem és a kis "közértben" kapásból azt láttam, hogy hitelre vették az ennivalót. Majdnem sírógörcsöt kaptam, ahhoz képest, hogy egy zűdtiroli paraszt embernek mi az életszínvonala. Szerintem a többségünk azért az átlagos életvitelt megüti, de hozzá képest mi fényévekre vagyunk...Egy "egyszerű" tiroli paraszttól...

#1902 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 21. 10:18

Idézet

Fateromnak van egy osztrák haverja. Kb. Bécs és Graz között lakik félúton. (Sommerberg) Nagyon tuti kis hely, de a lényeg, hogy ha halat akar enni, akkor beül a kocsiba és lemegy a Szlovén tengerpartra. Ha gulyást, átjön hozzánk...stb.Kemény mi? Így élnek ők és így élünk mi. Hazajöttem és a kis "közértben" kapásból azt láttam, hogy hitelre vették az ennivalót. Majdnem sírógörcsöt kaptam, ahhoz képest, hogy egy zűdtiroli paraszt embernek mi az életszínvonala. Szerintem a többségünk azért az átlagos életvitelt megüti, de hozzá képest mi fényévekre vagyunk...Egy "egyszerű" tiroli paraszttól...

Így van. És mikor "parasztozol" akkor azt jó értelemben teszed. Egy igazi parasztházban voltunk: tehenek, kutya, traktor (úgy higgyétek el, hogy a kissrácok is játéktraktorokkal játszanak matchbox helyett, ezen sokat röhögtünk :Đ ), háztáji, csűr, legelő, meg minden ami egy parasztháznak a kelléke. És mégis, forintosítva igencsak milliomosok! Amilyen szinten élnek (no nem mondom, dolgoznak is érte), ahhoz egy átlag magyar család fényévekre van!
És az is biztos hogy a gondolkodásmódjuk is más. Csak idehaza vagyunk ilyen helyhezragadtak. Odakünn máshogy gondolkodnak az emberek. Ha úgy szottyan kedvük, mennek ide oda európában. Megtehetik!
Nem mondom egy szóval sem, a mi országunk is szép, s közel sem elmaradott egy Romániát, egy Lengyelországot, egy Szlovákiát nézve. Leglábbis a látszat ezt mutatja: azért már nálunk is elég takarosak a porták, egyre jobbak az utak, szép a táj.... (annak ellenére hogy a szlovákok gazdaságilag egy körön kettőt vertek ránk) De ha nyugatot nézem, akkor bizony hozzájuk felcsatlakozni.....hát ahhoz még pár évtizednek el kell tellnie.
Kép
Kép
Kép

#1903 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 21. 11:43

Idézet

Elképesztő hogy milyen szép helyen síeltetek! Kép Azok a hegyek a háttérben nagyon jól néznek ki. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1904 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 21. 13:29

Idézet

Idézet

Elképesztő hogy milyen szép helyen síeltetek! Kép Azok a hegyek a háttérben nagyon jól néznek ki. Kép

Azok a hegyek a Dolomitok. Tényleg lenyűgöző.
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép

#1905 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 21. 13:43

Idézet

Idézet

Elképesztő hogy milyen szép helyen síeltetek! Kép Azok a hegyek a háttérben nagyon jól néznek ki. Kép
Mi a Gerlitzen-en síeltünk. Az nem tom merre van innen, de talán james tudja:)

#1906 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 14:17

De milyen dúrva már ahogy kezdődik a pálya. :Đ:) Kajak mintha leesnének az emberek a szakadékba. Kép

#1907 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 22. 20:41

Idézet

Azok a hegyek a Dolomitok. Tényleg lenyűgöző.
Kép

De jó lenne ezt élőben megnézni.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1908 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 22. 22:11

Úgy gondoltam, ha már tervezzük, hogy néha összeröffenjünk, akkor azért egymásra kéne ismernünk. A veszprémiekkel pl. bármikor bárhol összefuthatunk / elkerülhetjük egymást anélkül, hogy tudnánk, hogy ő volt james vagy esetleg norb. (Most ezt csak példának hoztam fel, hogy tényleg legyen valami haszna a topcinak Kép)

Itt az első kép rólam:

Kép

Direkt egy ilyen "misztikus" képet raktam föl. Mondjuk most nincs másik Kép Ez meg elég régi Kép De majd csinálok nektek egy normálisat Kép Addig is vároma képeket a kedves fórumer kolegáktól Kép

#1909 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 22. 23:43

Ez a topic pont erre a célra lett létrehozva. Ha visszalapozol egy csomó fórumozóról találhatsz képet.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1910 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 22. 23:52

Idézet

Ez a topic pont erre a célra lett létrehozva. Ha visszalapozol egy csomó fórumozóról találhatsz képet.
Bundué mindent visz,akárki akármit is mondd.De azt hiszem volt már azóta egy kihívó,javítson ki valaki ha tévedek.

#1911 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 23. 05:42

Idézet

Idézet

Bundué mindent visz,akárki akármit is mondd.De azt hiszem volt már azóta egy kihívó,javítson ki valaki ha tévedek.
Guppi benarkózott ábrázatára gondolsz? Kemény volt az is...de bundu képe olyan, mint az autós kártyában a mindentvivő! :Đ
Vissza is kerestem: (ez egy 2007. szeptemberi kép. Bundu, nincs frissebb????)
Kép
Kép
Kép
Kép

#1912 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 07:26

Idézet

Idézet

Idézet

Kép

Nem tudok síelni, de emiatt a látvány miatt már érdemes kilátogatni (alföldi gyerekként nőttem fel, így ha hegyet látok beizgulok Kép). Max síbot helyett forralt bort szorongatnék egy napfényes teraszon. Így van értelme a hónak. (Budapestet pedig messze elkerülhetné végre)

#1913 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 23. 07:46

Idézet

Úgy gondoltam, ha már tervezzük, hogy néha összeröffenjünk, akkor azért egymásra kéne ismernünk. A veszprémiekkel pl. bármikor bárhol összefuthatunk / elkerülhetjük egymást anélkül, hogy tudnánk, hogy ő volt james vagy esetleg norb. (Most ezt csak példának hoztam fel, hogy tényleg legyen valami haszna a topcinak Kép)

Itt az első kép rólam:

Kép

Direkt egy ilyen "misztikus" képet raktam föl. Mondjuk most nincs másik Kép Ez meg elég régi Kép De majd csinálok nektek egy normálisat Kép Addig is vároma képeket a kedves fórumer kolegáktól Kép

Oké. Ha látok egy csáveszt a városban gitárral sétálgatni, akkor leszólítom. Max. kapok egy jobb horgot...Kép

#1914 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 23. 07:48

Idézet

Idézet

Oké. Ha látok egy csáveszt a városban gitárral sétálgatni, akkor leszólítom. Max. kapok egy jobb horgot...Kép
Olyant keress akinek az arcába csúszott a haja. Ő lesz az! :Đ

Kép
Kép
Kép

#1915 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 23. 21:32

Idézet

Guppi benarkózott ábrázatára gondolsz? Kemény volt az is...de bundu képe olyan, mint az autós kártyában a mindentvivő! :Đ
Vissza is kerestem: (ez egy 2007. szeptemberi kép. Bundu, nincs frissebb????)
Kép
ÁÁÁ és még sosem találkoztam vele pedig egyenesen vadászom rá mióta itt kempel Szegeden. Kép

+Nem voltam benarkózva csak igen-igen álmos. Látnátok azokat a képeket amikor hazajöttem Szolnokról 0 alvással. KépKép:-D
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1916 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 23. 21:35

Idézet

Idézet

Vissza is kerestem: (ez egy 2007. szeptemberi  kép. Bundu, nincs frissebb????)
Kép
ÁÁÁ és még sosem találkoztam vele pedig egyenesen vadászom rá mióta itt kempel Szegeden. Kép

+Nem voltam benarkózva csak igen-igen álmos. Látnátok azokat a képeket amikor hazajöttem Szolnokról 0 alvással. KépKép:-D
Hogy elmaradt akkor a piálás. Csak játszottunk, meg játszottunk. :)
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1917 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 23. 21:36

Idézet

Idézet

Idézet

Pffff. az a kép. XD Szoba társak is egész regényt kitaláltak már a képhez kapcsolódóan. :Đ Hogy valami tömeg gyilkos aki megtért.... vagy egyszerűen csak elittam az életem. Nincs frisebb... nem nagyon szeretem ha fotóznak.

#1918 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 23. 21:39

Idézet

Hogy elmaradt akkor a piálás. Csak játszottunk, meg játszottunk. :Đ
Pótólni kéne de sürgősen!! KépKépKép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1919 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 21:45

Ha már önmagunk mutogatásánál tarunk, íme egy gitározós kép rólam :Đ

Kép

file:///C:/DOCUME%7E1/VARGAK%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/VARGAK%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/VARGAK%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1920 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 21:45

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Pffff. az a kép. XD Szoba társak is egész regényt kitaláltak már a képhez kapcsolódóan. :-D Hogy valami tömeg gyilkos aki megtért.... vagy egyszerűen csak elittam az életem. Nincs frisebb... nem nagyon szeretem ha fotóznak.
Szerintem nem nézel ki tömeggyilkosnak.Leginkább a "másnap" meg a "hajnal" jut eszembe ha ezt a képet nézem.:Đ

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.