Idézet
Szaunázás után jólesett egy kis vótörpájp:
Elküldve: 2009. 10. 25. 19:22
Idézet
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 10. 25. 19:23
Idézet
Idézet
Idézet
Vacilláltam hogy a "mi történt veled ma" topikba írjak vagy ide... De mivel nem ma történt velem, hanem az elmúlt 3 napban,s mivel
Elküldve: 2009. 10. 25. 19:24
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 25. 19:29
Idézet
Idézet
Idézet
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 10. 25. 19:35
Idézet
S akkor lám, sütésre felkészülvén a besózott hallal, és a sütés közbeni nedűvel:
Elküldve: 2009. 10. 25. 19:36
Idézet
Idézet
S akkor lám, sütésre felkészülvén a besózott hallal, és a sütés közbeni nedűvel:
Elküldve: 2009. 10. 25. 19:40
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 25. 20:24
Idézet
Vacilláltam hogy a "mi történt veled ma" topikba írjak vagy ide... De mivel nem ma történt velem, hanem az elmúlt 3 napban,s mivel alapvetően fényképes beszámoló lesz.... inkább ide írok
Szóval mint azt sokan tudjátok, vendégségben volt nálunk Daveout és asszonya, Anetta.
Gondolom mind4ünk nevében mondhatom, hogy nagggyon jól éreztük magunkat!
S hát akkor pár szemelvény, képekben:
Daveout & James a balatonparton. Kicsit hidegben, de prototype-osan
A mitulátbáti hotta:
Kész is! Egybenfüstölt lazac finn módra. BESZABEHU ! ! ! (recept nemsokára a honlapomon, további képekkel tarkítva)
Vacsi után levezető dirt2.... új kaland volt a mostani együtt töltött idő is!
Daveout dirt2-zik. Kínai hillclimb rally video:
http://www.youtube.c...h?v=i1V4NTEkDGQ
Elküldve: 2009. 10. 25. 21:08
Idézet
Vacilláltam hogy a "mi történt veled ma" topikba írjak vagy ide... De mivel nem ma történt velem, hanem az elmúlt 3 napban,s mivel alapvetően fényképes beszámoló lesz.... inkább ide írok
Szóval mint azt sokan tudjátok, vendégségben volt nálunk Daveout és asszonya, Anetta.
Gondolom mind4ünk nevében mondhatom, hogy nagggyon jól éreztük magunkat!
S hát akkor pár szemelvény, képekben:
Daveout & James a balatonparton. Kicsit hidegben, de prototype-osan
A mitulátbáti hotta:
Kész is! Egybenfüstölt lazac finn módra. BESZABEHU ! ! ! (recept nemsokára a honlapomon, további képekkel tarkítva)
Vacsi után levezető dirt2.... új kaland volt a mostani együtt töltött idő is!
Daveout dirt2-zik. Kínai hillclimb rally video:
http://www.youtube.c...h?v=i1V4NTEkDGQ
Nemkönnyű ehez hozzászolni mert alig pár órája szerves része, sőt egyik főszereplője voltam ezeknek a képeknek! Fantasztikusan éreztem magam, és csak remélni tudom h ezt mindegyikünk elmondhatja! a képek magukért beszélnek, bár az első képen az szerintem nemigazán prototypos hanem inkább Számkivetettes!
a második és harmadik képhez nehéz bármit is mondani, mert ezt át kell élni: 10-15 perces 80-85 fokos szaunában, majd egy gyors hidegzuhany, hanyatfekvés, pálypgyújtás és tüdőzés! Ja meg coronita korgyolgatás! ez ám a szieszta!
Az ÖTÖDIK képen a laikusok egy barna haldarabot látnak és sokaknak semmit nemmond, sőt...továbbgörgetnek mondván "nem szeretem a halat"! Azoknak szól a következő mondatom:Ez nem CSAK egy hal! ez A HAL! és az a szó h nagyon finom és ízletes...nem megfelelő leírás az ételre! Ez a LEGFINOMABB, LEG ZAMATOSABB, LEG PIKÁNSABB ízkombináció amit valaha éreztem! Biztok vannak akik most azt mondják "túlzás", "na persze az anya töltöttkáposztájánál nincs jobb...."
DE VAN!
Ha most megjelenne itt nálam Isten és azt mondaná nekem: Éhes vagyok gyermekem, adj ennem vala!!! Elküldenép Petihez h egye meg a maradékot mert ez BESZA BEHU!
Elküldve: 2009. 10. 26. 05:10
Idézet
Idézet
Nemkönnyű ehez hozzászolni mert alig pár órája szerves része, sőt egyik főszereplője voltam ezeknek a képeknek! Fantasztikusan éreztem magam, és csak remélni tudom h ezt mindegyikünk elmondhatja! a képek magukért beszélnek, bár az első képen az szerintem nemigazán prototypos hanem inkább Számkivetettes!
a második és harmadik képhez nehéz bármit is mondani, mert ezt át kell élni: 10-15 perces 80-85 fokos szaunában, majd egy gyors hidegzuhany, hanyatfekvés, pálypgyújtás és tüdőzés! Ja meg coronita korgyolgatás! ez ám a szieszta!
Az ÖTÖDIK képen a laikusok egy barna haldarabot látnak és sokaknak semmit nemmond, sőt...továbbgörgetnek mondván "nem szeretem a halat"! Azoknak szól a következő mondatom:Ez nem CSAK egy hal! ez A HAL! és az a szó h nagyon finom és ízletes...nem megfelelő leírás az ételre! Ez a LEGFINOMABB, LEG ZAMATOSABB, LEG PIKÁNSABB ízkombináció amit valaha éreztem! Biztok vannak akik most azt mondják "túlzás", "na persze az anya töltöttkáposztájánál nincs jobb...."
DE VAN!
Ha most megjelenne itt nálam Isten és azt mondaná nekem: Éhes vagyok gyermekem, adj ennem vala!!! Elküldenép Petihez h egye meg a maradékot mert ez BESZA BEHU!
Elküldve: 2009. 10. 27. 14:37
Elküldve: 2009. 10. 27. 14:40
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 27. 14:42
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 27. 14:48
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 27. 14:51
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 27. 19:35
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 27. 19:36
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 27. 19:37
Idézet
Idézet
Idézet
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!