HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#1381 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 05. 25. 18:15

Igen a boosszút kellett volna választani!Töltsd vissza az utosó előtti küldetés mentését!

#1382 Felhasználó inaktív   Csokiii 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 25. 18:16

én PS3-mon játszottam és nem tetszett. szerintem a Rockstar game túl sokat törődöt a grafikával, és a várossal nem.az pl. tetszik, hogyha Niko felszál egy motorra, elő húz egy bukósisakot, de soha nem azt amelyiket én szeretnémKépa gangeket nem értem, mert nincsenek szektorok vagy eféle megkülömböztető helyek.az is tetszik hogy van szabadság szobor, csak nem lehet felmenni!az se értem hogy mért kapok rendőrcsillagokat amikor bemegyek a repülőtérre?köszönöm ha tudtok válaszolni a kérdéseimreKép

Grove Street, my home...

#1383 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 25. 18:28

mostmár vágom...
de sajna nem tudom visszatölteni mert autosave-n volt
nah mind1
azért igy is jóvolt

nyilván azért nem olyan bukósisakot huz fel Niko
mer egy motoron nincs 50en féle bukósisak:D
másrészt jobb hogy nem bonyolitották túl ugy mint a San andreast h külön szektorok vannak, NFS Carbont is részben ezzel rontották el.....
szabadság szoborba meg azért nem lehet felmenni mert ahelyett h felül kilátó lenne mint a valóságban, helyette ott dobog Liberty City szive , helikopterrel feltudsz jutni és megtod nézni....
amugy nem tudom te hogy vagy vele, de ha behatolnál egy olyan helyre ahol idegeneknek alapból nem lehetne belépni
nem tom mit szólnának hozzá a valóságban.... mondjuk ahhoz észre is kellene venniük:D
sztem nem csak a Grafikával foglalkoztak, sok újitás belekerült, igaz a legtöbb apró dolog, de ez a sok kicsi dolog teszi ezt a játékot sztem az év játékává....

#1384 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 18:36

Idézet

én PS3-mon játszottam és nem tetszett. szerintem a Rockstar game túl sokat törődöt a grafikával, és a várossal nem. az pl. tetszik, hogyha Niko felszál egy motorra, elő húz egy bukósisakot, de soha nem azt amelyiket én szeretnémKép a gangeket nem értem, mert nincsenek szektorok vagy eféle megkülömböztető helyek. az is tetszik hogy van szabadság szobor, csak nem lehet felmenni! az se értem hogy mért kapok rendőrcsillagokat amikor bemegyek a repülőtérre? köszönöm ha tudtok válaszolni a kérdéseimreKép
A szabadságszoborba ugy lehet bemenni hogy helikopterrel az ajáhozmész ahol vannak ajtok(csak helikopterrel lehet odamenni)és akkor "átmész" az ajtónKépott van egy létra azon felmészol és ott lesz egy nagy szív ami dobogKép(lehet hogy csak multinál van!!!)Kép
Itt egy videó róla:http://www.youtube.com/watch?v=w8onX49kXIk
AZÉRT EZ ELÉG FURCSA!!!!!!!!!!!!Kép
ÉN ELÖSZÖR RENDESEN MEGILYEDTEM!!!!!!!!!Kép

#1385 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 25. 20:07

Idézet

Idézet

Juhaszroli! Írtam neked PSN-en. Megkaptad? Nyomulhatnánk együtt online. Ha van kedved.
Egyébként kurvára tele van a tököm az online játékosok egy jókora részével. Nem lehet például a GTA IV-ben normálisan autóversenyezni, mert a köcsögök csak úgy tudnak nyerni, ha kilöknek. Csak arra mennek, hogy hogyan basszanak ki a másikkal. Örülnék, ha összejönne egy kisebb társaság innen a GK-ról és együtt játszanánk, mert itt legalább normális emberek vannak. Tagnap is mindössze két versenyt futottam, mert annyira felidegesített, hogy a sok kis pöcs abszolút unfair módon játszik. Mit játszik! Szemétkedik! Ordítani tudnék!!! KépKépKép
Visszaírok!Kép
Benne vagyok. :Đ Én is ezt csináltam ma, Team Deadmatchbe miattam nyert a csapat, szereztem egy kamiont, és mindenkit elütöttemKép
Te nem tudsz segíteni ebben? Mert Roman nem akar hívni sehogy sem :-D
A Roman live a statisztikában 70%-on van, lehet az a baja, hogy kell neki 90%?
Mert nincs kihez menni küldetésért, a végigjátszásban azt írják, hogy majd Roman hív...Kép
Nem tudok segíteni, mert nem tartok még ott. Nagyon lassan játszok. Kiélvezem minden percét. Majd valahogy egyeztessük le, hogy hogyan lehetne egymással nyomulni.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1386 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 21:17

Idézet

Idézet

Idézet

Juhaszroli! Írtam neked PSN-en. Megkaptad? Nyomulhatnánk együtt online. Ha van kedved.
Egyébként kurvára tele van a tököm az online játékosok egy jókora részével. Nem lehet például a GTA IV-ben normálisan autóversenyezni, mert a köcsögök csak úgy tudnak nyerni, ha kilöknek. Csak arra mennek, hogy hogyan basszanak ki a másikkal. Örülnék, ha összejönne egy kisebb társaság innen a GK-ról és együtt játszanánk, mert itt legalább normális emberek vannak. Tagnap is mindössze két versenyt futottam, mert annyira felidegesített, hogy a sok kis pöcs abszolút unfair módon játszik. Mit játszik! Szemétkedik! Ordítani tudnék!!! KépKépKép
Visszaírok!Kép
Benne vagyok. :Đ Én is ezt csináltam ma, Team Deadmatchbe miattam nyert a csapat, szereztem egy kamiont, és mindenkit elütöttemKép
Te nem tudsz segíteni ebben? Mert Roman nem akar hívni sehogy sem :)
A Roman live a statisztikában 70%-on van, lehet az a baja, hogy kell neki 90%?
Mert nincs kihez menni küldetésért, a végigjátszásban azt írják, hogy majd Roman hív...Kép
Nem tudok segíteni, mert nem tartok még ott. Nagyon lassan játszok. Kiélvezem minden percét. Majd valahogy egyeztessük le, hogy hogyan lehetne egymással nyomulni.
Majd PSN-en :-D
Szerintem én majd újrakezdem nyár elején a játékot, mert megériKép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#1387 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 25. 21:50

Majd PSN-en :Đ
[/quote] Neked van hozzá webkamerád, meg mikrofonod? Csak mert nekem nincs sajnos, de akkor lehet, hogy beszereznék egyet. Ha jól tudom, akkor akár játék közben is beszélgethetnénk egymással. Jól tudom?
biolencse
Get your Portable ID!

#1388 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 05:31

Idézet

Majd PSN-en :Đ
Neked van hozzá webkamerád, meg mikrofonod? Csak mert nekem nincs sajnos, de akkor lehet, hogy beszereznék egyet. Ha jól tudom, akkor akár játék közben is beszélgethetnénk egymással. Jól tudom?

Nekem nincsKép
Playstation 3 60 GB

#1389 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 26. 11:23

Nem baj, majd megbeszéljük valahogy. Egyébként úgy tudom, hogy lehet privát is játszani online. Csak meg kell invitálni azokat, akiket szeretnénk bevonni kis csapatunkba.
biolencse
Get your Portable ID!

#1390 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 13:33

Idézet

Nem baj, majd megbeszéljük valahogy. Egyébként úgy tudom, hogy lehet privát is játszani online. Csak meg kell invitálni azokat, akiket szeretnénk bevonni kis csapatunkba.
majd ha lehet én is csatlakoznák Kép

#1391 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 26. 14:01

Idézet

Idézet

majd ha lehet én is csatlakoznák Kép
Én teljesen benne vagyok. Inkább veletek játszok normálisan, mint a sok hülyével, akik képtelenek ember módjára viselkedni, mégha csak egy virtuális világról van is szó.
biolencse
Get your Portable ID!

#1392 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 26. 14:03

Hát igen ilyenkor lenne jó a magyar live illetve a magyar psn network eem kéne a sok hülye b**zi dagadt merikaik dumájáét hallgatni maygar magyarokkal!(sajnos ez sosem lesz így)

#1393 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 15:10

Online játék közben lehet beszélgetni egymással? Mert nekem van headsetem. (PS3)

#1394 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 16:08

Francisnál a statisztikákban azt írja, hogy 23%-os...de mindig ki van kapcsolva, és nem tudom hívni sehova. Ő küldiket ad vagy mi?Kép
Playstation 3 60 GB

#1395 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 26. 16:24

Igen,de ha őt ölödmeg kkor már nem megy tovább!

#1396 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 16:44

Idézet

Igen,de ha őt ölödmeg kkor már nem megy tovább!
Megvan mi volt a gond Romannál, még most megyek az interjúra csak, valószínű, még nem tartok ott. Akkor Francist emg kell ölni? Nem értemKép
Playstation 3 60 GB

#1397 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 26. 16:59

Majd lesz választási lehetőség hogy kit kell megölni/kit akarsz megölni én francis ölte meg de ha akarod dwaynet is megölheted!

#1398 Felhasználó inaktív   Csokiii 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 17:14

Idézet

Idézet

én PS3-mon játszottam és nem tetszett. szerintem a Rockstar game túl sokat törődöt a grafikával, és a várossal nem. az pl. tetszik, hogyha Niko felszál egy motorra, elő húz egy bukósisakot, de soha nem azt amelyiket én szeretnémKép a gangeket nem értem, mert nincsenek szektorok vagy eféle megkülömböztető helyek. az is tetszik hogy van szabadság szobor, csak nem lehet felmenni! az se értem hogy mért kapok rendőrcsillagokat amikor bemegyek a repülőtérre? köszönöm ha tudtok válaszolni a kérdéseimreKép
A szabadságszoborba ugy lehet bemenni hogy helikopterrel az ajáhozmész ahol vannak ajtok(csak helikopterrel lehet odamenni)és akkor "átmész" az ajtónKépott van egy létra azon felmészol és ott lesz egy nagy szív ami dobogKép(lehet hogy csak multinál van!!!)Kép
Itt egy videó róla:http://www.youtube.com/watch?v=w8onX49kXIk
AZÉRT EZ ELÉG FURCSA!!!!!!!!!!!!Kép
ÉN ELÖSZÖR RENDESEN MEGILYEDTEM!!!!!!!!!Kép

oké köszi, azt se szeretem hogy béna pólóval lehet csak megnézni a belsejét!Kép

de ez mind1, csak a helikopteres megoldás se valami egyszerű mert a játékban elég sok a szél és nehéz jól oda irányitaniKép

azért kösz hogy segítettél

Grove Street, my home...

#1399 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 17:22

Idézet

Majd lesz választási lehetőség hogy kit kell megölni/kit akarsz megölni én francis ölte meg de ha akarod dwaynet is megölheted!
Nem úgy volt, hogy vagy PlayboyX vagy Dwayne?
Playstation 3 60 GB

#1400 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 19:07

Idézet

Idézet

Nem úgy volt, hogy vagy PlayboyX vagy Dwayne?
de igen, választhatsz Playboy/Dwayne között, aztán Francis/Francis alkesz bátyja közt. én playboyt és francist öltem meg, mi történt volna ha fordítva csinálom?

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.