Grand Theft Auto 4
#1381 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 25. 18:15
Igen a boosszút kellett volna választani!Töltsd vissza az utosó előtti küldetés mentését!
Elküldve: 2008. 05. 25. 18:16
én PS3-mon játszottam és nem tetszett. szerintem a Rockstar game túl sokat törődöt a grafikával, és a várossal nem.az pl. tetszik, hogyha Niko felszál egy motorra, elő húz egy bukósisakot, de soha nem azt amelyiket én szeretném
a gangeket nem értem, mert nincsenek szektorok vagy eféle megkülömböztető helyek.az is tetszik hogy van szabadság szobor, csak nem lehet felmenni!az se értem hogy mért kapok rendőrcsillagokat amikor bemegyek a repülőtérre?köszönöm ha tudtok válaszolni a kérdéseimre
Grove Street, my home...
Elküldve: 2008. 05. 25. 18:28
mostmár vágom...
de sajna nem tudom visszatölteni mert autosave-n volt
nah mind1
azért igy is jóvolt
nyilván azért nem olyan bukósisakot huz fel Niko
mer egy motoron nincs 50en féle bukósisak:D
másrészt jobb hogy nem bonyolitották túl ugy mint a San andreast h külön szektorok vannak, NFS Carbont is részben ezzel rontották el.....
szabadság szoborba meg azért nem lehet felmenni mert ahelyett h felül kilátó lenne mint a valóságban, helyette ott dobog Liberty City szive , helikopterrel feltudsz jutni és megtod nézni....
amugy nem tudom te hogy vagy vele, de ha behatolnál egy olyan helyre ahol idegeneknek alapból nem lehetne belépni
nem tom mit szólnának hozzá a valóságban.... mondjuk ahhoz észre is kellene venniük:D
sztem nem csak a Grafikával foglalkoztak, sok újitás belekerült, igaz a legtöbb apró dolog, de ez a sok kicsi dolog teszi ezt a játékot sztem az év játékává....
de sajna nem tudom visszatölteni mert autosave-n volt
nah mind1
azért igy is jóvolt
nyilván azért nem olyan bukósisakot huz fel Niko
mer egy motoron nincs 50en féle bukósisak:D
másrészt jobb hogy nem bonyolitották túl ugy mint a San andreast h külön szektorok vannak, NFS Carbont is részben ezzel rontották el.....
szabadság szoborba meg azért nem lehet felmenni mert ahelyett h felül kilátó lenne mint a valóságban, helyette ott dobog Liberty City szive , helikopterrel feltudsz jutni és megtod nézni....
amugy nem tudom te hogy vagy vele, de ha behatolnál egy olyan helyre ahol idegeneknek alapból nem lehetne belépni
nem tom mit szólnának hozzá a valóságban.... mondjuk ahhoz észre is kellene venniük:D
sztem nem csak a Grafikával foglalkoztak, sok újitás belekerült, igaz a legtöbb apró dolog, de ez a sok kicsi dolog teszi ezt a játékot sztem az év játékává....
Elküldve: 2008. 05. 25. 18:36
Idézet
én PS3-mon játszottam és nem tetszett. szerintem a Rockstar game túl sokat törődöt a grafikával, és a várossal nem. az pl. tetszik, hogyha Niko felszál egy motorra, elő húz egy bukósisakot, de soha nem azt amelyiket én szeretném
a gangeket nem értem, mert nincsenek szektorok vagy eféle megkülömböztető helyek. az is tetszik hogy van szabadság szobor, csak nem lehet felmenni! az se értem hogy mért kapok rendőrcsillagokat amikor bemegyek a repülőtérre? köszönöm ha tudtok válaszolni a kérdéseimre
Itt egy videó róla:http://www.youtube.com/watch?v=w8onX49kXIk
AZÉRT EZ ELÉG FURCSA!!!!!!!!!!!!
ÉN ELÖSZÖR RENDESEN MEGILYEDTEM!!!!!!!!!
Elküldve: 2008. 05. 25. 20:07
Idézet
Idézet
Juhaszroli! Írtam neked PSN-en. Megkaptad? Nyomulhatnánk együtt online. Ha van kedved.
Egyébként kurvára tele van a tököm az online játékosok egy jókora részével. Nem lehet például a GTA IV-ben normálisan autóversenyezni, mert a köcsögök csak úgy tudnak nyerni, ha kilöknek. Csak arra mennek, hogy hogyan basszanak ki a másikkal. Örülnék, ha összejönne egy kisebb társaság innen a GK-ról és együtt játszanánk, mert itt legalább normális emberek vannak. Tagnap is mindössze két versenyt futottam, mert annyira felidegesített, hogy a sok kis pöcs abszolút unfair módon játszik. Mit játszik! Szemétkedik! Ordítani tudnék!!!

Egyébként kurvára tele van a tököm az online játékosok egy jókora részével. Nem lehet például a GTA IV-ben normálisan autóversenyezni, mert a köcsögök csak úgy tudnak nyerni, ha kilöknek. Csak arra mennek, hogy hogyan basszanak ki a másikkal. Örülnék, ha összejönne egy kisebb társaság innen a GK-ról és együtt játszanánk, mert itt legalább normális emberek vannak. Tagnap is mindössze két versenyt futottam, mert annyira felidegesített, hogy a sok kis pöcs abszolút unfair módon játszik. Mit játszik! Szemétkedik! Ordítani tudnék!!!
Benne vagyok.
Te nem tudsz segíteni ebben? Mert Roman nem akar hívni sehogy sem
A Roman live a statisztikában 70%-on van, lehet az a baja, hogy kell neki 90%?
Mert nincs kihez menni küldetésért, a végigjátszásban azt írják, hogy majd Roman hív...
Elküldve: 2008. 05. 25. 21:17
Idézet
Idézet
Idézet
Juhaszroli! Írtam neked PSN-en. Megkaptad? Nyomulhatnánk együtt online. Ha van kedved.

Benne vagyok.
Te nem tudsz segíteni ebben? Mert Roman nem akar hívni sehogy sem
A Roman live a statisztikában 70%-on van, lehet az a baja, hogy kell neki 90%?
Mert nincs kihez menni küldetésért, a végigjátszásban azt írják, hogy majd Roman hív...
Szerintem én majd újrakezdem nyár elején a játékot, mert megéri
Playstation 3 60 GB
PSN ID : juhaszroli
Elküldve: 2008. 05. 25. 21:50
Majd PSN-en 
[/quote] Neked van hozzá webkamerád, meg mikrofonod? Csak mert nekem nincs sajnos, de akkor lehet, hogy beszereznék egyet. Ha jól tudom, akkor akár játék közben is beszélgethetnénk egymással. Jól tudom?
[/quote] Neked van hozzá webkamerád, meg mikrofonod? Csak mert nekem nincs sajnos, de akkor lehet, hogy beszereznék egyet. Ha jól tudom, akkor akár játék közben is beszélgethetnénk egymással. Jól tudom?
Elküldve: 2008. 05. 26. 05:31
Idézet
Majd PSN-en 
Nekem nincs
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 26. 11:23
Nem baj, majd megbeszéljük valahogy. Egyébként úgy tudom, hogy lehet privát is játszani online. Csak meg kell invitálni azokat, akiket szeretnénk bevonni kis csapatunkba.
Elküldve: 2008. 05. 26. 13:33
Idézet
Nem baj, majd megbeszéljük valahogy. Egyébként úgy tudom, hogy lehet privát is játszani online. Csak meg kell invitálni azokat, akiket szeretnénk bevonni kis csapatunkba.
Elküldve: 2008. 05. 26. 14:01
Idézet
Idézet
#1392 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 26. 14:03
Hát igen ilyenkor lenne jó a magyar live illetve a magyar psn network eem kéne a sok hülye b**zi dagadt merikaik dumájáét hallgatni maygar magyarokkal!(sajnos ez sosem lesz így)
Elküldve: 2008. 05. 26. 15:10
Online játék közben lehet beszélgetni egymással? Mert nekem van headsetem. (PS3)
Elküldve: 2008. 05. 26. 16:08
Francisnál a statisztikákban azt írja, hogy 23%-os...de mindig ki van kapcsolva, és nem tudom hívni sehova. Ő küldiket ad vagy mi?
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 26. 16:44
Idézet
Igen,de ha őt ölödmeg kkor már nem megy tovább!
Playstation 3 60 GB
#1397 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 26. 16:59
Majd lesz választási lehetőség hogy kit kell megölni/kit akarsz megölni én francis ölte meg de ha akarod dwaynet is megölheted!
Elküldve: 2008. 05. 26. 17:14
Idézet
Idézet
én PS3-mon játszottam és nem tetszett. szerintem a Rockstar game túl sokat törődöt a grafikával, és a várossal nem. az pl. tetszik, hogyha Niko felszál egy motorra, elő húz egy bukósisakot, de soha nem azt amelyiket én szeretném
a gangeket nem értem, mert nincsenek szektorok vagy eféle megkülömböztető helyek. az is tetszik hogy van szabadság szobor, csak nem lehet felmenni! az se értem hogy mért kapok rendőrcsillagokat amikor bemegyek a repülőtérre? köszönöm ha tudtok válaszolni a kérdéseimre
Itt egy videó róla:http://www.youtube.com/watch?v=w8onX49kXIk
AZÉRT EZ ELÉG FURCSA!!!!!!!!!!!!
ÉN ELÖSZÖR RENDESEN MEGILYEDTEM!!!!!!!!!
oké köszi, azt se szeretem hogy béna pólóval lehet csak megnézni a belsejét!![]()
de ez mind1, csak a helikopteres megoldás se valami egyszerű mert a játékban elég sok a szél és nehéz jól oda irányitani![]()
azért kösz hogy segítettél
Grove Street, my home...
Elküldve: 2008. 05. 26. 17:22
Idézet
Majd lesz választási lehetőség hogy kit kell megölni/kit akarsz megölni én francis ölte meg de ha akarod dwaynet is megölheted!
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 26. 19:07
Idézet
Idézet

Súgó
A téma zárva.