HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#161 Felhasználó inaktív   Borgi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 26. 13:17

Idézet

Idézet

Hát a pixel szám simán meglesz :Đ (gondolom polygonra gondoltál)
Amúgy meg a San Andreasnak teljesen korrekt grafja volt. Nekem nem túl mérvadó mondjuk.Nekem pölö simán megfelel NFS4 grafja is. Persze legyen szép, de akkor optimalizálják rendesen. Tapasztalataim szerint az optimalizáció nem éppen errőssége a GTA3 és utódainak Kép
Mellesleg a mai játékok sem büszkélkedhetnek jó optimalizációval. Utóbbi időben a Prey volt az egyetlen játék amin meglepődtem, hogy szinte tökéletes munkát végeztek (nem csak) ezen a téren. Ahogy elnézzük az új játékokat, nem a felejthetetlen hangulattal, hanem inkább az über graffal akarnak minket elvarázsolni. Engem max a képeken varázsol el, mert a Crysis miatt sem fogok gépet újítani. De ez már kicsit off. A SA-nak tényleg jó grafikája volt, de a megjelenés eltolása miatt lett talán kicsit "kopott". Remélem a 4-nek inkább a hangulata és a játékélmény lesz felejthetetlen (bár ez bevált a SA-ban is) és második célja legyen a szép külső.
Egysszerü, vagyünk inkább konzolt paszmek! Kép
"Kimegyek a ógatőre"

#162 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 13:42

Idézet

Szerintem ezek nagyon nagy elvárások, de mindenképpen jobbá tenné a játékot. Saját meglátásom szerint majd az ötödik, netán hatodik GTA büszkélkedhet ekkora újításokkal mint pl. a családi élet, munkhelyen meló, korizás. A deszkázást úgy tudom bele akarták tenni a San Andreas-ba is, de nem tudom miért döntöttek úgy, hogy mégsem. Igen, a biciklis üldözés furcsa, bár lehet élethű helyzetet teremteni vele, mikor közel ér a rendőrautó, akkor megfordulsz, befordulsz valahová, stb. Sokszor lehet benne ilyeneket, ami jobbá és valóságossá teszi a játékot, bár tényleg maradtak benne primitív dolgok. A végére majd egy akció-életszimulátort kapunk. Én már ettől a SA-tól is féltem anno, hogy lesz kondi, kell kajálni meg a többi Sims-re hajazó dolog, de mégis jól meglett oldva. Remélem majd az új részben nagyobb választék lesz ruha terén is, mert nagyrészt poénnak szánt vagy "gettós" cuccok voltak (és idegesített az az idő, amíg felveszi. Jobb lenne ha kiválasztom hogy áll rajta és utána öltőzik amire OK-t nyomok).
De látom más elvárások is vannak, remélem legalább felét teljesítik, hisz nem könnyű meló.
Tudom, hogy nem kicsik, amiket mondtam, de már az is nagy dolog volt, hogy a VChez képest 2szer, 3szor akkora a játéktér, és változatos! És a rengeteg fajta autó és motorválaszték is sokat dobott a játékélményen. Nekem a GTAknál a missziók élethűségével voltak gondog, mert annyi van már ezekben, hogy aligvolt türelmem kivárni a játék végét...
(szerintem a biciklis üldözést, amit írtam félreértetted, mert abban az volt a pojén, hogy az út egyenes volt, csak olyan gyorsan ment a biciklis /és a rendőrök nem mentek neki/, hogy nem sikerült elkapni:) azért ezzzzzzz kicsit bizarr volt:P
Összességében a GTA sokat fejlődött az évek során, és még fog is.

#163 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 14:18

OFF

Prey Doom3 motoros, szóval nem csoda úgy megy ahogy. JC azért sejt valamit.

ON

Jah, elég sokat fejlődött. Főleg ahoz képest, hogy milyen kis shareware szagú cuccból indult annó. Legközelebb majd mégnagyobb lesz remélem a vidék és lehet megnagyobbakat motorozni :Đ

#164 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 15:08

Már csak egy gond lessz vele hogy a töténetek egyre jobban fognak hasonlítani az előző gta-kal.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#165 Felhasználó inaktív   Alhun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 15:15

Idézet

Már csak egy gond lessz vele hogy a töténetek egyre jobban fognak hasonlítani az előző gta-kal.
Ebbe van valami igazság. Az utóbbi 3 GTA játéknak a témája nem egyezett meg, de a lényeg ugyanaz volt: öljük meg az árulót! A GTA3-ban végig az volt a lényeg hogy eltegyük láb alól Catalinát (bocs ha rosszúl írtam), VC utólsó küldetése öljük meg az áruló főnököt meg a haverunkat, és gondolom az SA-t már ki lehet következtetni. Remélem ezen a téren is újitanak a 4-ben
Az élet elöttem áll és nem látok tőle semmit!
www.sepi.extra.hu

#166 Felhasználó inaktív   nadapapa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 19:17

Nemton ti mit gondoltok de szerintem jól jönne valami multiféleség a GTA-ba

#167 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 22:31

kérdés, hogy mi lenne benne
mert ha mindenki úgy játszana, mint egy átlagos player, akkor az utcán több lenne a baleset, mint a hangyák száma, gyalog pedig max 1 m-t mehetnél, mert fejbelőnek
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#168 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 23:01

Mondjuk lehetnek külön játékmódok. Verseny, mint az MTA: SA-ban. Deathmatch. Két város közti CTF. A Free Roamba meg mindenki csinál amit akar. A San Andreas is elég nagy ahhoz, hogy sok játékos beleférjen és ne sarkonként álljanak a prok akik visszakézből fejbelőnek.

#169 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 11:41

De csinálhatnák úgy is elerítenek egy városrészt,pl:mint a zsákutcát vagy ilyesmit és lehetne multyzni rendesen.Nem kel keresgélni egymást.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#170 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 27. 11:55

Idézet

Mondjuk lehetnek külön játékmódok. Verseny, mint az MTA: SA-ban. Deathmatch. Két város közti CTF. A Free Roamba meg mindenki csinál amit akar. A San Andreas is elég nagy ahhoz, hogy sok játékos beleférjen és ne sarkonként álljanak a prok akik visszakézből fejbelőnek.
igen, ez igaz, de lehet elbasznák a multit, vagy mittomén.. annyira nem jó ötlet. így is sok dolguk van a r*eseknek, örülnek ha elkészül egy game. :Đ

#171 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 27. 12:45

Idézet

Idézet

igen, ez igaz, de lehet elbasznák a multit, vagy mittomén.. annyira nem jó ötlet. így is sok dolguk van a r*eseknek, örülnek ha elkészül egy game. :Đ
Egyetértek. A GTA nem a multiról szól, szerintem eléggé lefoglal mindenkit multi nélkül is.

#172 Felhasználó inaktív   Petike_001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 12:48

Megjelenhetne már PC-re nagyon várom
és remélem nem kell hozzá uj gépet vennem

#173 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 27. 12:53

Idézet

2007 októberében jelenik meg X36-ra és PS3-ra. Valószínűleg jön majd PC-re is, de csak 2008 nyara körül. Ha pedig erős géped van, akkor nem kell cserélned.

#174 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 13:00

Idézet

Idézet

2007 októberében jelenik meg X36-ra és PS3-ra. Valószínűleg jön majd PC-re is, de csak 2008 nyara körül. Ha pedig erős géped van, akkor nem kell cserélned.
Szerintem, mint már sok más játéknál, őket is sürgetni fogja a pénzhiány, meg a stb..., és előbb fogják kiadni. (ez persze az én vágyam, és nem lenne rosszKép, ha így lenne!!!)

#175 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 27. 15:53

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem, mint már sok más játéknál, őket is sürgetni fogja a pénzhiány, meg a stb..., és előbb fogják kiadni. (ez persze az én vágyam, és nem lenne rosszKép, ha így lenne!!!)
Jajj, haggyátok már magatokat! 2008 nyár.. Akkor DX10es lesz, mert ha DX9el adnák ki, szégyen lenne! Kép

#176 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 27. 16:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Jajj, haggyátok már magatokat! 2008 nyár.. Akkor DX10es lesz, mert ha DX9el adnák ki, szégyen lenne! Kép
Nem mondtuk, hogy DirectX9-t fog használni.

#177 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 08:21

Szerintem meg pont az lenne jó fej húzás, ha DX9-el adnák ki. Vagy úgy, hogy a játékba alapból lesz DX9 renderer, nem csak 10-es. Így nem kell mindenkinek upgradelni Vistára és DX10 kartyára, mint néhány játék esetében.
Bár 2008 nyara messze van, így utólag belegondolva Kép

#178 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 28. 09:20

Idézet

Szerintem meg pont az lenne jó fej húzás, ha DX9-el adnák ki. Vagy úgy, hogy a játékba alapból lesz DX9 renderer, nem csak 10-es. Így nem kell mindenkinek upgradelni Vistára és DX10 kartyára, mint néhány játék esetében.
Bár 2008 nyara messze van, így utólag belegondolva Kép
Azt nem tudom, hogy egy Tabble Tennis grafikához kell-e DirectX10. De a GTA területe óriási, ehhez pedig elkel egy erős gép ilyen grafika mellett.

#179 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 08:09

Most olvastam el Daks LCS-ről szóló cikkét, és igencsak elvette kedvem a játéktól:P A traileren is rögtön fel lehetett ismerni a Daks által említett részeket, hibákat. Én biztos vagyok benne, hogy nem szerzem meg, és nem is nagyon érdekel ezek után.

#180 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 30. 08:55

2008ba DX9? Lehet már DX11et fogják tervezni, vagy már lesz is.. Jó azért nem hinném, de a DX9 akkor már nem lesz olyan nagy, mint most. Akkor a DX10, vagy jó esetben DX11 lesz az ász. Kép Az viszont jó lenne, ha lehetne váltani a megjelenítési módokat. DX9 és DX10. A SA az DX9es volt, és jól volt optimizálva is. Hát én GTA IV-től SOKKAL JOBB GRAFIKÁT várok. KépKép Várunk, várunk.

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.