Idézet
Szerintem ezek nagyon nagy elvárások, de mindenképpen jobbá tenné a játékot. Saját meglátásom szerint majd az ötödik, netán hatodik GTA büszkélkedhet ekkora újításokkal mint pl. a családi élet, munkhelyen meló, korizás. A deszkázást úgy tudom bele akarták tenni a San Andreas-ba is, de nem tudom miért döntöttek úgy, hogy mégsem. Igen, a biciklis üldözés furcsa, bár lehet élethű helyzetet teremteni vele, mikor közel ér a rendőrautó, akkor megfordulsz, befordulsz valahová, stb. Sokszor lehet benne ilyeneket, ami jobbá és valóságossá teszi a játékot, bár tényleg maradtak benne primitív dolgok. A végére majd egy akció-életszimulátort kapunk. Én már ettől a SA-tól is féltem anno, hogy lesz kondi, kell kajálni meg a többi Sims-re hajazó dolog, de mégis jól meglett oldva. Remélem majd az új részben nagyobb választék lesz ruha terén is, mert nagyrészt poénnak szánt vagy "gettós" cuccok voltak (és idegesített az az idő, amíg felveszi. Jobb lenne ha kiválasztom hogy áll rajta és utána öltőzik amire OK-t nyomok).
De látom más elvárások is vannak, remélem legalább felét teljesítik, hisz nem könnyű meló.
Tudom, hogy nem kicsik, amiket mondtam, de már az is nagy dolog volt, hogy a VChez képest 2szer, 3szor akkora a játéktér, és változatos! És a rengeteg fajta autó és motorválaszték is sokat dobott a játékélményen. Nekem a GTAknál a missziók élethűségével voltak gondog, mert annyi van már ezekben, hogy aligvolt türelmem kivárni a játék végét...
(szerintem a biciklis üldözést, amit írtam félreértetted, mert abban az volt a pojén, hogy az út egyenes volt, csak olyan gyorsan ment a biciklis /és a rendőrök nem mentek neki/, hogy nem sikerült elkapni:) azért ezzzzzzz kicsit bizarr volt:P
Összességében a GTA sokat fejlődött az évek során, és még fog is.