Idézet
Az az igazság, hogy a MI teljesen káosz, az autópályán egyszerűen egymásba rohannak az emberek, vagy pl. állasz a piroslámpánál, és beléd hajtanak, aztán még ők vannak felháborodva, megfigyelhető, hogy esős időben még hülyébbek az NPC-k. Szóval ezen a téren jóval többet kell felmutatnia a GTA IV-nek.
Hát igen. De például, nekem nem a gyerekek hiányoznak, hanem az, hogy be tudj menni egy családiházba, és OTT láss életet. Az utcán lévö emberek többsége nálam a halál vérvörös fia

, és ha gyerekek is lennének, akkor amerikában megőne a gyerekgyilkosság az utcán

. Amit hiányolok még, az a görkorisok, meg deszkások... Tudom hogy a VC-ben voltak, de nem tudtad lerángatni róla a korit és nem tudtál TE korizni. Bár még esse olyan nagy bűn. Hanem az a sok ember hova megy az utcákon? tulajdonképpen csak mennek, aztán vagy eltűnnek, vagy csak körbekörbe mennek. Legalább akkor ne ez történjem, amikor követem őket. Ráadásul a munkahelyen sem dolgoznak, csak mondjuk ülnek, és néznek. Aztán márn metom hányadik pont, hogy a rendörök üldözik a szerencsétlen járokelőket, autósokat, de tegnap (vendégem volt Roly, és azon röhögtünk: ) láttam egy olyan üldözést, hogy a rendőrautó egy biciklist üldözött. Na jó, biztos nagy volt a skillje a biciklinek, de azért ezt a valóságban nem szeretném látni, hogy a rendőr nem tud elkapni egy biciklist... Az, hogy végre fejlődések voltak benne, az tetszett, és jó ötletnek tarom. Elég sok olyan "hiba van a GTA-kban, ami nem a valóságot ábrázolja."
Roly szerint a legjobb a GTA-kban az a rádió: több állomás, stb. (egyszer egy ismerősöm azt mondta, hogy ő hallott a VC-ben egy riportot, amiben egy budapesti csávó beszelt..., nem tom mennyire igaz)
Hát most hirtelen ennyi. Bocs ha kicsit hosszú.