HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#141 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 22. 09:24

mozi van a SA-ban is Kép

egyébként szerintem a közlekedésre férne rá nagyon a fejleszés, nem lehet eljutni A-ból B-be törés nélkül akkor sem ha vigyáz a verdára az ember

meg a járókelők is lehetnének aktívabbak, modjuk valaki otthon szerelné a kocsiját, közben mellette szólna a rádióban egy játékbeli rádió, vagy láncfűrésszel vágnák a fát stb. Kép

#142 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 09:29

Idézet

mozi van a SA-ban is Kép

egyébként szerintem a közlekedésre férne rá nagyon a fejleszés, nem lehet eljutni A-ból B-be törés nélkül akkor sem ha vigyáz a verdára az ember

meg a járókelők is lehetnének aktívabbak, modjuk valaki otthon szerelné a kocsiját, közben mellette szólna a rádióban egy játékbeli rádió, vagy láncfűrésszel vágnák a fát stb. Kép
naja, a kozlekedes, azzal talan csak annyi a baj, hogy nem vigyaznak a kocsijaikra az emberek, te sem mesz neki a kocsiddal egy masik embernek, csakmert nem tudsz varni(pl).
Az aktivizalas is gond, de ahhoz nagyon osszetett jatek kene, ami meg soksok munkaora!

#143 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 12:24

Nem tudjátok hogy milyen városok lesznek a GTA 4-ben?

M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#144 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 12:34

Idézet

Nem tudjátok hogy milyen városok lesznek a GTA 4-ben?

Egyenlore csak talalgatasok mennek. (velemenyem szerint London es kornyeke a legeselyesebb)
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#145 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 12:39

Berakhatnának néhány képet azért GTA 4-ről legalább tudni lehessen hogy néz ki.Vagy valaki nem tud valami oldalt ahol írnak róla valamit?????????????

Amúgy kösziKép

#146 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 13:12

Idézet

Berakhatnának néhány képet azért GTA 4-ről legalább tudni lehessen hogy néz ki.Vagy valaki nem tud valami oldalt ahol írnak róla valamit?????????????

Amúgy kösziKép

En orulnek a legjobban, ha tudnek kepet mutatni, de sajnos meg egyenlore semmi informacio nincs rola, azon kivul, hogy uj grafikai motort kap.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#147 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 14:42

Azért köszi.

#148 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 24. 07:08

Idézet

Idézet

mozi van a SA-ban is Kép

naja, a kozlekedes, azzal talan csak annyi a baj, hogy nem vigyaznak a kocsijaikra az emberek, te sem mesz neki a kocsiddal egy masik embernek, csakmert nem tudsz varni(pl).
Az aktivizalas is gond, de ahhoz nagyon osszetett jatek kene, ami meg soksok munkaora!
Az az igazság, hogy a MI teljesen káosz, az autópályán egyszerűen egymásba rohannak az emberek, vagy pl. állasz a piroslámpánál, és beléd hajtanak, aztán még ők vannak felháborodva, megfigyelhető, hogy esős időben még hülyébbek az NPC-k. Szóval ezen a téren jóval többet kell felmutatnia a GTA IV-nek.

#149 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 24. 09:22

Idézet

Idézet

elgondolkoztam, hogy miféle újítás lehetne a GTA IV-ben. Most hirtelen ez jutott eszembe: tömegközlekedés. A lényeg, hogy lehessen busszal, villamossal, vonattal, trloival, és egyéb tömegközlekedési járművel közlekedni. Persze jegyet vagy bérletet kell vásárolni. Aztán jön a sok-sok lehetőség. Felszállunk jeggyel, vagy anélkül. Megússzuk vagy lebukunk. Esetleg még túszdrámát is rendezhetnénk. Jó lenne!
igazad van, de a tomegkozlekedest mar "feltalaltak", csak nem kidolgozott, pl.: lehetett metrozni a SA-ban, es a legegyszerubb penzszerzesi lehetoseg a Vice cityben, ha fogtal egy buszt, es csak a megallokban megalltal, egy utas 5$-t adott, csak arra kellett figyelni, ha rendor jott, mert az ott is kegyetlenul kirangatott...KépKép
Fuh már a GTA2-ben is túszdrámákat rendeztünk ám! Elkaptál egy buszt és mentél vele amíg le nem kapcsoltak. Kép

Egyébiránt jó ötlet ez a járókelők aktivizálása téma, mert szerintem akármennyire akárki mondja a GTA-k világa eléggé élettelen. Rendben van, hogy sétálgatnak az utcán, meg járnak az autók, de amúgy semmi extrát nem művelnek. Például az egyik fake-shoton volt egy kutya, aki pisilt. Már ha ilyen apróságokkal megdobnák a játékot, az messze javítana a fílingen.

#150 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 10:04

Ja tényleg mért nem raknak bele állatokat,kutyát még kűldetésba is barakhatnák mint rendőrkutya vagy tanyára lovakat.felőlem még nyúl is lehetne meg a víbe élethűbbek lennének az állatok mondjuk megtámad a cápa vagy iyesmi.

#151 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 24. 10:37

Azért ennyi mindent egyszerre ne kívánjatokKép!

#152 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 10:41

Idézet

Ja tényleg mért nem raknak bele állatokat,kutyát még kűldetésba is barakhatnák mint rendőrkutya vagy tanyára lovakat.felőlem még nyúl is lehetne meg a víbe élethűbbek lennének az állatok mondjuk megtámad a cápa vagy iyesmi.
Jaja, sokat dobna rajta ha állatok lennének benne, legalább hogy az emberek sétáltatnák őket. Meg ami nekem hiányzott még, azok a gyerekek. Furcsa, hogy csak felnőttek mászkálnak mindenhol. Jah, de ne tessék pedofilnak nézni :Đ

#153 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 24. 10:56

Én ahogy eddig megismertem a Rockstar Games-t, ha gyerekek bekerülnének, akkor biztos lenne gyerekpostritúció vagy legalábbis pedofilitás vagy valamiKépKép!Nekem nem hiányzik csak tippelek, mondjuk patch formájában lehet megkapnánk hogyha nem lenne benn a dobozos verzsönben!Mert a Rokksztároktól mindn kitelik, már egypárszor bizonyítottakKép

#154 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 11:01

Meg most az is jó lenne arab hapekkal kéne mászkálni.

#155 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 07:21

Idézet

Az az igazság, hogy a MI teljesen káosz, az autópályán egyszerűen egymásba rohannak az emberek, vagy pl. állasz a piroslámpánál, és beléd hajtanak, aztán még ők vannak felháborodva, megfigyelhető, hogy esős időben még hülyébbek az NPC-k. Szóval ezen a téren jóval többet kell felmutatnia a GTA IV-nek.
Hát igen. De például, nekem nem a gyerekek hiányoznak, hanem az, hogy be tudj menni egy családiházba, és OTT láss életet. Az utcán lévö emberek többsége nálam a halál vérvörös fiaKép, és ha gyerekek is lennének, akkor amerikában megőne a gyerekgyilkosság az utcánKépKép. Amit hiányolok még, az a görkorisok, meg deszkások... Tudom hogy a VC-ben voltak, de nem tudtad lerángatni róla a korit és nem tudtál TE korizni. Bár még esse olyan nagy bűn. Hanem az a sok ember hova megy az utcákon? tulajdonképpen csak mennek, aztán vagy eltűnnek, vagy csak körbekörbe mennek. Legalább akkor ne ez történjem, amikor követem őket. Ráadásul a munkahelyen sem dolgoznak, csak mondjuk ülnek, és néznek. Aztán márn metom hányadik pont, hogy a rendörök üldözik a szerencsétlen járokelőket, autósokat, de tegnap (vendégem volt Roly, és azon röhögtünk: ) láttam egy olyan üldözést, hogy a rendőrautó egy biciklist üldözött. Na jó, biztos nagy volt a skillje a biciklinek, de azért ezt a valóságban nem szeretném látni, hogy a rendőr nem tud elkapni egy biciklist... Az, hogy végre fejlődések voltak benne, az tetszett, és jó ötletnek tarom. Elég sok olyan "hiba van a GTA-kban, ami nem a valóságot ábrázolja."
Roly szerint a legjobb a GTA-kban az a rádió: több állomás, stb. (egyszer egy ismerősöm azt mondta, hogy ő hallott a VC-ben egy riportot, amiben egy budapesti csávó beszelt..., nem tom mennyire igaz)

Hát most hirtelen ennyi. Bocs ha kicsit hosszú.Kép

#156 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 11:25

Idézet

Hát igen. De például, nekem nem a gyerekek hiányoznak, hanem az, hogy be tudj menni egy családiházba, és OTT láss életet. Az utcán lévö emberek többsége nálam a halál vérvörös fiaKép, és ha gyerekek is lennének, akkor amerikában megőne a gyerekgyilkosság az utcánKépKép. Amit hiányolok még, az a görkorisok, meg deszkások... Tudom hogy a VC-ben voltak, de nem tudtad lerángatni róla a korit és nem tudtál TE korizni. Bár még esse olyan nagy bűn. Hanem az a sok ember hova megy az utcákon? tulajdonképpen csak mennek, aztán vagy eltűnnek, vagy csak körbekörbe mennek. Legalább akkor ne ez történjem, amikor követem őket. Ráadásul a munkahelyen sem dolgoznak, csak mondjuk ülnek, és néznek. Aztán márn metom hányadik pont, hogy a rendörök üldözik a szerencsétlen járokelőket, autósokat, de tegnap (vendégem volt Roly, és azon röhögtünk: ) láttam egy olyan üldözést, hogy a rendőrautó egy biciklist üldözött. Na jó, biztos nagy volt a skillje a biciklinek, de azért ezt a valóságban nem szeretném látni, hogy a rendőr nem tud elkapni egy biciklist... Az, hogy végre fejlődések voltak benne, az tetszett, és jó ötletnek tarom. Elég sok olyan "hiba van a GTA-kban, ami nem a valóságot ábrázolja."
Roly szerint a legjobb a GTA-kban az a rádió: több állomás, stb. (egyszer egy ismerősöm azt mondta, hogy ő hallott a VC-ben egy riportot, amiben egy budapesti csávó beszelt..., nem tom mennyire igaz)

Hát most hirtelen ennyi. Bocs ha kicsit hosszú.Kép
Szerintem ezek nagyon nagy elvárások, de mindenképpen jobbá tenné a játékot. Saját meglátásom szerint majd az ötödik, netán hatodik GTA büszkélkedhet ekkora újításokkal mint pl. a családi élet, munkhelyen meló, korizás. A deszkázást úgy tudom bele akarták tenni a San Andreas-ba is, de nem tudom miért döntöttek úgy, hogy mégsem. Igen, a biciklis üldözés furcsa, bár lehet élethű helyzetet teremteni vele, mikor közel ér a rendőrautó, akkor megfordulsz, befordulsz valahová, stb. Sokszor lehet benne ilyeneket, ami jobbá és valóságossá teszi a játékot, bár tényleg maradtak benne primitív dolgok. A végére majd egy akció-életszimulátort kapunk. Én már ettől a SA-tól is féltem anno, hogy lesz kondi, kell kajálni meg a többi Sims-re hajazó dolog, de mégis jól meglett oldva. Remélem majd az új részben nagyobb választék lesz ruha terén is, mert nagyrészt poénnak szánt vagy "gettós" cuccok voltak (és idegesített az az idő, amíg felveszi. Jobb lenne ha kiválasztom hogy áll rajta és utána öltőzik amire OK-t nyomok).
De látom más elvárások is vannak, remélem legalább felét teljesítik, hisz nem könnyű meló.

#157 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 11:35

Üdv mindenkinek.

A GTA szerintem meg erősen arcade, szóval annyira nem lesz ez szimulátor. Engem speciel kifejezetten zavart a San Andreas feka-tamagotchie része. Ettől függetlenül baromi jó lett. Amennyi újjítás van a Vice és a SA között, kiváncsian várom mit hoz a következő.
A nem céltalan járókelők tömegével meg az lenne a gond, hogy félóra alatt elütöd a fél várost és kihalnak az utcák.
Gyerekek meg azért nem lesznek, mert az életben nem engedik kiadni.....pedig Fallout2-ben is vicces volt......Kép

#158 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 26. 09:31

Azonban a grafikán is lehetne javítani. Azt már tudjuk, hogy a GTA IV a Table Tennis motorját fogja használni. Gondoljatok csak bele, ha minden járókelő olyan nagy pixelszámmal jelenne meg, mint a TT versenyzői! Óriási lenne!

#159 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 09:50

Hát a pixel szám simán meglesz :Đ (gondolom polygonra gondoltál)
Amúgy meg a San Andreasnak teljesen korrekt grafja volt. Nekem nem túl mérvadó mondjuk.Nekem pölö simán megfelel NFS4 grafja is. Persze legyen szép, de akkor optimalizálják rendesen. Tapasztalataim szerint az optimalizáció nem éppen errőssége a GTA3 és utódainak Kép

#160 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 12:22

Idézet

Hát a pixel szám simán meglesz :Đ (gondolom polygonra gondoltál)
Amúgy meg a San Andreasnak teljesen korrekt grafja volt. Nekem nem túl mérvadó mondjuk.Nekem pölö simán megfelel NFS4 grafja is. Persze legyen szép, de akkor optimalizálják rendesen. Tapasztalataim szerint az optimalizáció nem éppen errőssége a GTA3 és utódainak Kép
Mellesleg a mai játékok sem büszkélkedhetnek jó optimalizációval. Utóbbi időben a Prey volt az egyetlen játék amin meglepődtem, hogy szinte tökéletes munkát végeztek (nem csak) ezen a téren. Ahogy elnézzük az új játékokat, nem a felejthetetlen hangulattal, hanem inkább az über graffal akarnak minket elvarázsolni. Engem max a képeken varázsol el, mert a Crysis miatt sem fogok gépet újítani. De ez már kicsit off. A SA-nak tényleg jó grafikája volt, de a megjelenés eltolása miatt lett talán kicsit "kopott". Remélem a 4-nek inkább a hangulata és a játékélmény lesz felejthetetlen (bár ez bevált a SA-ban is) és második célja legyen a szép külső.

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.