Idézet
Utána a reptérnél pedig egy 4 est !
Ez nagy szám mert nem volt túl nehéz?
Elküldve: 2008. 07. 04. 15:38
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 04. 16:15
Elküldve: 2008. 07. 04. 17:54
Elküldve: 2008. 07. 04. 17:59
Elküldve: 2008. 07. 04. 18:31
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 04. 19:28
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 04. 20:42
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 04. 20:48
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 04. 21:11
Idézet
Nem mondom, hogy más lesz a vége
! De szerintem a bosszú a legjobb.
Ha nem akarod ne olvasd el:
El fogsz veszíteni egy valamit, ami kölel áll hozzád!
Csak ennyit árulok el.
Elküldve: 2008. 07. 05. 04:11
Magyar Gamerek FIGYELEM!
www.wwg.hu
WORLD WIDE GAMERS
Szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt az oldalt.
Jelenleg olyan mint az iwiw csak játékosoknak:
- Küldhetsz be híreket
- Értékelheted játékostársaidat
- Gyűjtheted az ismerősöket
- Megnézheted mások konfigját kedvenc játékait
- Gyarapíthatod kedvenc játékod játékos táborát.
Vajon melyik játékot játszák legtöbben az országban? (eddigi állás szerint a CoD-ot)
Légy te a legnépszerűbb magyar játékos!

WORLD WIDE GAMERS
Elküldve: 2008. 07. 07. 14:14
Elküldve: 2008. 07. 09. 13:18
No eljött az ideje hogy elmondjam én mit érzek a játék iránt. 11,76%-nál járok, ami lehet nem sok a 100%-hoz képest, viszont ez is jópár órányi játékidőt emésztett fel, szal már kezd kialakulni a véleményem. Ha egyből a levesbe csapnék (ahogy GastroNauta mivoltom mondaná) akkor úgy kezdeném hogy nem értek egyet a 10/10 pontozásokkal (kiváltképp a 11/10-esekkel) De ne fussunk így előre.
Szóval az irányítás rendben, azzal nincs is semmi bajom. BUG alig van a játékban ez nagyon dícséretes! Animációk, fizika, király. Grafika...az olyan amilyen, de hosszútávon nem is olyan rossz. Textúrák gyenguszok, de ez érthető, hisz valahogy fel is kell dolgoznia a vasnak. Őszintén szólva BESZARÁS a város. Minden él, minden mozog, minden reagál. ESSSSZMÉLETLEN. A lehetőségek tárháza határtalan. Viszont a játék menet nekem NAGYON LAPOS. Cseng a teló, menj oda, tedd azt, vége. Majd újra.... Én már nagyon unom. Igazából azért nem hagyom abba a játékot, mert élvezetes Liberty Cityben az élet. Folyton van mit bámulni...próbálgatok eztazt....ütök verek kertészkedek nőzök piálok dartsozom bowlingozok miegymás. A küldetéseket meg csak úgy csinyágatom....de azok felé az érdeklődésem kifulladt. most persze sokan azt mondhatják, ha az Ass Ass in Creed (
) nekem annyira bejött, hogy lehet hogy ennek a játékmenete nem, mikor az is olyan "uncsi" lett egy időután mint ez..... Nemtom, az nekem nem laposodott el! Legalábbis nem ennyire. A GTA4 abszolúte nem csalódás nekem ettől függetlenül, hisz várom már hogy ma is eléülhessek, és biztos sokáig is játszom vele...viszont a véleményem az hogy ez egy olyan termék, ahol nem a játékmenet viszi a hátán a környezetet, hanem fordítva, a környezet teszi felejthetetlenné a játékot!
Update: van egy dolog ami különösen zavar. Ha üldöznek a zsaruk, elég befejezned az épp aktuális küldetésed, és a rendőrök lekoccolnak. Vagy ha épp nem vagy küldiben, akkor keresel egyet. Pl elmész Roman-hoz, és simán fel tudod venni a küldetést, a rendőri üldözöttség meg megszűnik... Kár. Sokkal élvezetesebb (persze nehezebb is) lenne ha előbb le kéne rázni a zsarukat, s cska aztán tudnál a küldetéssel foglalkozni.... Persze lehet párszor befonnám a szemöldököm.... De zavar hogy pl 4-es üldözöttségi szintem egy pillanat alatt elillanik, mikor a küldetés célját elérem.
Elküldve: 2008. 07. 09. 13:26
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 09. 14:10
Elküldve: 2008. 07. 09. 14:35
Elküldve: 2008. 07. 09. 18:48
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 10. 09:09
Idézet
Most pl vagy 2 órát elvoltam azzal a küldetéssel mikor (SPOILER) motorral kell üldözni Faustin lányának a abarátják, akihez csapódnak a motoros haverjai vagy 10-en. Na azokat kinyírni nekem két órába tellett. Már komolyan azon gondolkodtam hogy sz.rok az egészre!
Idézet
Az nem volt könnyű küldetés!Az még egyszerű volt, hogy ki kellet őket nyírni de nekem 2 órába telelt mire megtanultam követni motorral azt a keméynrocker csávót/forum/images/smiles/081.gif
Én nem is tanultam meg!
Csaltam egy kicsit
Ugynis mikor fel kéne pattanni a mocira hogy kövesd...hát soksok próbálkozás után feladtam! Inkább becsttantam abba a kocsiba, amivel odemntem a helyszínre. Ara is rá kellett jönömm hogy mocikövetésre, és embergázolásra nem minden kocsi egyformán jó. Ezért aztán egy tuning Hammerrel mentem a helyszínre, az elég gyors és mozgékony a motor követésére, majd a parkban frankón lehetett vele elütögetni a bandatagokat. Majd mind úgy ütöttem el, mire sikerült kilőniük. Pisztollyal már csak 3-at kellett átsegítetem.
Elküldve: 2008. 07. 10. 09:19
Idézet
Idézet
Most pl vagy 2 órát elvoltam azzal a küldetéssel mikor (SPOILER) motorral kell üldözni Faustin lányának a abarátják, akihez csapódnak a motoros haverjai vagy 10-en. Na azokat kinyírni nekem két órába tellett. Már komolyan azon gondolkodtam hogy sz.rok az egészre!
Idézet
Az nem volt könnyű küldetés!Az még egyszerű volt, hogy ki kellet őket nyírni de nekem 2 órába telelt mire megtanultam követni motorral azt a keméynrocker csávót/forum/images/smiles/081.gif
Én nem is tanultam meg!
Csaltam egy kicsit
Ugynis mikor fel kéne pattanni a mocira hogy kövesd...hát soksok próbálkozás után feladtam! Inkább becsttantam abba a kocsiba, amivel odemntem a helyszínre. Ara is rá kellett jönömm hogy mocikövetésre, és embergázolásra nem minden kocsi egyformán jó. Ezért aztán egy tuning Hammerrel mentem a helyszínre, az elég gyors és mozgékony a motor követésére, majd a parkban frankón lehetett vele elütögetni a bandatagokat. Majd mind úgy ütöttem el, mire sikerült kilőniük. Pisztollyal már csak 3-at kellett átsegítetem.
Elküldve: 2008. 07. 10. 09:34
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Én nem is tanultam meg!
Csaltam egy kicsit
Elküldve: 2008. 07. 11. 22:37