HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#1921 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 07. 24. 08:10

Idézet

Szerintem mondjuk ez elég gáz, hogy ott a játékban a fényképezős telefon és gyakorlatilag néhány célirányos küldetésen kívül semmire nem lehet használni a kameráját. Mennyi lett volna megoldani, hogy lementse a képeket a HDD-re? Hely van neki bőven. Jó játék ez a GTA IV, de élményben meg sem közelíti a San Andreast. Sajnos. Mint már írtam, a következő résznek vissza kellene térnie a gettóból szabadult feka történetéhez, aki gyúrhatott, repülőt vezethetett, kitetováltathatta a karját és sok sok ruha közül választhatott a boltokban. Persze mindezt nextgen módon. El tudnám úgy képzelni, hogy CJ elutazik Los Santos-ból, de nyugodt életét újra fel kell ráznia, mert néhány bosszúálló visszatér a városba. Ez csak a legalapabb, és valljuk be nem is a legkidolgozottabb sztorimód, de most még reggel van és csak ennyire futotta. Kép Én legalábbis, egy ilyen gamának örülnék a legjobban. Vélemények? Szidalmazások? Pártolások? Várnám az újabb ötleteket tőletek. KépKép
Ez mind igaz de én nagyon örülök annak, hoyg nem ezzel a büdös niggerrel voltunk mert amint kijött az első pár karakter mod feltettem a játékot és az első dolgom az volt, hogy átváltsak Tommy Vercettire!(Mármint a SA-ban)Örülnék ha a következő részben is ő lenne idáig a kedvenc karakterem volt!

#1922 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 24. 08:22

Idézet

Szerintem mondjuk ez elég gáz, hogy ott a játékban a fényképezős telefon és gyakorlatilag néhány célirányos küldetésen kívül semmire nem lehet használni a kameráját. Mennyi lett volna megoldani, hogy lementse a képeket a HDD-re? Hely van neki bőven. Jó játék ez a GTA IV, de élményben meg sem közelíti a San Andreast. Sajnos. Mint már írtam, a következő résznek vissza kellene térnie a gettóból szabadult feka történetéhez, aki gyúrhatott, repülőt vezethetett, kitetováltathatta a karját és sok sok ruha közül választhatott a boltokban. Persze mindezt nextgen módon. El tudnám úgy képzelni, hogy CJ elutazik Los Santos-ból, de nyugodt életét újra fel kell ráznia, mert néhány bosszúálló visszatér a városba. Ez csak a legalapabb, és valljuk be nem is a legkidolgozottabb sztorimód, de most még reggel van és csak ennyire futotta. Kép Én legalábbis, egy ilyen gamának örülnék a legjobban. Vélemények? Szidalmazások? Pártolások? Várnám az újabb ötleteket tőletek. KépKép
Én teljesen egyetértek veled. A GTA IV csak technikailag nextgen, de azt elkell ismerni, hogy ezen a téren kiváló. Viszont a történet, és a lehetőségek száma megsem közeliti a San Andreas-ét. A küldetésekről meg nem is beszélve. A küldetések majdnem egésze abból áll, hogy megkell vkit ölni, de az üldözni is kell egy kicsit előtte. Retttentően unalmas volt, a játék vége felé.

A történet és maga az egész hangulat nekem a SA-ban tetszett a legjobban. Az egész játék világa, hangulata, minden-minden ami a San Andreasban volt, sokkal jobb mint ami a GTA IV-ben van. (leszámitva a technológiát)

Egy szó mint száz, én sem bánnám ha visszatérnénk Carl Johnson-hoz, és magához San Andreas világához, remélem ebben az irányban indulnak majd a fejlesztések.
PSN ID: tOMiiiiKa

#1923 Felhasználó inaktív   Pezsgő 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 24. 10:16

Idézet

Idézet

Én teljesen egyetértek veled. A GTA IV csak technikailag nextgen, de azt elkell ismerni, hogy ezen a téren kiváló. Viszont a történet, és a lehetőségek száma megsem közeliti a San Andreas-ét. A küldetésekről meg nem is beszélve. A küldetések majdnem egésze abból áll, hogy megkell vkit ölni, de az üldözni is kell egy kicsit előtte. Retttentően unalmas volt, a játék vége felé.

A történet és maga az egész hangulat nekem a SA-ban tetszett a legjobban. Az egész játék világa, hangulata, minden-minden ami a San Andreasban volt, sokkal jobb mint ami a GTA IV-ben van. (leszámitva a technológiát)

Egy szó mint száz, én sem bánnám ha visszatérnénk Carl Johnson-hoz, és magához San Andreas világához, remélem ebben az irányban indulnak majd a fejlesztések.
Kösz a választ.Nem baj majd talán GTA 5 ha lesz jobbra sikerál.Kép
Uncharted 2 Stats Card by JAKPRO.net - Dragon6991

#1924 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 10:29

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem mondjuk ez elég gáz, ... Vélemények? Szidalmazások? Pártolások? Várnám az újabb ötleteket tőletek. KépKép
Én teljesen egyetértek veled. A GTA IV csak technikailag nextgen, ... indulnak majd a fejlesztések.
Kösz a választ.Nem baj majd talán GTA 5 ha lesz jobbra sikerál.Kép
Igazatok van abban amit írtatok, de egyszer már fejtegettük ezt a témát. Én akkor is azt írtam, hogy gondolojatok arra, hogy a Rockstar-os srácok ebből élnek és marketing-stratégiájuk nagyon is jó. Most csak megkaptuk a NextGen mutatóját, mindenki ráugrik és vásárolja. Majd jönnek a köv részek még az öt előtt és folyamatosan pakolják bele az "újdonságokat". Kb. a második már olyan lesz szerintem mint az SA, és az lesz az igazi GTA, de így jóval-jóval több pénzt szednek össze és nekik ez is számít.

#1925 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 10:54

Jó reggelt!Hát olvasgattam és én is mondom megmondom az aszongyák-ot!
Szerintem a GTAIV lehet a legújabb de egyetértek egyesekkel hogy nem tudta a San Andreas-t letaszitani a trónjáról.
De ami nekem a IV-ben jobban tetszett az a történet volt.Mert szerintem a SA-ban már túlspirázták a sztorit a jetpack-el és az utolsó Toreno-s küldetésekkel.Az már nekem kicsit sok volt.De igaz,nagyobb volt a terep,nagyobb volt a választék is.

#1926 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 13:08

Az lenne a problémám hogy láttam az öszehasonlitóvideóban egy ruhaboltot de nekem az nincs meg vmi oknál fogva.Aszt megell keresni?Mert kem csak a Russian meg 2 öltönyös meg két ijen sima boltom van.Elene rejtve?És ha igen hol?Aszt megköszöném ha egy képet mutatnátok amin jelzi a térkép hogy hol van.

Elöre is köszi!!!

#1927 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 13:23

Idézet

Az lenne a problémám hogy láttam az öszehasonlitóvideóban egy ruhaboltot de nekem az nincs meg vmi oknál fogva.Aszt megell keresni?Mert kem csak a Russian meg 2 öltönyös meg két ijen sima boltom van.Elene rejtve?És ha igen hol?Aszt megköszöném ha egy képet mutatnátok amin jelzi a térkép hogy hol van.

Elöre is köszi!!!
Hol tartasz a játékban? Mert pl. egy ruha bolt az egyik küldetésnél nyílik meg, mert öltöny meg lakk-pipő kell Niko-ra.

#1928 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 13:35

Idézet

Idézet

Elöre is köszi!!!
Hol tartasz a játékban? Mert pl. egy ruha bolt az egyik küldetésnél nyílik meg, mert öltöny meg lakk-pipő kell Niko-ra.
Nemtom hol tartok xD Bruce-val(nemtom hogy irják)voltam versenyen utoljára.Mind az öszes szigetre tudok menni.Jah és az uccsó szigeten van e mert nekem nincs.Öszesen 4 ruhaboltom van.(de lehet 5 volt csak az egyiket kiraboltam xD)

#1929 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 13:40

Akkor netmom, lehet nem találtad meg mindet.

#1930 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 13:43

Idézet

Akkor netmom, lehet nem találtad meg mindet.
Hát azis volt a kérdés!!!Hogy megkell e találni?És holvan?ÉS nekem öszesen menyi van?

#1931 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 13:48

GTA 4 fizikában grfikában negynon jo lett és a tőrténet se rosz bár kisé unalmas az eleje
de szerintem jobb hogy nem lett olyan mint a SAN ANDREAS mer az nagyon szar volt anyira tul huzták a sztorit hogycsak na
megis untam féluton, a nagy terűlet meg jo volt de a városok tiszta űresek votlak semi élet nem volt bennűk a hangulata meg hát igy semmi se volt,
a legjob GTA szerintem VICE CITY tőrténetben és Hangulatban, meg nem volt erőltetet a tőrténete .
remélem a kővetkező gta hangulatosab lesz.

#1932 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 14:06

Nemtudja vki aszt a cimet amit beirsz a GTA-ba anetbe és elöadja a rejtet dolgokat?

#1933 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 27. 14:10

Idézet

Nemtudja vki aszt a cimet amit beirsz a GTA-ba anetbe és elöadja a rejtet dolgokat?
www.whattheydonotwantyoutoknow.com
asszem jól írtam

#1934 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 14:15

Idézet

Idézet

asszem jól írtam
THX!Pont most találtam meg a youtube-n egy videoba.Nemlátam az oldal cimet de nagy betükel az oldalra volt irva és ismerös volt mert már halottam a nevét.Kép

#1935 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 27. 14:24

Idézet

Idézet

Idézet

asszem jól írtam
THX!Pont most találtam meg a youtube-n egy videoba.Nemlátam az oldal cimet de nagy betükel az oldalra volt irva és ismerös volt mert már halottam a nevét.Kép
akkor jó, de ez nem annyira jó, mert végilis sok értelme nincs. max fegyver meg történyt lehet taláőlni, no meg élet, pajzs...

#1936 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 08:08

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

asszem jól írtam
akkor jó, de ez nem annyira jó, mert végilis sok értelme nincs. max fegyver meg történyt lehet taláőlni, no meg élet, pajzs...
Nemtudod véletlenül hogy hány ruhaboltvan?Meg neked menyi van?És azokat megkell keresni?

#1937 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 28. 09:00

4 ruha bolt van, de nekem meg van mind, de mért kérded?
nem találod meg mind?

#1938 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 28. 09:01

ja meg van amit nem kell keresni, mert felhív (már nem tom ki) és ő megmutatja hol van, még oda se kell menni csak megjelenik a térképeden. de ez attól is függ, hogy hány százaléknál vagy.

#1939 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 09:45

ahogy haladsz előre úgy lesznek elérhetőek,pl van a bankrablós rész ott előtte fel kell venni egy öltönyt Képam már 3 szor végig toltam 80% ig KépKép

#1940 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 28. 09:52

Idézet

ahogy haladsz előre úgy lesznek elérhetőek,pl van a bankrablós rész ott előtte fel kell venni egy öltönyt Képam már 3 szor végig toltam 80% ig KépKép
ja az jó körübelül én is már a 3-4 nél tarok viszont nekem 2 100% Kép

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.