Idézet
Grand Theft Auto 4
Elküldve: 2008. 12. 23. 22:39
de én akkor fogom igazán élvezni a játékot ha semmilyen akadás,szaggatás nem lesz majd.Igaz most is minimális,de akkor is.Csalódtam e téren a R*-ban.

Elküldve: 2008. 12. 25. 14:58
A Pc-s verzióban elérhetővé vált a sokak által kivánt újjatlan kesztyű!!
Mindössze a SparkIV programot kell letölteni hozzá és kicsit elszórakozni a fájlokkal.
1-Nyisd meg a SparkIV-el a playerped.rpf fájlt(ami rendszerint a Grand Theft Auto IV/pc/models/cdimages -ben található)
2-Csinálj egy biztonsági másolatot a módositani kivánt fájlokból mindenesetre.A hand_000_r.wdr és a hand_diff_000_a_whi.wtd. fájlokat keresed.
3-Másold ki valahová a hand_001_r.wdr és a hand_diff_001_a_whi.wtd fájlokat és változtasd meg a számokat 001-ről 000-ra
4-Most másold vissza őket a helyükre.
5-Nyomj egy save-t.Kész!
Ilyen egyszerű.Már csak egy kérdés maradt.Ennyire lusta volt a RockStar North/Toronto?Képeken,artwörkökön Nico kesztyűben van.Sőt még ingame képeken is.12.990Ft/$50 fizettek a játékosok egy olyan játékért ami nem mondható stabil programnak,kriptikus üzenetekkel tájékoztat a hibákról,nevetséges rendszerkövetelményekkel rendelkezik,az optimizálás teljes elhanyagolását mutatja fel,200 ezer dolláros védőprogramja van amit 3 nap alatt feltörtek....én csalódtam a R*-ban.

Credits:Indi
Mindössze a SparkIV programot kell letölteni hozzá és kicsit elszórakozni a fájlokkal.
1-Nyisd meg a SparkIV-el a playerped.rpf fájlt(ami rendszerint a Grand Theft Auto IV/pc/models/cdimages -ben található)
2-Csinálj egy biztonsági másolatot a módositani kivánt fájlokból mindenesetre.A hand_000_r.wdr és a hand_diff_000_a_whi.wtd. fájlokat keresed.
3-Másold ki valahová a hand_001_r.wdr és a hand_diff_001_a_whi.wtd fájlokat és változtasd meg a számokat 001-ről 000-ra
4-Most másold vissza őket a helyükre.
5-Nyomj egy save-t.Kész!
Ilyen egyszerű.Már csak egy kérdés maradt.Ennyire lusta volt a RockStar North/Toronto?Képeken,artwörkökön Nico kesztyűben van.Sőt még ingame képeken is.12.990Ft/$50 fizettek a játékosok egy olyan játékért ami nem mondható stabil programnak,kriptikus üzenetekkel tájékoztat a hibákról,nevetséges rendszerkövetelményekkel rendelkezik,az optimizálás teljes elhanyagolását mutatja fel,200 ezer dolláros védőprogramja van amit 3 nap alatt feltörtek....én csalódtam a R*-ban.

Credits:Indi
Elküldve: 2008. 12. 25. 20:45
Nah megcsináltam én is.Immáron nálam is kesztyűben osztja Bellic az áldást:)Dareal,szerintem érdemes ezt megcsinálni mert szerintem jobban néz ki igy a játékban.Olyan megszokott dolog az artwörkökről

Elküldve: 2008. 12. 25. 21:11
Idézet
Nah megcsináltam én is.Immáron nálam is kesztyűben osztja Bellic az áldást:)Dareal,szerintem érdemes ezt megcsinálni mert szerintem jobban néz ki igy a játékban.Olyan megszokott dolog az artwörkökről

Elküldve: 2008. 12. 25. 22:03
Idézet
Latom Vlad-ot te is pisztolyal vegezted ki!
Pfff, pisztoly... Shotival az igazi
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2008. 12. 26. 09:01
Idézet
Idézet
Latom Vlad-ot te is pisztolyal vegezted ki!
Pfff, pisztoly... Shotival az igazi
Elküldve: 2008. 12. 26. 09:29
Szintén ruházattal kapcsolatos, tudja valaki, hogy hol kell szemüveget venni a játékban, mert öltözködés közben mutatja, hogy van ilyen rész, de én nem találtam olyan boltot, ahol árulnának.
Because war...war never changes.
Elküldve: 2008. 12. 26. 09:45
Idézet
Szintén ruházattal kapcsolatos, tudja valaki, hogy hol kell szemüveget venni a játékban, mert öltözködés közben mutatja, hogy van ilyen rész, de én nem találtam olyan boltot, ahol árulnának.

Elküldve: 2008. 12. 26. 11:11
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 12. 26. 11:34
Idézet
Idézet
Az első házad mellett van egy ruha bolt hol először kellett vásárolni valami Russian shop a neve talán, és ott a pult mellett vannak szemüvegek.
Elküldve: 2008. 12. 26. 11:53
Idézet

Honnan van ez a táska?
"Believe the lie" - The X-files
#3178 Guest__*
Elküldve: 2008. 12. 26. 14:30
Idézet
Idézet
Höhh...ezek nem is olyan rosszak:)De a zene...na az No comment.
Elküldve: 2008. 12. 26. 14:37
gyerekek ez a videó nagyon elmebeteg nem tom ki csinálta de nagyon jó lett behaltam rajta a röhögéstől
Elküldve: 2008. 12. 26. 14:51
Idézet
bele is tudtam élni magam élni

Súgó
A téma zárva.