HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3201 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 27. 18:37

Idézet

Idézet

Igen, rohadt nehéz lehet a kamerát Niko fölé forgatni majd bevágni a videóba azt a néhány jelzőt...
ja szerintem is .
én arra gondoltam hogy valahogy fel kell oldani mondjuk egy 100% os végigvitellel vagy valamivel
Látszik mennyien foglalkoztak a videó szerkesztővel..Kép

#3202 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 18:41

Idézet

Idézet

Idézet

Igen, rohadt nehéz lehet a kamerát Niko fölé forgatni majd bevágni a videóba azt a néhány jelzőt...
ja szerintem is .
én arra gondoltam hogy valahogy fel kell oldani mondjuk egy 100% os végigvitellel vagy valamivel
ha kicsit vissza olvasol írtam hogy konzolos .és hogy honnan tudom? nézd meg a videónál a feltöltés idejét

#3203 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 18:55

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ja szerintem is .
ha kicsit vissza olvasol írtam hogy konzolos .és hogy honnan tudom? nézd meg a videónál a feltöltés idejét
Értem.Végignéztem és tényleg cool.Főleg mikor a zsarut fejbevágta egy táblaKép

#3204 Felhasználó inaktív   norbesz16 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 27. 22:25

Sziasztok!Megvan a GTA 4 eredetibe. Megvettem. Csak van egy óriási problémám :(Amikor feljön a telepítõ ablak akkor ezt írja rajta "Your system is incompatible with %p." Szó szerint ezt írja a telepítõ ablakban, mikor elkezdeném a telepítést.A gépem:Intel Core2 Duo CPU E8400 2*3,00 GHz processzor2 GB ram1 GB Ati 3850-es videókártyaAsus P5E-VM HDMI alaplapÉs van egy 64 bites Vistám operációs rendszerként.Kérlek segítsetek mi lehet a baj?

#3205 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 12. 27. 22:29

Idézet

Sziasztok! Megvan a GTA 4 eredetibe. Megvettem. Csak van egy óriási problémám :-D Amikor feljön a telepítõ ablak akkor ezt írja rajta "Your system is incompatible with %p." Szó szerint ezt írja a telepítõ ablakban, mikor elkezdeném a telepítést. A gépem: Intel Core2 Duo CPU E8400 2*3,00 GHz processzor 2 GB ram 1 GB Ati 3850-es videókártya Asus P5E-VM HDMI alaplap És van egy 64 bites Vistám operációs rendszerként. Kérlek segítsetek mi lehet a baj?
vista-ra tedd fel az sp1-et. egyébként csipázom nagyon, hogy a rockstarnál a hibaüzenetkeknek pont a lényege hiányzik.
.....incompatible with %p, aha, de a %p változó az mifasz? :Đ

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#3206 Felhasználó inaktív   norbesz16 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 22:50

Idézet

Idézet

Sziasztok! Megvan a GTA 4 eredetibe. Megvettem. Csak van egy óriási problémám :-D Amikor feljön a telepítõ ablak akkor ezt írja rajta "Your system is incompatible with %p." Szó szerint ezt írja a telepítõ ablakban, mikor elkezdeném a telepítést. A gépem: Intel Core2 Duo CPU E8400 2*3,00 GHz processzor 2 GB ram 1 GB Ati 3850-es videókártya Asus P5E-VM HDMI alaplap És van egy 64 bites Vistám operációs rendszerként. Kérlek segítsetek mi lehet a baj?
vista-ra tedd fel az sp1-et. egyébként csipázom nagyon, hogy a rockstarnál a hibaüzenetkeknek pont a lényege hiányzik.
.....incompatible with %p, aha, de a %p változó az mifasz? :Đ
Köszi a segítséget, de léci adj egy linket ahonnan letudom tölteni a SP1-et. Előre is köszi.

#3207 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 12. 27. 22:54

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi a segítséget, de léci adj egy linket ahonnan letudom tölteni a SP1-et. Előre is köszi.
letmegooglethatforyou.com/?q=letölt%20vista%20sp1

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#3208 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 17:05

Vágre végig vittem az utolsó küldinél 2 napig nem játszottam valahogy nem volt kedvem játszani de ma leültem és megcsináltam (bosszú) nagyon jó volt. Télleg nagyon sok olyan küldi volt aminél csak annyi volt a lényeg, hogy odamész és megölöd de a story mindent unalmamat feledtette. Egyértelműen megérte a pénzét+ sztem ha a védelmi pénzt az optimizálására használják akkor kétségtelenül ez lett volna PC-n is az év játéka vsz. És most jöhet az évekig tartó freerideolás meg majd megpróbálom a pénzes küldiket. Már várom a következő GTA-t most nem DLC-re gondolok. Jah és természetesen cheat nélkül vittem végig ez a minimum KépKép
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3209 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 18:07

Idézet

Vágre végig vittem az utolsó küldinél 2 napig nem játszottam valahogy nem volt kedvem játszani de ma leültem és megcsináltam (bosszú) nagyon jó volt. Télleg nagyon sok olyan küldi volt aminél csak annyi volt a lényeg, hogy odamész és megölöd de a story mindent unalmamat feledtette. Egyértelműen megérte a pénzét+ sztem ha a védelmi pénzt az optimizálására használják akkor kétségtelenül ez lett volna PC-n is az év játéka vsz. És most jöhet az évekig tartó freerideolás meg majd megpróbálom a pénzes küldiket. Már várom a következő GTA-t most nem DLC-re gondolok. Jah és természetesen cheat nélkül vittem végig ez a minimum KépKép
Helyesen tették volna.De nem tették.Ilyenkor elgondolkozik az ember.Őszinte leszek,nem szeretem a warezt mert állandóan sz*rakodni kell vele.Másold ezt ide,másold ezt oda,rejtsd el azt a meghajtót stb....ezeket útálom.Szerettem a sima legális játékokat mert berakod,kódot írsz,aztán telepít,és játszol.De most hogy itt ez a DRM többet vacakolsz egy legális játék elindításával mint egy másoltéval?WTF?Ez valahogy nem jó.Innentől kezdve az lesz a kifogás hogy a DRM.....okot adtak a kalózkodásra.Ez egy akkora öngól volt hogy azt el nem lehet képzelni.Inkább fölöslegesen szórják a pénzt.Két nap alatt ezt is feltörték,és a legális pédánnyal rendelkezők szívtak a legjobban.És az optimizálás....röviden.Nem tetszik az a gondolat hogy egy ilyenre van szükségem a játék normális futtatásához:
Kép

#3210 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 18:28

Idézet

Helyesen tették volna.De nem tették.Ilyenkor elgondolkozik az ember.Őszinte leszek,nem szeretem a warezt mert állandóan sz*rakodni kell vele.Másold ezt ide,másold ezt oda,rejtsd el azt a meghajtót stb....ezeket útálom.Szerettem a sima legális játékokat mert berakod,kódot írsz,aztán telepít,és játszol.De most hogy itt ez a DRM többet vacakolsz egy legális játék elindításával mint egy másoltéval?WTF?Ez valahogy nem jó.Innentől kezdve az lesz a kifogás hogy a DRM.....okot adtak a kalózkodásra.Ez egy akkora öngól volt hogy azt el nem lehet képzelni.Inkább fölöslegesen szórják a pénzt.Két nap alatt ezt is feltörték,és a legális pédánnyal rendelkezők szívtak a legjobban.És az optimizálás....röviden.Nem tetszik az a gondolat hogy egy ilyenre van szükségem a játék normális futtatásához:
Kép
LoOoL Kép
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3211 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 23:21

Azt a fülest kaptam, hogy a legújabb (igen most szószerint legújabbra gondolok érti akinek kell Kép) Nvidia driver (185.20 beta) segít valamicskét, egy próbát megér nem?
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3212 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 23:23

Idézet

Azt a fülest kaptam, hogy a legújabb (igen most szószerint legújabbra gondolok érti akinek kell Kép) Nvidia driver (185.20 beta) segít valamicskét, egy próbát megér nem?
Próbáld ki, kíváncsi vagyok rá!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#3213 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 23:32

Idézet

Idézet

Azt a fülest kaptam, hogy a legújabb (igen most szószerint legújabbra gondolok érti akinek kell Kép) Nvidia driver (185.20 beta) segít valamicskét, egy próbát megér nem?
Én nem rakom fel.A legelső,valamint a legutolsó nem hivatalos béta driver megbolondította a kártyámat.Maradok a WHQL drivereknél.Egyébként hallottam erről a driverről állítólag stabil FPS-t tud produkálni.Nem többet,csak nem ugrál annyira fel s alá.

#3214 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 23:40

Idézet

Idézet

Idézet

Én nem rakom fel.A legelső,valamint a legutolsó nem hivatalos béta driver megbolondította a kártyámat.Maradok a WHQL drivereknél.Egyébként hallottam erről a driverről állítólag stabil FPS-t tud produkálni.Nem többet,csak nem ugrál annyira fel s alá.
Srácok láttom ti pc toljátok a GTA 4 haverom mondta hogy ellég sok volt vele a gebasz és a legnagyobb ebben az egészben hogy xbox360on is nekem volt vele megjelenési technikai problémám pl: megyek az autóval és egyszercsak a levegőben az autó sehol semmi minden sima semmi texturák elmosódva minden mint egy víz festék na mondom ellég is volt a gta 4 -ből köszönöm de kb 30 másodperc múlva betöltötte az ucát meg a házakat na de azért mégis 2008-ban elvárná az ember hogy ilyenek ne legyenek a game-be nem? Egyébbként jó játék mert ritkán van ilyen de akkor aztán mocskosul idegesítő.Kép

#3215 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 23:54

bocs ha vótmáKép
Kép

#3216 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 00:00

A csaj nyelve nem úgy áll!Kép...így kéne:Kép...de amúgy király!

#3217 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 00:08

Idézet

És a jobb oldalinak is több újja van mint kéne hogy legyen?:Đ

#3218 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 00:11

Idézet

Idézet

És a jobb oldalinak is több újja van mint kéne hogy legyen?:Đ
am ha valakit érdekel a csaj teljes neve Lola Del RioKép

#3219 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 15:30

A PC teszt azt írja hogy gyatra teljesítmény... igaz h nem tom medium fölé venni a textúrát, és a see distance v mit se, de am. remekül fut a játék, és nincs se quad procim se uber vidikártyám- és semmiféle graf hibát nem láttam még benne. (igen már működésre bírtam) A küldetések valóban nem olyan változatosak mint mondjuk San Andreasba, de azért még nagyon élvezetesek. A Free roam meg messze a legjobb az összes GTA-ból. És a sztori is übereli az összes többit. Ja és Niko a legnagyoff GTA-Face eddig... mindez persze szerintem.KépKép

#3220 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 16:04

Idézet

am ha valakit érdekel a csaj teljes neve Lola Del RioKép

Ez a művész neveKép?
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.