HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3321 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 22. 18:06

Idézet

Idézet

Idézet

Császtok! Leirjátok hogy mi a minimális gépigény és hogy mennyibe kerül és hol lehet megvenni?igy gondolom hogy pl proci: intel core 2 duo 1,8Gz .......Elöre is köszönöm!
Gépigény - - Ár
Köszi! De a procinak meg a videokártyának kérdeztem az árát! Egy kicsit félreérthetöen irtam.
proci: intel core 2 duo 1,8Ghz    ára?
VGA:256MB NVidia 7900    ára?
Nem hiszem hogy a minimum konfigóval el indulna... sőt ha indulna akkor is életed első GTA-s diafilm nézésére vállalkoznál.
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#3322 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 22. 18:08

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Császtok! Leirjátok hogy mi a minimális gépigény és hogy mennyibe kerül és hol lehet megvenni?igy gondolom hogy pl proci: intel core 2 duo 1,8Gz .......Elöre is köszönöm!
Gépigény - - Ár
Köszi! De a procinak meg a videokártyának kérdeztem az árát! Egy kicsit félreérthetöen irtam.
proci: intel core 2 duo 1,8Ghz ára?
VGA:256MB NVidia 7900 ára?
Nem hiszem hogy a minimum konfigóval el indulna... sőt ha indulna akkor is életed első GTA-s diafilm nézésére vállalkoznál.
Hát ja, min. 100 guriga csak a házban.

#3323 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 18:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Gépigény - - Ár
proci: intel core 2 duo 1,8Ghz ára?
VGA:256MB NVidia 7900 ára?
Hát ja, min. 100 guriga csak a házban.
Hogyha fejleszteni akarod a géped (főleg ha gta IV-el szeretnél nyomulni) akkor vegyél egy elég erős konfigot. Én még mielőtt új videókarit vettem volna (hd4850) akkor 7900 gs-em volt és ami még mindig van egy core 2 duo 2,3ghz és szaggatott mint állat. A gtaIV-hez (max grafón) 1024 mb-os videókari kell.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#3324 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 14:19

Itt van a gta IV-hez a masodik patch nekem sokat segitett!

#3325 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 14:28

Idézet

Itt van a gta IV-hez a masodik patch nekem sokat segitett!
Reggel óta beküldve hírnek,további problémák amit a patch okozott:

-A játék iszonyat sötét lett,majdnem maximumra kellett tolni a fényerösséget,kontrasztot,stb
-Ha lejjebb veszem az árnyék minőségét akkor az árnyékok elkezdenek villogni(értsd:eltűnik,megjelenik fénysebességgel)ami sajnos zavarja a szemem és kompatibilis az epilepsziás rohammal.
-Eltűnt dolgok pl munkásövezet némelyik hídon
-Ja és valaki nem tudja használni a számítógépeket a patch után
-Grafikai hibák:
Kép

Hajrá Rock*

#3326 Felhasználó inaktív   g.man580 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 25. 09:17

Valakinek akadt olyan problémája hogy az új patch után multiba szaggat mint állat?Akárhogy állítom a grafikát akadozik, és egy 10 mp után kiírja hogy lassú a gépem ezért kidob a multiból.

#3327 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 11:32

sziasztok!l

egy olyan aproság érdekelne hogy kb hány 100alékonként oldja fel a szigeteket?vagy küldetés függö is?

mert most kezdtem el boxon, de csak azért csinálom hogy bejussak a nagyobb város részekbe, meg egy kis zürzavar a cél

elöre is mindenkinek köszi

#3328 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 11:38

Idézet

sziasztok!l

egy olyan aproság érdekelne hogy kb hány 100alékonként oldja fel a szigeteket?vagy küldetés függö is?

mert most kezdtem el boxon, de csak azért csinálom hogy bejussak a nagyobb város részekbe, meg egy kis zürzavar a cél

elöre is mindenkinek köszi

Küldetés függő.Azt hiszem vagy Mcreary vagy Playboy X adja az első küldetést azokon a szigeteken.Ha ők felhívtak akkor nyílik meg a középső sziget.Alderney és a harmadik sziget majd csak késöbb lesz elérhető.

#3329 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:06

OldM4n,te haldoklassz?Tök olyan a hozzáállásod mint aki éppen készül meghalniKép
A haldoklás öt fázisa:
-Tagadás:"Ez sem fogja megmenteni ezt a játékot."
-Düh:"K**VA ANYÁTOKAT, ÍGY KELLETT VOLNA KIADNI EZT A SZ*RT! (most már akkor sem adok pénzt érte, ha kétezerért best-buyban árulják) "
-Alku:"...Ha ez így jött volna ki, talán meg is veszem magamnak karira...."
-Depresszió:"Sõt, a Blista, ha kiszállsz, nem tudsz bele visszaszállni!!! Azaz, az 1.0.2-t NEM LEHET új gameként végigvinni... Továbbra is fenntartom a Roxtár-a-jó-kurva-anyátokat véleményemet.."
-Beletörődés:"Pffff.. egyszerûen nem akartam elhinni egy roxtár gémzrõl ezt a szart. Sajnos így van, megnéztem másik gépen is."
Kicsit vicces:)

Amúgy ez olyan fajta kifogás mint a Spore esetében.Valaki azt írta hogy szánalmas hogy egy olyan játékhoz amit ő egyszer megakart venni ennyi kiegészítő jön.Köteleznek a kiegészítők megvételére?Talán nem indul anélkül az eredeti?A Spore azért jó játék volt.Gyenge kifogás volt ez a letöltésre.Itt is nagyban nem annak köszönheti a R* a negatív visszajelzéseket mert sz*r lett a játék.Annak köszönheti hogy HAZUDTAK hogy több játékot adjanak el és b*sztak magyarázatot adni rá.Az,hogy a játék a "jövő hardwereire lett fejlesztve" azt akárhogy is nézzük egy nagy büdös hazugság.2008-ban mi számít a jövő hardwerének,milyen tulajdonságai lennének?DirectX 10-11,AA,normális motion blur.Egyik sincs a játékban.És a játék megjelenése után árulták el ezt,mikor már megvette több ezer,százezer ember.És a "Mentés.Kérem ne kapcsolja ki a gépet míg a játék ment." felirat árulkodó jel arra hogy ez egy elég koözvetlen port konzolról.Plusz látszik hogy abszolút nincsen optimizálva,mert a játéknak egyszerűen nincs mit felmutatnia ami ekkora gépigényt követelhetne.Ezerszer szebb,ekkora területet felvonultató játékok vannak a piacon 2007 óta és az lenne a haladás?Na ne röhögtess.

#3330 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:23

Idézet

Amúgy ez olyan fajta kifogás mint a Spore esetében.Valaki azt írta hogy szánalmas hogy egy olyan játékhoz amit ő egyszer megakart venni ennyi kiegészítő jön.Köteleznek a kiegészítők megvételére?Talán nem indul anélkül az eredeti?A Spore azért jó játék volt.Gyenge kifogás volt ez a letöltésre.Itt is nagyban nem annak köszönheti a R* a negatív visszajelzéseket sz*r lett a játék.Annak köszönheti hogy HAZUDTAK hogy több játékot adjanak el és b*sztak magyarázatot adni rá.Az,hogy a játék a "jövő hardwereire lett fejlesztve" azt akárhogy is nézzük egy nagy büdös hazugság.2008-ban mi számít a jövő hardwerének,milyen tulajdonságai lennének?DirectX 10-11,AA,normális motion blur.Egyik sincs a játékban.És a játék megjelenése után árulták el ezt,mikor már megvette több ezer,százezer ember.És a "Mentés.Kérem ne kapcsolja ki a gépet míg a játék ment." felirat árulkodó jel arra hogy ez egy elég koözvetlen port konzolról.Plusz látszik hogy abszolút nincsen optimizálva,mert a játéknak egyszerűen nincs mit felmutatnia ami ekkora gépigényt követelhetne.Ezerszer szebb,ekkora területet felvonultató játékok vannak a piacon 2007 óta és az lenne a haladás?Na ne röhögtess.

Jól beszélsz! Egyébiránt miért a jövő gépeire írnak játékokat? Majd ha lesz jövő gépünk, csak akkor vegyük meg?Miért adnak ki olyan játékot, ami majd csak 3-4 év múlva fog futni a megfelelő hardwareken? 2009 van könyörgöm, tessék a 2009. évi piacon lévő hardwarek (középkategóriás) teljesítményére írni a játékokat! Hallod R...STA!!! Kép

E8400 1333 MHz-es procin, 8800 GTS VGA-n, 4GB DDRII-es rammal nem megy. Pontosabban megy, de a hibákra figyelek és nem a játékra. Arról nem is beszélve, hogy az elénk táruló látványvilágban, így 2009 elején semmi extra nincsen. R* ezt benézte nagyon, ha még nem is érzik, de hosszú távon tutira maguk alatt vágják a fát...Ezt a játékot nem kellett volna kiadni.

#3331 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 14:30

Idézet

Jól beszélsz! Egyébiránt miért a jövő gépeire írnak játékokat? Majd ha lesz jövő gépünk, csak akkor vegyük meg?Miért adnak ki olyan játékot, ami majd csak 3-4 év múlva fog futni a megfelelő hardwareken? 2009 van könyörgöm, tessék a 2009. évi piacon lévő hardwarek (középkategóriás) teljesítményére írni a játékokat! Hallod R...STA!!! Kép

Én szívesen bemutattam volna egy R* fejlesztőnek:"A játékot a jövő gépeire terveztük" - Jó rendben, akkor majd 2 év múva megveszem...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#3332 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 14:42

Idézet

OldM4n,te haldoklassz?Tök olyan a hozzáállásod mint aki éppen készül meghalniKép
A haldoklás öt fázisa:
-Tagadás:"Ez sem fogja megmenteni ezt a játékot."
-Düh:"K**VA ANYÁTOKAT, ÍGY KELLETT VOLNA KIADNI EZT A SZ*RT! (most már akkor sem adok pénzt érte, ha kétezerért best-buyban árulják) "
-Alku:"...Ha ez így jött volna ki, talán meg is veszem magamnak karira...."
-Depresszió:"Sõt, a Blista, ha kiszállsz, nem tudsz bele visszaszállni!!! Azaz, az 1.0.2-t NEM LEHET új gameként végigvinni... Továbbra is fenntartom a Roxtár-a-jó-kurva-anyátokat véleményemet.."
-Beletörődés:"Pffff.. egyszerûen nem akartam elhinni egy roxtár gémzrõl ezt a szart. Sajnos így van, megnéztem másik gépen is."
Kicsit vicces:)

Ez nem a Dr. House-ban volt? Mert abban láttam valami ilyesmit...

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#3333 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 15:03

Idézet

Ez nem a Dr. House-ban volt? Mert abban láttam valami ilyesmit...
Nem nézek House-t,de valszeg ott is szerepelt.Már régen hallottam ezt de azóta a Dokik-ban(Scrubs) is szerepelt ez a téma.

#3334 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 15:42

Idézet

Idézet

Reggel óta beküldve hírnek,további problémák amit a patch okozott:

-A játék iszonyat sötét lett,majdnem maximumra kellett tolni a fényerösséget,kontrasztot,stb
-Ha lejjebb veszem az árnyék minőségét akkor az árnyékok elkezdenek villogni(értsd:eltűnik,megjelenik fénysebességgel)ami sajnos zavarja a szemem és kompatibilis az epilepsziás rohammal.
-Eltűnt dolgok pl munkásövezet némelyik hídon
-Ja és valaki nem tudja használni a számítógépeket a patch után
-Grafikai hibák:
Az eltűnt dolgok az hiba vagy direkt hagyták ki őket nekem is feltűnt am az egyik hídon csodálkoztam is sztem jók voltak ez is hozzátett a játék atmoszférájához. A többi nekem nem jött elő (bár az árnyékosat még nem próbáltam). Azért én még számítók 1-2 patch-re :Đ
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3335 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 16:10

Idézet

Az eltűnt dolgok az hiba vagy direkt hagyták ki őket nekem is feltűnt am az egyik hídon csodálkoztam is sztem jók voltak ez is hozzátett a játék atmoszférájához. A többi nekem nem jött elő (bár az árnyékosat még nem próbáltam). Azért én még számítók 1-2 patch-re :Đ
Nem tudom.De mint kiderült,a számítógépeket csak az nem tudja használni a patch után,aki illegális másolattal játszik.Így az nem tudja továbbvinni a játékot,aki pedig csak cracket használ az eredeti verzióhoz,az ne használja.Így nagy valószínűséggel(de nem biztos)hogy a Clean Getaway misszó bugja is csak egy kalózkodás elleni intézkedés.A kalózok addig szopják míg nem crackelik a patchet is.DE eredeti verziót használó játékosknál más problémák merültek fel.Így ha folyamatosan olyan javításokat dobnak ki amik több gondot okoznak,akár a végtelenségig is patchelhetik a játékot.

#3336 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 27. 16:57

Most komolyan!!! Mitől lehet akadozás? A gépigényt ne vegyétek figyelembe! Sajnos olyan nagy véleményt még nem tudok alkotni merft nem játszok a játékkal amíg így akadozik!Kép

#3337 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 17:01

Idézet

Most komolyan!!! Mitől lehet akadozás? A gépigényt ne vegyétek figyelembe! Sajnos olyan nagy véleményt még nem tudok alkotni merft nem játszok a játékkal amíg így akadozik!Kép
Egy sz*r konzolos port azért.Más lehetőség nagyon nincs.

#3338 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 23:51

Na megint feltettem,mert végig vittem a Far Cry 2-t meg a Need For Speed : Undercover-t is,szal kedvem támadt ehhez.Hát mitmondjak : imádom.Nagyon tetszik a játék 1 nagy problémám van vele : SZAR az optimalizálás (vagy hogy kell írni).
Most kaptam új gépet,nem mondom hogy a legjobb gép,de az Undercovert viszi fullon,Far Cry 2-t is majdnem,és itt Mediumon megy úgy ahogy.Nem szaggat de nincs is szaladós kedvében.És így annyira azért nem szép a graf.De a játék szerintem nagyon jó lett,Niko Bellic hatalmas figura Kép.Ami nagyon tetszett az a ruha bolt.Nem kell úgy kiválsztani,Mint a San Andreasban : Rányomsz. Tetszik ? Igen megveszed/Nem,otthagyod,és keresgélsz tovább.Nekem ez nagyon bejött.Majd még írok,csak most kezdtem és még azért kell a tapasztalat,mert lőfegyver még nem volt a kezemben (SAJNOS) :Đ

#3339 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 28. 07:13

Idézet

Na megint feltettem,mert végig vittem a Far Cry 2-t meg a Need For Speed : Undercover-t is,szal kedvem támadt ehhez.Hát mitmondjak : imádom.Nagyon tetszik a játék 1 nagy problémám van vele : SZAR az optimalizálás (vagy hogy kell írni).
Most kaptam új gépet,nem mondom hogy a legjobb gép,de az Undercovert viszi fullon,Far Cry 2-t is majdnem,és itt Mediumon megy úgy ahogy.Nem szaggat de nincs is szaladós kedvében.És így annyira azért nem szép a graf.De a játék szerintem nagyon jó lett,Niko Bellic hatalmas figura Kép.Ami nagyon tetszett az a ruha bolt.Nem kell úgy kiválsztani,Mint a San Andreasban : Rányomsz. Tetszik ? Igen megveszed/Nem,otthagyod,és keresgélsz tovább.Nekem ez nagyon bejött.Majd még írok,csak most kezdtem és még azért kell a tapasztalat,mert lőfegyver még nem volt a kezemben (SAJNOS) :Đ
Jó neked! A gépem FULLOS mégis szaggat! Kidobom a kukába a szar GTA4-et!!!KépKépKép

#3340 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 13:36

Idézet

Én is hasonló véleményen vagyok mint te én mostmár így visszatekintve nem bántam meg, hogy megvettem. A ruhabolttal nekem az a nagy problémám, hogy kevés ruha van és volt képük 2 ugyan olyan ruhaboltot betenni, én még el tudtam volna viselni 4x ennyi ruhát ha már kondizni meg fodrászhoz menni nem lehet...
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168