HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3341 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 28. 14:27

Idézet

Idézet

Na megint feltettem,mert végig vittem a Far Cry 2-t meg a Need For Speed : Undercover-t is,szal kedvem támadt ehhez.Hát mitmondjak : imádom.Nagyon tetszik a játék 1 nagy problémám van vele : SZAR az optimalizálás (vagy hogy kell írni).
Most kaptam új gépet,nem mondom hogy a legjobb gép,de az Undercovert viszi fullon,Far Cry 2-t is majdnem,és itt Mediumon megy úgy ahogy.Nem szaggat de nincs is szaladós kedvében.És így annyira azért nem szép a graf.De a játék szerintem nagyon jó lett,Niko Bellic hatalmas figura Kép.Ami nagyon tetszett az a ruha bolt.Nem kell úgy kiválsztani,Mint a San Andreasban : Rányomsz. Tetszik ? Igen megveszed/Nem,otthagyod,és keresgélsz tovább.Nekem ez nagyon bejött.Majd még írok,csak most kezdtem és még azért kell a tapasztalat,mert lőfegyver még nem volt a kezemben (SAJNOS) :Đ
Én is hasonló véleményen vagyok mint te én mostmár így visszatekintve nem bántam meg, hogy megvettem. A ruhabolttal nekem az a nagy problémám, hogy kevés ruha van és volt képük 2 ugyan olyan ruhaboltot betenni, én még el tudtam volna viselni 4x ennyi ruhát ha már kondizni meg fodrászhoz menni nem lehet...
Ezen ne szomorkodjatok már annyit!!!!! Örüljetek hogy egyáltalán nem szaggat nektek!!! Élvezzétek a játékot inkább!!KépKépKép

#3342 Felhasználó inaktív   gbencee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 30. 12:52

cs all!!!
megvan a gta 4 és árnyék bugja van, vagy vmi olyasmi... nem tom elmagyarázni de sok helyen van ien fekete textúra és sztem azok lennének az árnyékok. mozognak szal sztem tuti az, de nem minden árnyék szar. főképp az útón és házakon van ez. vmi ötlet ennek megoldására???Kép

#3343 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 30. 18:14

az miért van hogy egy csomó csengőhangot nem játszik le a telefon? azt se játsza le amit lelehet tölteni.
Steve sms-es küldieit hol lehet megcsinálni? mert eddig csak egy sms-t kaptam tőle és azt meg is csináltam és a telefon könyvbe sincs benne

#3344 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 19:13

Idézet

az miért van hogy egy csomó csengőhangot nem játszik le a telefon? azt se játsza le amit lelehet tölteni.
Steve sms-es küldieit hol lehet megcsinálni? mert eddig csak egy sms-t kaptam tőle és azt meg is csináltam és a telefon könyvbe sincs benne
Szerintem ezek bugok.Patchelve van a játék?Stevienek meg küldenie kéne a következő SMS-t ha az egyik verdát leszállítottad neki.

De kicsit kitérve a második patchre,pofátlanok ott Torontóban.De nagyon is.Nagyon sok dolgot eltávolítottak a játékból amit aztán "optimizáció" néven emlegettek.Eltávolítani tárgyakat NPC-ket hogy a játék jobban fusson,és azt javításnak hívni,hát ahhoz pofa kell.Abszolút nem értenek semmihez ott a kanadai stúdióban,és még csak nem is próbálkoznak.Ahogy Katt Williams egyszer mondta:"Nem csak hülyék,de b*sznak foglalkozni a dologgal.Ha hülye vagy legalább próbálkozz."De ezek nem is próbálkoznak jó munkát végezni.

#3345 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 17:20

Nem tudja valaki hogy a masodik sziget mikor nyilik meg?Kb hanyadik missional?

#3346 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 17:38

Idézet

Idézet

Szerintem ezek bugok.Patchelve van a játék?Stevienek meg küldenie kéne a következő SMS-t ha az egyik verdát leszállítottad neki.

De kicsit kitérve a második patchre,pofátlanok ott Torontóban.De nagyon is.Nagyon sok dolgot eltávolítottak a játékból amit aztán "optimizáció" néven emlegettek.Eltávolítani tárgyakat NPC-ket hogy a játék jobban fusson,és azt javításnak hívni,hát ahhoz pofa kell.Abszolút nem értenek semmihez ott a kanadai stúdióban,és még csak nem is próbálkoznak.Ahogy Katt Williams egyszer mondta:"Nem csak hülyék,de b*sznak foglalkozni a dologgal.Ha hülye vagy legalább próbálkozz."De ezek nem is próbálkoznak jó munkát végezni.
Az epitkezo reszeken kivul meg mit tavolitotak el?Kép

#3347 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 18:43

Idézet

Idézet

Idézet

LOL kiderült hogy nem direkt volt képzeld el.Valamit elb*szarintottak a patchel és eltűnt néhány árus,építkező rész,házra felvezető lépcső,meg még pár tárgy szerte a városban.Szimpla figyelmetlenségből,szóval ugyanúgy azt mondom hogy nem tudják mit csinálnak.

#3348 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 20:07

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

LOL kiderült hogy nem direkt volt képzeld el.Valamit elb*szarintottak a patchel és eltűnt néhány árus,építkező rész,házra felvezető lépcső,meg még pár tárgy szerte a városban.Szimpla figyelmetlenségből,szóval ugyanúgy azt mondom hogy nem tudják mit csinálnak.
OMG játékfejlszetők hogy lehetnek ennyire képzetlenek vagy nem is tudom milyen jelzőt használjkak rájuk de ez azért már télleg szánalom Kép
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3349 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 31. 20:54

Na gta4et egyre jobban utálom mert ha viszem singlebe a küldiket majd rányomok multira singlesek ugyanúgy elvesznek.Másik meghogy akik 10 szinten vannak kb 2 szer halnak meg 30percben ,akkor most h van ez ? Mert amikor 3 szintet elértem csak új ruhát kaptam de nem lett erősebb sebzésü a fegyverem.Azt meg nem hiszem h olyan pro 10szintü játékos h 1-2 sec alatt megöl úgyhogy páncél volt rajtam. Vagy ez laggKép

#3350 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 09:28

Idézet

Na gta4et egyre jobban utálom mert ha viszem singlebe a küldiket majd rányomok multira singlesek ugyanúgy elvesznek.Másik meghogy akik 10 szinten vannak kb 2 szer halnak meg 30percben ,akkor most h van ez ? Mert amikor 3 szintet elértem csak új ruhát kaptam de nem lett erősebb sebzésü a fegyverem.Azt meg nem hiszem h olyan pro 10szintü játékos h 1-2 sec alatt megöl úgyhogy páncél volt rajtam. Vagy ez laggKép
Mer' lehet fejlődni multiban? XD Játszottam egy keveset de nem esett le :Đ
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3351 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 09:35

Idézet

Idézet

Én sem multiztam olyan sokat de csak azt láttam hogy a karakteredet lehet kialakítani.Fegyvert az utcán szerzel,de szerintem nem tudsz fejlődni.Még jó hogy nem megy át ez is WOW-ba.Nico a 65-ös szinten...
De azért ez már vicces hogy ilyet vársz el a GTA-tól.....fejlődésrendszer...
Ja és aki 1-2 sec alatt kinyír 20 km-ről azt nem magas szintűnek hívják,hanem cheater-nek.Mivel alig van védelem,akárki csalhat,és ki is használják.

#3352 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 17:42

Valaki nem tudja hogy a masodik sziget hanyadik kuldetesnel nyilik meg?

#3353 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 17:45

Idézet

Idézet

sziasztok!l

egy olyan aproság érdekelne hogy kb hány 100alékonként oldja fel a szigeteket?vagy küldetés függö is?

mert most kezdtem el boxon, de csak azért csinálom hogy bejussak a nagyobb város részekbe, meg egy kis zürzavar a cél

elöre is mindenkinek köszi

Küldetés függő.Azt hiszem vagy Mcreary vagy Playboy X adja az első küldetést azokon a szigeteken.Ha ők felhívtak akkor nyílik meg a középső sziget.Alderney és a harmadik sziget majd csak késöbb lesz elérhető.

#3354 Felhasználó inaktív   gerelysa20 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 19:08

Idézet

A 2. lockolt sziget? vagy a Bohan?
Algonquin a nagy város nálam a "Blow your cover" küldetésnél nyílt meg.
Bohan az meg fogalmam sincs mikor.

#3355 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 19:45

Idézet

Idézet

A 2. lockolt sziget? vagy a Bohan?
Algonquin a nagy város nálam a "Blow your cover" küldetésnél nyílt meg.
Bohan az meg fogalmam sincs mikor.
Hát Bohamban kapsz lakást,miután a többit felgyújtották.

#3356 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 01. 20:16

Idézet

Idézet

Idézet

Én sem multiztam olyan sokat de csak azt láttam hogy a karakteredet lehet kialakítani.Fegyvert az utcán szerzel,de szerintem nem tudsz fejlődni.Még jó hogy nem megy át ez is WOW-ba.Nico a 65-ös szinten...
Ja és aki 1-2 sec alatt kinyír 20 km-ről azt nem magas szintűnek hívják,hanem cheater-nek.Mivel alig van védelem,akárki csalhat,és ki is használják.
ja értem ,d enem is várom el h fejődjek:) Amúgy van rank egy kis csillagba beleírva a szám sztem 10nél nagyobb nincsen nekem 3 rankhoz 50.000$ kellett (500kill)Kép És páncélt hol találok ? vagy lehet venni Single be kivételesen nem cheatelek(kupák miattKép) és nagyon nehéz a game ha nincs páncél.

#3357 Felhasználó inaktív   gerelysa20 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 20:28

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ja értem ,d enem is várom el h fejődjek:) Amúgy van rank egy kis csillagba beleírva a szám sztem 10nél nagyobb nincsen nekem 3 rankhoz 50.000$ kellett (500kill)Kép És páncélt hol találok ? vagy lehet venni Single be kivételesen nem cheatelek(kupák miattKép) és nagyon nehéz a game ha nincs páncél.
Hát én a Blow Your Cover-t meg ahol ki kell nyirni az interjús pasast ott se használtam mellényt min. volt az életem és még 2 csillag de valahogy sikerült. A Holland Nights az meg szerencsétleségem miatt még nem jött összeKép

#3358 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 01. 20:33

Én se mert nem volt! Az a Holland ... melyik is? én azomn már túlestem.Amikor egy faszit megkell kérdezni majd megkell ölni egy egy emeletes házban mászkálni? És végén végezni teddyvel aki leesik?
Na valaki tudja hol lehet venni páncélt?

#3359 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 21:17

Akinek PC-n van meg a GTA IV: szerezzétek be a Ragdoll modot és a Slowmo modot!
A kettő együtt ZSÍR! Amúgy GTA IV-et mos viszem ki 3-szorraKép tök jó csak kicsit könnyű.

#3360 Felhasználó inaktív   solidcris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 21:18

Most végeztem a játékkal, 65%-a fő sztorival ! Király game volt.

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.