HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3381 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 05. 14:15

Idézet

Idézet

Idézet

Ettol jobban fog melegedni?Es azt honnan tudom meg hogy milyen hutes rendszerem van?
Google.Ha meg nem valami különleges,drágább procid van akkor valószínűleg gyári hűtése van.
Az van es akkor huzhatom akarmeddig?Es videokartyat is lehet huzni?
GOOGLE.

"de akkor tudnod is kell hogy pontosan mit csinálsz.Ezalatt azt értem hogy tudnod kell meddig húzhatod,elég-e a felszerelt hűtőd hogy bírja a proci"

Nem akármeddig,mindennek van határa.És igen,ha túlmelegszik akkor kampec.Ezért olvass utána,kérdezz meg pár hozzáértő embert.Nem bírom mondani hogy elöbb olvass utána,én is azt teszem.

#3382 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 14:19

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ettol jobban fog melegedni?Es azt honnan tudom meg hogy milyen hutes rendszerem van?
Google.Ha meg nem valami különleges,drágább procid van akkor valószínűleg gyári hűtése van.
Az van es akkor huzhatom akarmeddig?Es videokartyat is lehet huzni?
GOOGLE.

"de akkor tudnod is kell hogy pontosan mit csinálsz.Ezalatt azt értem hogy tudnod kell meddig húzhatod,elég-e a felszerelt hűtőd hogy bírja a proci"

Nem akármeddig,mindennek van határa.És igen,ha túlmelegszik akkor kampec.Ezért olvass utána,kérdezz meg pár hozzáértő embert.Nem bírom mondani hogy elöbb olvass utána,én is azt teszem.

OK koszi majd megkerdek egy szakembert de addig hagyom ugy ahogy van.

#3383 Felhasználó inaktív   matyi95 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 06. 21:51

pls segítseket csomóan ide küldtek(remélem) és azt szeretnén kérdezni h mire jó a gta4 végén agrázs nem tom mi az pls segítsetek thxKép

#3384 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 21:55

Idézet

pls segítseket csomóan ide küldtek(remélem) és azt szeretnén kérdezni h mire jó a gta4 végén agrázs nem tom mi az pls segítsetek thxKép
Igen mos tmár jó helyen vagyKépKép

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#3385 Felhasználó inaktív   matyi95 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 21:58

thx de nem tod mire jó valaki tudja mire jó a gta 4 végén a garázs?Kép

#3386 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 22:03

Idézet

thx de nem tod mire jó valaki tudja mire jó a gta 4 végén a garázs?Kép
autólopós küldik: steve-től kapsz sms-t hogy melyik kocsid lopd el és azt oda kell leszállítani
Steve küldetései

#3387 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 06. 22:07

Mi kell ahoz h pl romannál unlockolva legyen a taxi hívás stb. Hányszor kell elvinni szórakozó helyre. És van egy olyan oldal ahol megvan jelölve a 200galamb és a 10 ember aki ad küldit?

#3388 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 22:08

Idézet

Mi kell ahoz h pl romannál unlockolva legyen a taxi hívás stb. Hányszor kell elvinni szórakozó helyre. És van egy olyan oldal ahol megvan jelölve a 200galamb és a 10 ember aki ad küldit?
itt le van írva minden:link
a 100% elérésénél megtalálod a küldiket

#3389 Felhasználó inaktív   matyi95 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 22:11

Idézet

azt nem unlockolni kell bazdmeg játszol mész az utcán látsz egy taxit leinted ha ül benne valaki akk nem fog megálni(x360-on az LB am ha elnyomás át taxizol egyik szigetről a másikra kapsz achivemant-otKépKép

#3390 Felhasználó inaktív   matyi95 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 22:14

Idézet

Idézet

azt nem unlockolni kell bazdmeg játszol mész az utcán látsz egy taxit leinted ha ül benne valaki akk nem fog megálni de ha nem oz senkit akk megáll (x360-on az LB am ha elnyomás nélkül át taxizol egyik szigetről a másikra kapsz achivemant-otKépKép

#3391 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 06. 22:24

Idézet

Idézet

Idézet

azt nem unlockolni kell bazdmeg játszol mész az utcán látsz egy taxit leinted ha ül benne valaki akk nem fog megálni de ha nem oz senkit akk megáll (x360-on az LB am ha elnyomás nélkül át taxizol egyik szigetről a másikra kapsz achivemant-otKépKép
omg nem érted . Fogd már fel h nem az mind1ik barátodnál ha elérsz egy szintet unlockolva lesz valami pl kapsz fegyvert v csak egy hívás és jön érted a heli.Inkább gondolkodj és utána pofázz.

#3392 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 10:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

omg nem érted . Fogd már fel h nem az mind1ik barátodnál ha elérsz egy szintet unlockolva lesz valami pl kapsz fegyvert v csak egy hívás és jön érted a heli.Inkább gondolkodj és utána pofázz.
Ha csinálod a küldik, Roman automatikusan felajánlja vmeik után a taxiját. (eléggé az elején van a game-nek)
Amúgy szentem nem éri meg csak azér lógni haverral h unlockolj. Egyedül Jacob képessége igazán hasznos (fegyó) a többi mind szükségtelen. Én azé lógok néha velük hogy jó berúgjak, elcsórjak egy kocsit és részegen randalírozzak a városba miközbe tüzelek az üldöző zsarukraKép

-vagy nem is lehet lőni? lol részeg vótam nem emlékszemKép

#3393 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 10:30

Idézet

Idézet

azt nem unlockolni kell bazdmeg játszol mész az utcán látsz egy taxit leinted ha ül benne valaki akk nem fog megálni(x360-on az LB am ha elnyomás át taxizol egyik szigetről a másikra kapsz achivemant-otKépKép
Csak nem káromkodj! Itt nem divat... Bár ezt inkább ráhagyom egy modira...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#3394 Felhasználó inaktív   matyi95 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 11:15

Idézet

Idézet

Idézet

ok.
Kép mellesleg csá bruno

#3395 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 12:18

Idézet

Idézet

Idézet

ok.
Kép mellesleg csá bruno
Ilyet se csinálj! Bocs hogy mindenér leb*szlak csak nem témába vágó a hsz XD Am akko má ciao...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#3396 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 08. 14:47

Áá nem tom hol van az a Comet amit kaptam mobilomra Stevi-től aszem. Vmi olyat írt h Glof Club közelében de az hol van? És valaki megtudja mondani h találom meg maradék 7 questes embert? uccsó egy drogos csaj volt...

#3397 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 14:51

Idézet

Áá nem tom hol van az a Comet amit kaptam mobilomra Stevi-től aszem. Vmi olyat írt h Glof Club közelében de az hol van? És valaki megtudja mondani h találom meg maradék 7 questes embert? uccsó egy drogos csaj volt...
itt:gta

és itt

#3398 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 14:54

Idézet

Tessék .Oldalt menj rá hogy mit szeretnél látni,és megjeleníti.

#3399 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 08. 14:59

Idézet

Idézet

Tessék .Oldalt menj rá hogy mit szeretnél látni,és megjeleníti.
köszönöm szépenKépKép

#3400 Felhasználó inaktív   jantsssi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 12. 10:58

Asszem utolsó küldetésnél járok, (PC változat) a helikopterre ugrattam a mocival de nem tudom felhuzatni Nikot.

Elvileg nyomni kell a Space-t. 54 leesés után kicsit feszült lettem tud segiteni valaki?Kép

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.