Grand Theft Auto 4
#3461 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 09. 21:59
Hogy kell xbox-on saját rádiót csinálni? Már kérdeztem és kaptam is rá választ de nem hiszem el hogy nem lehet! És hogy kell csengőhangokat meg háttereket a telefonba tenni mert a kávézóba megveszek egyet valamit kiír és nincs semmi! Amúgy nem rossz játék de a rádiók nem tetszenek ezért is kéne saját!
Elküldve: 2009. 03. 09. 22:40
Idézet
Hogy kell xbox-on saját rádiót csinálni? Már kérdeztem és kaptam is rá választ de nem hiszem el hogy nem lehet! És hogy kell csengőhangokat meg háttereket a telefonba tenni mert a kávézóba megveszek egyet valamit kiír és nincs semmi! Amúgy nem rossz játék de a rádiók nem tetszenek ezért is kéne saját!
Elküldve: 2009. 03. 11. 19:13
Hellosztok. Alaplapcserém leszz és nemtudom holvannak a mentések m,ert nemakaroma 96% os mentésemet elveszíteni szal ha valki emgírná hol találom a mentéseket annak emgköszönném
PSN: NikonKristof
Elküldve: 2009. 03. 11. 19:16
Idézet
Hellosztok. Alaplapcserém leszz és nemtudom holvannak a mentések m,ert nemakaroma 96% os mentésemet elveszíteni szal ha valki emgírná hol találom a mentéseket annak emgköszönném 
Elküldve: 2009. 03. 11. 19:31
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 11. 19:37
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 11. 22:22
Én játszottam egy fél órát vele,és nekem őszintén szólva a játék nagyon unalmas...
csak autós feladat volt addig...meg nekem ez a játék olyan...túl merev...nem olyan mint a san andreas hogy száguldozol meg ilyen lazábban mozog...nekem nem tetszik ez a játék...
Are you weak.
Elküldve: 2009. 03. 12. 19:04
Hello!
Valami még mindig nem jó a kódoknál!
A telefonban ezek vannak:
Multiplayer -ezen belül ezt írja: You need to be signed into Games for Windows - LIVE to access Games for Windows - LIVE game play features.
Video Editor-ezen belül ezt írja: Are you sure you wish to leave the current game and enter the Video Editor? All unsaved data may be lost.
Mit csináljak?!
Légyszi segítsetek!
Üdv.:potti1
Multiplayer -ezen belül ezt írja: You need to be signed into Games for Windows - LIVE to access Games for Windows - LIVE game play features.
Video Editor-ezen belül ezt írja: Are you sure you wish to leave the current game and enter the Video Editor? All unsaved data may be lost.
Mit csináljak?!
Légyszi segítsetek!
Elküldve: 2009. 03. 12. 19:08
Idézet
Hello!
Mit csináljak?!
Légyszi segítsetek!
Mit csináljak?!
Légyszi segítsetek!
2-Ha belépsz a szerkesztőbe minden jelenlegi adatod elveszik,nyugodtan lépj bele,a mentéseid megmaradnak.
Elküldve: 2009. 03. 12. 19:48
Valaki nem tudja hogy van-e az Infrenus-hoz cheat kód,és ha igen akkor mi?
Elküldve: 2009. 03. 12. 20:46
Idézet
Valaki nem tudja hogy van-e az Infrenus-hoz cheat kód,és ha igen akkor mi?
az én kérdésemre senki sem tudja a választ? (4 hsz lejjebb)
#3474 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 12. 21:12
Idézet
nem tudja valaki hogy honnan tudom letölteni a extra erős desert eagle modot?ja és fájl-t kell felül irni hozzá vagy modtelepítőt kell használni?
ebben a videóban láttam 0:23-nál
ez vmi retax : http://www.gtagaming...eapon-mods/2139
ez Gold desert eagle (COD4-ből gondolom) : http://games.softped...don-Gold-Desert Eagle.shtml
Ha egyik se az amire gondolsz akkor bocs de ha az akk szívesen
Elküldve: 2009. 03. 12. 21:21
Idézet
Idézet
nem tudja valaki hogy honnan tudom letölteni a extra erős desert eagle modot?ja és fájl-t kell felül irni hozzá vagy modtelepítőt kell használni?
ez nem biztos hogy az amire gondolsz de azért szívesen.
én arra gondoltam (mint ahogy a videóban is) egy lövéstől elszáll a kocsi meg ilyesmi
de azért kösz!
#3476 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 14. 19:47
Nemrég csináltam azt a küldetést mikor Romannal elmegyünk a repülőtérre, és ott megölhetjük Bruciet. Én nem öltem meg.
Miben más így, mintha megöltem volna?
Elküldve: 2009. 03. 14. 19:55
Idézet
Nemrég csináltam azt a küldetést mikor Romannal elmegyünk a repülőtérre, és ott megölhetjük Bruciet. Én nem öltem meg.
#3478 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 14. 19:59
Idézet
Idézet
Te megölted?
Elküldve: 2009. 03. 14. 20:02
Idézet
Idézet
Idézet
Te megölted?
#3480 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 14. 20:05
Idézet
Nem Bruciet kell megölni.Brucie barát egész végig.Darko Brevich-et ölheted meg ha akarod.Semmit sem kapsz.Ha megölöd,ha nem.

Súgó
A téma zárva.