HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3621 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:07

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Jo neked hogy nem tudod szagatasra birni,en meg nem tudom nem szagatasra birni pc-n!Kép
manapság kezdünk visszatérni ahhoz, hogy a proci számít. legalábbis az ilyen elszúrt portok esetében. a másik procival med-high-on futott, nem volt rossz, de esőben és ködben be-be szaggatott. most meg sehogy sem tudom olyan helyzetbe hozni, szerencsére :Đ
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#3622 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:08

Idézet

Idézet

Idézet

Ezek talán a legpontosabb irományok.A piros betűs részek nincsenek megerősítve, de minden bizonnyal azok a beállítások vannak a konzolokon.De élsimítás abszolút nincsen semelyik verzióban, abban biztos lehetsz.Ugyanúgy homállyal próbálják takarni a ronda recéket.Még emiatt volt nagy felháborodás mikor kijött a PC-s verzió.A R* azzal védekezett hogy a jövő gépeire tervezték a GTAIV-et.De se az AA-t, sem pedig a DX10-et nem támogatja, ugyhogy nehéz elhinni hogy valóban a jövő gépeire tervezték volna a játékot mikor semilyen fejlettebb technológiát nem használ ki/támogat.
http://forum.beyond3...344&postcount=3 en itt lattam a 2XAA-t!Kép
"Kevin Hoare: Early on we decided we weren't going to support DirectX 10. We were just going to work on increasing the visual quality with what we had with DirectX 9. If we had DirectX 10 support we could have had the AA in there, but we don't have any."

"Kevin Hoare:Még az elején úgy döntöttünk, hogy a játék nem fog DirectX 10 támogatást kapni.Azon dolgoztunk, hogy a legjobb vizuális minőséget érjük el a DirectX 9-el.Ha lenne DirectX 10 támogatás, lehetett volna élsimítás is, de mivel nincsen, kimaradt."

Kevin Hoare - Technikai rendező - R* Games

http://pc.ign.com/ar...6/936304p1.html
megkérdeztem volna az úriembert, hogy miért, a dx 9 nem támogatja az élsimítást? :Đ
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#3623 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:14

Idézet

megkérdeztem volna az úriembert, hogy miért, a dx 9 nem támogatja az élsimítást? :-D
Támogatja, de a GTAIV az új fajta deferred megvilágítással készült.(deferred lightning)
Ez annyit tesz ki hogy a Deferred Lightning/Rendering lehetővé teszi hogy a fejlesztők annyi fényforrást vagy effektet alkalmazzanak amennyit akarnak,kisebb,vagy szinte semmi teljesítménycsökkenésért cserébe.
Annyi a probléma hogy DirectX9-ben valami gond volt az API-val, de DirectX 10-ben már kiküszöbölték ezt a hibát.Semelyik játék nem alkalmaz tudtommal élsimítást, ami a teljes deferred módszer segítségével készült.(és DX9-es)A Killzone 2 sem használ hagyományos AA-t, csak olyan élsimítást alkalmaznak ami elhomályosítja a felületeket.Vagyis simán rákennek egy kis vazelint.:Đ

#3624 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:17

Idézet

Idézet

megkérdeztem volna az úriembert, hogy miért, a dx 9 nem támogatja az élsimítást? :-D
Támogatja, de a GTAIV az új fajta deferred megvilágítással készült.(deferred lightning)
Ez annyit tesz ki hogy a Deferred Lightning/Rendering lehetővé teszi hogy a fejlesztők annyi fényforrást vagy effektet alkalmazzanak amennyit akarnak,kisebb,vagy szinte semmi teljesítménycsökkenésért cserébe.
Annyi a probléma hogy DirectX9-ben valami gond volt az API-val, de DirectX 10-ben már kiküszöbölték ezt a hibát.Semelyik játék nem alkalmaz tudtommal élsimítást, ami a teljes deferred módszer segítségével készült.(és DX9-es)A Killzone 2 sem használ hagyományos AA-t, csak olyan élsimítást alkalmaznak ami elhomályosítja a felületeket.Vagyis simán rákennek egy kis vazelint.:Đ
Hmmm izmos izzadtt katonák bekenve vazelinnel ez kicsit olyan nem is tudom ..... Kép buzis nemKép és az a baj, hogy szeretek vele játszani ez most mit jelent!!??!!??Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#3625 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:22

Idézet

Idézet

megkérdeztem volna az úriembert, hogy miért, a dx 9 nem támogatja az élsimítást? :)
ééééétem, köszi! :-D nhancer-rel sem megy mindenkinek, bár igaz, hogy ott az élsimításra van pár opció és compatibility mode, gyanítom, hogy akkor ott is az lehet, hogy hiába próbálgatják végig a kombinációkat, akkor sem megy. (pedig ez a compability pont erre hivatott)

#3626 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:23

azt, hogy HOMOludens vagy! :Đ

#3627 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:27

Idézet

Váááá! ettől féltem nomen est omen (Bár a nevem nem ezt jelenti de ezzel az aprósággal ne csorbítsuk most a drámát Kép ). Ezeken a vazelines katonákon még mindog jót nevetek ez nagyon nagy Kép Az új crysis motorra leszek majd még kíváncsi biztos azzal is csinálnak egy két szép játékot alig várom.
Apropó nincs valakinek eladó GTA IV PS3 -ra ?
gfdgsb432flodensjgfds

#3628 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:27

Idézet

mivel te is itt vagy, vélhetőleg te is homo ludens vagy. (úgy belekötni valakinek a nickjébe, hogy nem vagy tisztában a fogalommal? ejnye)

#3629 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:28

Idézet

ééééétem, köszi! :-D nhancer-rel sem megy mindenkinek, bár igaz, hogy ott az élsimításra van pár opció és compatibility mode, gyanítom, hogy akkor ott is az lehet, hogy hiába próbálgatják végig a kombinációkat, akkor sem megy. (pedig ez a compability pont erre hivatott)
Gyühetne már egy kedves haxxor csapat és összeeszkábálhatna nekünk egy DirectX10-es modot.:)Igaz sok munka lenne, de a RaceDriver:GRID -hez is készül egy.Érdekes nézni a fejlődését, de még eléggé WIP állapotban van úgy hallottam.Bár ha belegondolunk AA-vel eléggé terhelné a gépet a IV.Mikor a Crysis kijött úgy emlékszem senki sem tudott 4X-es AA-t alkalmazni. :Đ

#3630 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:30

Idézet

Idézet

Gyühetne már egy kedves haxxor csapat és összeeszkábálhatna nekünk egy DirectX10-es modot.:)Igaz sok munka lenne, de a RaceDriver:GRID -hez is készül egy.Érdekes nézni a fejlődését, de még eléggé WIP állapotban van úgy hallottam.Bár ha belegondolunk AA-vel eléggé terhelné a gépet a IV.Mikor a Crysis kijött úgy emlékszem senki sem tudott 4X-es AA-t alkalmazni. :Đ
ne is mond, crysis-nél sokat szórakoztam azzal, hogy a lehető legjobb minőséget kapjam, a lehető legjobb teljesítménnyel :)
hihetetlen egyébként, hogy mire képes egy profi modder.

#3631 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:40

Idézet

Idézet

ne is mond, crysis-nél sokat szórakoztam azzal, hogy a lehető legjobb minőséget kapjam, a lehető legjobb teljesítménnyel :-D
hihetetlen egyébként, hogy mire képes egy profi modder.
Én most a Duke Nukem 3D-t tolom megint, és a High Resolution Pack amit elkészítettek hozzá tényleg egy profi munka.Saját véleményem szerint.Tűrhető szintre emelte a játék kinézetét, bár elég rosszul használja ki a gép erőforrásait.Mert valahogy nehéz elhinni hogy a kártyám hőmérséklete nem megy 67 fok fölé a GTAIV-nél 40%-os ventivel, viszont a Duke Nukem 3D HRP-vel elérheti a 75 fokot is a kártya, 60%-os venti beállítással.

UI:Az ArmA II meg úgy néz ki eléggé bugos.KépElég nagy szkript hibák vannak benne, meg a teljesítmény se a legjobb(bárn nálad ezt nem lehet előre tudni:))Igaz három megjelenés van, a németek kapják meg elösször, meg ahhoz jönni fog egy beta patch ami orvosol pár hibát....

#3632 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 30. 00:54

hali mindenkinek!

-a neten lehet ruhákat venni?-mert a persus és a modo boltok nem jönnek be,meg még a középsö szigeten vagyok.

most csinálgatom mcreary ügynök küldetéseit, meg azon vagyok hogy a teljes pálya megnyiléjon.Netröl mi egyebet lehet még csinálni?Szép és jó is ez a gta de számomra a san andreas felejthetetlen.

#3633 Felhasználó inaktív   CHEATER0011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 07:55

Idézet

hali mindenkinek!

-a neten lehet ruhákat venni?-mert a persus és a modo boltok nem jönnek be,meg még a középsö szigeten vagyok.

most csinálgatom mcreary ügynök küldetéseit, meg azon vagyok hogy a teljes pálya megnyiléjon.Netröl mi egyebet lehet még csinálni?Szép és jó is ez a gta de számomra a san andreas felejthetetlen.

Nyugodj meg befognak jönni:)

Ez mostmár örökké jó lesz egy darabig!!

#3634 Felhasználó inaktív   CHEATER0011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 07:55

De ez az anti alising mire jó?

#3635 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 07:59

elsimítás :Đ

#3636 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 08:06

Idézet

Élsimítás.
Rontja a kontrasztot, de nem látod olyan recésnek a vonalat. Általában úgy működik hogy a határoló vonalak melé átmeneti színekből képez pixeleket és így olyen mintha folytonosabb lenne a vonal. Mivel a technike lényege hogy a vonal és a környezet közti átmenetet folytonosabbá teszi egyértelműen csökken a kontraszt. Mivel ugye a kontraszt egyszerű definiciója két terület közötti fényerőség különbbség, ezért tehát kicsit homyálosabbnak látszik ami általában nem is baj mert a valóságban ritkák az éles kontrasztok tehát ezzel is valósághű lesz és nem látszik annyíra "műanyagnak" a kép. ELég jól fel tudja javítani a képminőséget, de sajna nagyon számítás igényes úgy hogy általában kell hozzá gép rendesen .
gfdgsb432flodensjgfds

#3637 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 08:17

Idézet

Idézet

Élsimítás.
Rontja a kontrasztot, de nem látod olyan recésnek a vonalat. Általában úgy működik hogy a határoló vonalak melé átmeneti színekből képez pixeleket és így olyen mintha folytonosabb lenne a vonal. Mivel a technike lényege hogy a vonal és a környezet közti átmenetet folytonosabbá teszi egyértelműen csökken a kontraszt. Mivel ugye a kontraszt egyszerű definiciója két terület közötti fényerőség különbbség, ezért tehát kicsit homyálosabbnak látszik ami általában nem is baj mert a valóságban ritkák az éles kontrasztok tehát ezzel is valósághű lesz és nem látszik annyíra "műanyagnak" a kép. ELég jól fel tudja javítani a képminőséget, de sajna nagyon számítás igényes úgy hogy általában kell hozzá gép rendesen .
Köszönöm 5-ös Kép
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3638 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 08:29

Idézet

hali mindenkinek!

Hát gondolom PC-n nyomod. Én PS-en nyomtam és ott olyan volt, hogy volt a multiplayer menüje(a telefonba) és ott volt olyan hogy "player model" és ott tudtad váltani a karaktert meg a ruháit. Minden szintnél kapsz újjat. Én pl. aszthiszem az 5-ös szinten vagyok(majdnem 6) és ott már kb. 12 felsőből,nadrágból, sapkából stb.-ből lehet válogatni.

#3639 Felhasználó inaktív   CHEATER0011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 09:29

Idézet

Idézet

Élsimítás.
Xboxon nyomom:P

#3640 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 13:32

Idézet

Idézet

hali mindenkinek!

Hát gondolom PC-n nyomod. Én PS-en nyomtam és ott olyan volt, hogy volt a multiplayer menüje(a telefonba) és ott volt olyan hogy "player model" és ott tudtad váltani a karaktert meg a ruháit. Minden szintnél kapsz újjat. Én pl. aszthiszem az 5-ös szinten vagyok(majdnem 6) és ott már kb. 12 felsőből,nadrágból, sapkából stb.-ből lehet válogatni.
hali, boxon játszok és nem a multis cuccokat szeretném hanem csak simán, és live-o sincs, ill lenne de nem érdekel.a neten valo vásárlásokat ruha dologba a játékban kérdeztem internet cafe stb....de azért köszi

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.