Grand Theft Auto 4
#522 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 23. 20:50
Éjfélre megírom!Sorolhatnák 1 csomó pici apró dolgot:pl:hogy még a mobilod csengőhangját is beállíthatod:)
Elküldve: 2008. 04. 23. 20:55
tudnál mesélni egy picit az irányításról?PL. mivel ütsz, mérsz be embereket, gondolom az Y-nal szálsz be a kocsiba stb...
De várom a holnapot! megyek is aludni. Aki dolgozik, jó munkát, aki játszik, jó játékot, a többieknek pedig joccakát.
#524 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 23. 20:57
Az irányítás sztem nagyon kézreszabott főleg a célzást nagyon eltalálták!Jó hogy a bal oldalra tették ahogy a codban:)
#525 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 23. 22:05
Idézet
Nem rossz... Annyira nagy újítás nem derül ki ebből a 10 perces videóból a grafikán kívül! A fickó mozgása azért jobb lett az biztos. Az eleje olyan,mint egy film
Elküldve: 2008. 04. 23. 22:14
végre meg van de elöbb tudtam tölteni mint ahogy eredetibe meglett volna ez szomorúúú!

#529 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 24. 06:05
Ok!ERlőször is 1 hiba amit találtam elég bosszantó:Hogy csak akkor rajzolódnak ki jól a dolgok ha közelmész remélme ezt meg lehet majd oldani vhogy erlég idegesítő!Nincs külön mp opció rögtön betöltődik a single!A mobilodon válaqszthatod ki a multit és indíthatod!Nagyon csodás grafika és a töréseffekt is nagyon durva!Ha nekihajtassz vkinek megprödül látod ahogy beleverődik a feje a kormányba!A fékcsík is durva!A rendőrük elől egy picit könnyeb meglógni mint az előző részben!Én 10/10 adnék!De vki pls keressen megoldást a problemámra!Szval hogy állítólag fel lehet másolni a hddre a cumot!De nekem nem ajánlotta fel!PLS vki segítsen!A videó hamarosan elkészül össze kell vágnom!
Elküldve: 2008. 04. 24. 06:36
Idézet
Ok!ERlőször is 1 hiba amit találtam elég bosszantó:Hogy csak akkor rajzolódnak ki jól a dolgok ha közelmész remélme ezt meg lehet majd oldani vhogy erlég idegesítő!Nincs külön mp opció rögtön betöltődik a single!A mobilodon válaqszthatod ki a multit és indíthatod!Nagyon csodás grafika és a töréseffekt is nagyon durva!Ha nekihajtassz vkinek megprödül látod ahogy beleverődik a feje a kormányba!A fékcsík is durva!A rendőrük elől egy picit könnyeb meglógni mint az előző részben!Én 10/10 adnék!De vki pls keressen megoldást a problemámra!Szval hogy állítólag fel lehet másolni a hddre a cumot!De nekem nem ajánlotta fel!PLS vki segítsen!A videó hamarosan elkészül össze kell vágnom!
Elküldve: 2008. 04. 24. 06:36
Egy másik fórumról:
"Nah srácok...ez a játék valami KEGYETLEN...egyszerűen állkeresős...nem is tudom mikor éltem át utóljára egy játék után ilyen KATARZISt..
De most halál komolyan. Annyi biztos: BE-FOG-TOK-SZAR-NI! Ez hétszentség...
Szerintem egyértelmű, hogy év játéka, már most 2 óra gamelés után.
Nah akkor egy élménybeszámoló, kisebb-nagyobb spoilerekkel...
"Nah srácok...ez a játék valami KEGYETLEN...egyszerűen állkeresős...nem is tudom mikor éltem át utóljára egy játék után ilyen KATARZISt..
Nah akkor egy élménybeszámoló, kisebb-nagyobb spoilerekkel...
SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!
Tehát hihetelen, hogy mennyire überrészletes a játék...mész az utcán, telefonálnak..hallod amit beszél a telefonba az illető...akkor pl. parkban öreg papik locsolnak, söpörnek...esznek az utcán az emberek, várnak...akkor vannak ilyen nők, akiknek tele van a kezük szatyrokkal..és még sorolhatnám. Pl. volt ilyen, hogy megyek az úton, hallom amint bömböl a zene a verdában; egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy vmi szemetet dobott ki az ablakon
Lestem ám... Aztán volt olyan is, hogy láttam, amint a rendőrök elkaptak egy gyilkost az utcán: a faszira fegyvert tartottak, majd betuszkolták a kocsiba, és elhúztak.. 
Nah és ugyebár van telefonod is. Erre kapsz SMS-t, felhív a barátnőd, vagy Roman, ha szarban van. Vagy esetleg ha el akarnak hívni bowlingozni/billiárdozni/strip clubba hívni, stb..., akkor felhívnak telón, s ott válaszhatsz, hogy elfogadod vagy sem. Tudsz rajta még csengőhangot is állítani..
Meg bármilyen számot hívni, pl 911...
Én fel is hívtam, és a rendőröket hívtam ki...Niko elmondta, hogy melyik utcában van pontosan, majd a rendőrök pár mp múlva meg is érkeztek. Kiszáll egy kövér disznó...kérdi mi a probléma...Niko kussol
Majd mondja a fakabát: ha volt is probléma, mostanra valószínűleg elhárult. Visszaszállt, és elviharzott. A járókelők sokkal élethűbben reagálnak mindenre...ha nekiütközöl valakinek a verdájának, akkor valószínűleg ki fog szállni pofázni neked...de az is lehet, hogy kiszed, és jól elintéz.
Mellesleg az autók nagyon reálisan törnek/karcolódnak, és ha mondjuk belehajtasz egy épület falába, akkor ott így bereped a fal.
Most így ennyi jutott eszembe...még nagyon az elején vagyok, de már most hihetetlen, hogy mennyire innoatív a játék.
Azt már meg sem említem, hogy végig az az érzésed, hogy te egy kis szar vagy a városban, mert annyira gigantikus nagy hozzád képest..pedig még csak egy kis része van megnyitva ugyebár.
"
Tehát hihetelen, hogy mennyire überrészletes a játék...mész az utcán, telefonálnak..hallod amit beszél a telefonba az illető...akkor pl. parkban öreg papik locsolnak, söpörnek...esznek az utcán az emberek, várnak...akkor vannak ilyen nők, akiknek tele van a kezük szatyrokkal..és még sorolhatnám. Pl. volt ilyen, hogy megyek az úton, hallom amint bömböl a zene a verdában; egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy vmi szemetet dobott ki az ablakon
Nah és ugyebár van telefonod is. Erre kapsz SMS-t, felhív a barátnőd, vagy Roman, ha szarban van. Vagy esetleg ha el akarnak hívni bowlingozni/billiárdozni/strip clubba hívni, stb..., akkor felhívnak telón, s ott válaszhatsz, hogy elfogadod vagy sem. Tudsz rajta még csengőhangot is állítani..
Én fel is hívtam, és a rendőröket hívtam ki...Niko elmondta, hogy melyik utcában van pontosan, majd a rendőrök pár mp múlva meg is érkeztek. Kiszáll egy kövér disznó...kérdi mi a probléma...Niko kussol
Elküldve: 2008. 04. 24. 06:37
Idézet
Azt hogy érted hogy: "csak akkor rajzolódnak ki jól a dolgok ha közelmész"???? Addig homályosak vagy mi?
Elküldve: 2008. 04. 24. 06:40
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 04. 24. 06:51
Hát ha tényleg csak a közelben jelenik meg, és addig mégcsak nem is látható a NPC az kurva gáz. (elnézést: nagyon gáz) Az egyik legrealisztikusabb érzést pont hogy a nagy látótávolság tudja nyújtani. Persze fontos még a dinamikus fényhatások, valósághű fizika, meg mindenféle csiliviliség. De ha a környezeti tárgyak egyszercsak megjelennek a semmiből az nagyon nagy hiba szerintem. Remélem tényleg egy telepítés és egy update orvosolja ezt!
Elküldve: 2008. 04. 24. 12:20
Megnéztem egy gameplay videót (bár egyből még valószínűleg nem lehet leszűrni különösebb konzekvenciát), de nekem nem tűnt úgy, mintha az épületek, vagy a fák csakúgy a semmiből "épültek" volna föl. Minden ott van a helyén. És nem mellesleg gyönyörű!!! 

#536 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 24. 12:46
Láttam ezt a 20 perces videót... Hát háromszor visszatekertem arra a részre amikor a csaj korbácsolta a csávót a kabinban.
Nagyon poén
#539 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 24. 14:26
Ezért kell (jövő7 kedden) eredetibe megvenni,mint pl. Daveout!
Elküldve: 2008. 04. 24. 14:26
Idézet
csak szólok hogy a kalóz GTA4 nem jó

Súgó
A téma zárva.