Grand Theft Auto 4
Elküldve: 2008. 04. 29. 14:40
Gyári a játékotok?Tom neked mindig előjön vagy csak küldetésekkor?Volt hogy eltűnt az ut alólad?stb?
#762 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 29. 14:41
1* volt út eltűnlés dfe mostmár igazán feltörhetnék a rendes változatot!
#764 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 29. 14:43
Annyit lehet tudni hogy vszínűleg ez a csapat dolgozik rajta:GTA IV- iMARS XBOX 360
Elküldve: 2008. 04. 29. 14:51
Mármint lesz egy pop up mentes verzió is?és mégsem az arcade pack hibája?Nyugtasson már meg valaki!!!Csak a gta 4 miatt vettem boxot!!!
Elküldve: 2008. 04. 29. 15:00
Idézet
Mármint lesz egy pop up mentes verzió is?és mégsem az arcade pack hibája?Nyugtasson már meg valaki!!!Csak a gta 4 miatt vettem boxot!!!
Elküldve: 2008. 04. 29. 15:19
Nekem sajnos kapufa a dolog?mindenképp kell egy vinyó?Azt mondják hogy a box semmit sem telepít a vinyóra a gta-ból.
Amugy meg ez hatalmas kibaszás lenne az arcadosokkal szemben, nemde?Túl geci húzásnak tartom.
Elküldve: 2008. 04. 29. 15:19
Azt hallottam hogy Pc-re szeptemberben jelenik meg.
Ez igaz![]()
Mert már nagyon várom:)![]()
![]()
Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.
Még a legbutább embertől is lehet tanulni valamit.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Infulenza: jobb adni mint kapni
#770 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 29. 15:25
Idézet
mennyiért lehet legolcsobban 20gb-os vinyot venni?
#771 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 29. 15:27
Idézet
Ez igaz![]()
Remélem nem!![]()
![]()
Viccet félretéve én is vmi ilyesmit hallottam... Addig legalább lesz idejük a PC tulajoknak összegyűjteni egy új videókártyára,vagy procira,esetleg memóriára!![]()
![]()
Elküldve: 2008. 04. 29. 15:32
Idézet
Idézet
Ez igaz![]()
Remélem nem!![]()
![]()
Viccet félretéve én is vmi ilyesmit hallottam... Addig legalább lesz idejük a PC tulajoknak összegyűjteni egy új videókártyára,vagy procira,esetleg memóriára!![]()
![]()
Huh akkor jó!![]()
egyébként én is most akartam fejleszteni a gépet![]()
![]()
![]()
![]()
Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.
Még a legbutább embertől is lehet tanulni valamit.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Infulenza: jobb adni mint kapni
Elküldve: 2008. 04. 29. 17:09
Kaptam egy új házat benne. nagyon állat, ahogy kinéz!
Csak nem a HALO megy a TV-be mese formába?
Csak nem a HALO megy a TV-be mese formába?
Elküldve: 2008. 04. 29. 17:24
Idézet
Nekem sajnos kapufa a dolog?mindenképp kell egy vinyó?Azt mondják hogy a box semmit sem telepít a vinyóra a gta-ból.
Amugy meg ez hatalmas kibaszás lenne az arcadosokkal szemben, nemde?Túl geci húzásnak tartom.
Az igaz, hogy nem telepít, de arra teszi ideiglenesen a fájlokat..a vinyóra, mivel oda tud terjeszkedni...és onnan gyorsabban beolvassa, mint a lemezről... És igen, tényleg elég szemét húzás, de sajnos ez van..
Én is azt kívánom, hogy bárcsak menne normálisan vinyó nélkül is...dehát valószínűleg nem lett volna kivitelezhető a Rockstarosok részéről, vagy az csak a játék rovására ment volna.
#777 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 29. 17:49
Rohadt jó csak ugye a popup igazán MIKOR JÖN MÁR ki a rendes
?
Elküldve: 2008. 04. 29. 17:52
Barátommal ma vettük meg ps3 as verziot! Nagyon jó a játék. Elég sokat jászottunk vele de eddig még nem volt olyan hogy eltünt volna a textúra vagy hogy nekimentünk volna bárminek is ami csak későbbb rajzolódott ki, pedig mentünk elég gyorsan is de semmi pop-up!!!! Egyébként netre felmenni nem érdemes most mert hehetetlenül sokan vannak fent. alán ha picit lecsitul akkor majd.
Egyébként menjetek fel a gamstar.hu ra ők is csináltak egy kis cikket a játékról (+videot) szerintük csak egy lehelletnyi különbség van a ps3 om és x360 közt. a PS3 gyorsabban tölt be viszont a Xbox360 nak szebbek a színei. DE MONDOM EZ CSAK LEHELLETNYI KÜLÖNBSÉG ALIG ÉRZÉKELHETŐ!!!
A másik a gta4 kommentek közt néhány szerkeztő kommentje, egyiket idézem :" meg fog jelenni PC-re és nem vmi oldalról tudom hanem biztos forrásból de további infokat nem adhatok ki, mert meg van kötve a kezem" és a többi szerkeztő hasonló szavakkal ugyanezt mondják!!!
Egyébként menjetek fel a gamstar.hu ra ők is csináltak egy kis cikket a játékról (+videot) szerintük csak egy lehelletnyi különbség van a ps3 om és x360 közt. a PS3 gyorsabban tölt be viszont a Xbox360 nak szebbek a színei. DE MONDOM EZ CSAK LEHELLETNYI KÜLÖNBSÉG ALIG ÉRZÉKELHETŐ!!!
A másik a gta4 kommentek közt néhány szerkeztő kommentje, egyiket idézem :" meg fog jelenni PC-re és nem vmi oldalról tudom hanem biztos forrásból de további infokat nem adhatok ki, mert meg van kötve a kezem" és a többi szerkeztő hasonló szavakkal ugyanezt mondják!!!
Elküldve: 2008. 04. 29. 17:52
nem fognak más verziót feltenni a netre! Ez van. Örülök neki, hogy nekem nincsenek ilyen problémáim.
#780 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 29. 17:55
Ezt honnan tudod mirét vagy biztos benne?
GTA IV- iMARS XBOX 360 szted ez mi?
GTA IV- iMARS XBOX 360 szted ez mi?

Súgó
A téma zárva.