Idézet
Grand Theft Auto 4
Elküldve: 2008. 06. 13. 20:09
Én kivittem kétszer most már mindig multizok!Esetleg vki este egyjó kis multi partit? (sok magyar játszik)
Elküldve: 2008. 06. 13. 20:15
Idézet
Nem tudom hallotatok-e a Gyilkos játszótérről a GTA 4-ben. Nekem ps3-on nem működik (helyesebben éppenhogy műküdik, mert nincs benne a bug) pedig jól ellennék vele. Tehát a kérdés, neketek benne van a bug (konzolt is írjatok a válszhoz pls)?
2. Azt észrevettétek, hogy a HotDogos esernyőjére nem Hamburger hanem Frankfurter van írva?
2. Azt észrevettétek, hogy a HotDogos esernyőjére nem Hamburger hanem Frankfurter van írva?
Elküldve: 2008. 06. 13. 20:33
Hol van az a "gyilkos játszótér"? Néztem azt az oldalt és azt írta, valahol Broken vagy hol, ott van. Na de az meik város? Kiváncsi vagyok rá!
Elküldve: 2008. 06. 13. 21:00
Idézet
Hol van az a "gyilkos játszótér"? Néztem azt az oldalt és azt írta, valahol Broken vagy hol, ott van. Na de az meik város? Kiváncsi vagyok rá!
Elküldve: 2008. 06. 13. 21:01
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 06. 13. 21:23
Idézet
Elküldve: 2008. 06. 14. 00:05
Idézet
Idézet
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 06. 14. 07:59
Idézet
spartanaaaa: Nem tudom pontosan hanyadiknál tartok, 30%-nál vagyok most.
Amugy azt a küldetést ugy kell csinálni, hogy ugye megbeszéled a randit French Tom-mal. Utána eltelik pár nap, és majd Roman ir egy sms-t, hogy mehetsz a randira. Elmész, ott majd dumálsz a sráccal, majd amikor elakar menni, kinyírod.
Amugy azt a küldetést ugy kell csinálni, hogy ugye megbeszéled a randit French Tom-mal. Utána eltelik pár nap, és majd Roman ir egy sms-t, hogy mehetsz a randira. Elmész, ott majd dumálsz a sráccal, majd amikor elakar menni, kinyírod.
hú köszi szépen ezt nem tudtam hogy várni kell annyi időt így már sikoerülni fog
köszi a segítséget
Elküldve: 2008. 06. 14. 08:29
Idézet
Helósztok
Mi ez a gyilkos játszótér mit csinál és hol van???
Mi ez a gyilkos játszótér mit csinál és hol van???
Itt lesz a gyilkos játszótér, nézd meg a videót.
Elküldve: 2008. 06. 14. 09:47
Hűű én meg most jöttem rá hogy valamelyik küldetésben láttam egy utcai plakáton egy hirdetést nevezetesen a ZIT!-et amit felhívva felvesz partner listára,és a kocsijainkban szóló zene számát elküldik nekünk smsbe,ha nem hallja a telóba jól az infoközpont akkor küld egy sms hogy sorry de nem tudtam felismerni!![]()
Persze lehet ez csak nekme új!!!![]()
![]()
Elküldve: 2008. 06. 14. 09:55
1. Van olyan utca, ahol tök sötétség van (mint a Mafia-ba, a versenypályához vezető út)?
2. Hol találok szabad helikoptert?
3. A neten akarok videókat nézni, de nem engedi. Nem lehet valamit tenni, hogy elindítsa?
3. A neten akarok videókat nézni, de nem engedi. Nem lehet valamit tenni, hogy elindítsa?
Elküldve: 2008. 06. 14. 12:11
Idézet
1. Van olyan utca, ahol tök sötétség van (mint a Mafia-ba, a versenypályához vezető út)?
1. Szintés estére terelem akkor tom pontosan megmondani (ha valaki addig nem teszi). Az egyik híd körnéykén (egy rövídebb alacsony híd) van egy hatalmas park (nincs messze a kórháztól). A körül van olyan rész ahol nem látok semmit, de estére megpróbálok pontosítani.
2. Erre csak annyit tudok mondani, hogy spanolj Brucie-val, mert ő nyítja meg a helikopterezést.
3. Teljes homály.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 06. 14. 12:28
Idézet
1. Szintés estére terelem akkor tom pontosan megmondani (ha valaki addig nem teszi). Az egyik híd körnéykén (egy rövídebb alacsony híd) van egy hatalmas park (nincs messze a kórháztól). A körül van olyan rész ahol nem látok semmit, de estére megpróbálok pontosítani.
2. Erre csak annyit tudok mondani, hogy spanolj Brucie-val, mert ő nyítja meg a helikopterezést.
3. Teljes homály.
Köszi a választ.
1. Azt én is tudom, valami hosszú mellékútra vagy valami ilyesmire gondoltam.
2. Már haverok vagyunk. De nekem úgy kéne, hogy csak én vezetem. Meg akarom nézni azt a hatalmas szivet a szabadságszobor belsejébe (mert ugye oda fell csak helikopterrel lehet menni).
3. Lehet, hogy meg se lehet nézni őket.![]()
Elküldve: 2008. 06. 14. 12:34
Az a dobogó szív engem is érdekelne. Valaki itt azt mondta, hogy lifttel fel lehet menni, hiába járkáltam körbe, nem találtam liftet.
Elküldve: 2008. 06. 14. 12:58
Idézet
Az a dobogó szív engem is érdekelne. Valaki itt azt mondta, hogy lifttel fel lehet menni, hiába járkáltam körbe, nem találtam liftet.
Elküldve: 2008. 06. 14. 13:28
Idézet
De ti hol találtatok üres helikoptert?
Elküldve: 2008. 06. 14. 13:46
Idézet
Idézet
De ti hol találtatok üres helikoptert?

Súgó
A téma zárva.