HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3261 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 16. 16:13

Idézet

Én is azt szeretném kérdezni hogy van e mgyarostása mert nagyon kéne, és még! Akadozik a játék de ütemesen mindig úgy (lelassul vagy mi)! Ez miért lehet?? A gépigény biztos nem mert elmegy rajta az biztos! Kérlek segítsetek!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Bezony a gépigény.Még azoknak sem fut a gépén rendesen a játék,akik messze az ajánlott követelmény fölött vannak,és játszanak maxon a Crysissal a WAW-al,vagy másik effajta programmal.Az ok,egy csapat majom olcsóbban dolgozik mint az emberek.
Bemutatom a R* Torontó fejlesztőit:
Kép

#3262 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 16:25

Idézet

Én is azt szeretném kérdezni hogy van e mgyarostása mert nagyon kéne, és még! Akadozik a játék de ütemesen mindig úgy (lelassul vagy mi)! Ez miért lehet?? A gépigény biztos nem mert elmegy rajta az biztos! Kérlek segítsetek!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Magyaroítás még nincs, de már készül.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#3263 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 16. 16:28

Idézet

Idézet

Bezony a gépigény.Még azoknak sem fut a gépén rendesen a játék,akik messze az ajánlott követelmény fölött vannak,és játszanak maxon a Crysissal a WAW-al,vagy másik effajta programmal.Az ok,egy csapat majom olcsóbban dolgozik mint az emberek.
Bemutatom a R* Torontó fejlesztőit:
Kép
Hát kb ez a RG! Bár az én gépem nincs messze az ajánlott cfg felett, de viszi szépen 1600x1200-onKép

#3264 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 16. 17:29

Sziasztok!A 2. DLC miről fog szolni?vagy még nem mondták el?
És ugye kb 4000ft lesz az első DLC, és mi kerül anyiba hogy más szereplő meg küldik?És ahoz kell az alap játék is ugye?

#3265 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 17:56

Idézet

Sziasztok!A 2. DLC miről fog szolni?vagy még nem mondták el?
És ugye kb 4000ft lesz az első DLC, és mi kerül anyiba hogy más szereplő meg küldik?És ahoz kell az alap játék is ugye?
The Lost And Damned előzetes by Daks.

#3266 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 16. 19:22

Én már meguntam.Kép nemtom, hogy, de nem szolgál élvezettel már a game bármit csinálok. Egyébként gondoljatok bele Niko mekkor büdös paraszt! Napokon, hónapokon, sőt, ha sokáig játszol éveken keresztül nem fürdik.Kép

#3267 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 16. 19:26

Tehát semmit! KépKépKépKép Magyarosítása legalább van?

#3268 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 19:28

Lenne egy gondom. Az, hogy megy a játék, csak bajom van a hanggal. Pl. amikor a kocsiban van pl. Niko és Roman, akkor nem hallom a beszélgetésüket. Ez van, ha telefonálok is. Nikot nagyon halkan hallom, Romant egyáltalán nem. Vagy ha mögöttem van egy hang, nem hallom, de ha elé fordítom a kamerát, akkor igen. (Más játékoknál is ez van.) Esetleg tudna valaki tanácsot adni? (Hangkártya driver frissítés létezik?)

#3269 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 19:46

Hi! Independence FM vki nem tudja mé nem jácca zenéimet? Beraktam őket a kellő fájlba+ scanneltem őket!

#3270 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 17. 15:09

Talált már valaki magyarosítást? Multiplayerezni hogy lehet?? A telefonon rámegyek aztán kiválasztok valamit LAN-on senkit semmit nem láttam LIVE-re meg nem megy fel valamit kiír! Léci a magyarosítás nagyon nagyon kéne!

#3271 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 15:18

Idézet

Talált már valaki magyarosítást? Multiplayerezni hogy lehet?? A telefonon rámegyek aztán kiválasztok valamit LAN-on senkit semmit nem láttam LIVE-re meg nem megy fel valamit kiír! Léci a magyarosítás nagyon nagyon kéne!
Összvissz másfél hónapja van kint a játék amiből két hét ünnep volt.Szerinted egy ekkora játékhoz ilyen hamar készül magyarosítás?Ennyi párbeszédhez,íráshoz?Kicsit több időre lenne szülségük szerintem.

Ja mellesleg:A Google a barátod.Az ilyesmit ingyen adják,és azt tuti megtalálja a Google.Mi is onnan szedjük az információkat,mielött itt kérdezünk meg valakit..

#3272 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 15:19

Idézet

Nincs magyarosítás azt hittem miután másodjára kérdezed és senki nem ír semmit leesik majd időval lesz az is türelem.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3273 Felhasználó inaktív   Speaker187 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 21:20

Hi! Valaki tudna nekem adni egy térkép linket, az ugratókhoz és a szárnyasokhoz?Kép

"...The Pitbull not just a dog,
It's an adventure..."

http://gallery.site.hu/u/Zeusz187/

#3274 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 21:23

Idézet

Hi! Valaki tudna nekem adni egy térkép linket, az ugratókhoz és a szárnyasokhoz?Kép
Parancsolj.

#3275 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 21:32

O hai! Vki tudja h mér van az h nem tudok ütni a fegyverekkel? (PC) Hiába vagyok közel, az ellen megüt de én nem tudok ütni. Egyáltalán. nem mintha enélkül nem lennék meg elég jól de azért kissé zavaró...Kép

#3276 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 19. 07:04

Sziasztok!

-Lenne egy olyan kérdésem hogy ha nincs live-om(ill lenne csak nem tudom megodani az összekötéseket a hely miatt)

akkor 360ra semmi képpen sem lenne meg az uj kieg?mert ha nincs megoldás akkor kileszek de nagyon, de ha igy van akkor legalább tudom majd.

elöre is mindenkinek köszi

#3277 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 19. 07:33

Idézet

Sziasztok!

-Lenne egy olyan kérdésem hogy ha nincs live-om(ill lenne csak nem tudom megodani az összekötéseket a hely miatt)

akkor 360ra semmi képpen sem lenne meg az uj kieg?mert ha nincs megoldás akkor kileszek de nagyon, de ha igy van akkor legalább tudom majd.

elöre is mindenkinek köszi

Hát nincs Xboxom, de tudtommal csak a Live-ról lesz letölthető a The Lost and Damned!

#3278 Felhasználó inaktív   gogle 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 19. 08:29

Idézet

O hai! Vki tudja h mér van az h nem tudok ütni a fegyverekkel? (PC) Hiába vagyok közel, az ellen megüt de én nem tudok ütni. Egyáltalán. nem mintha enélkül nem lennék meg elég jól de azért kissé zavaró...Kép
nekem a ps3 on nincs ilyen gondom, űt vág lö meg minden.

#3279 Felhasználó inaktív   g.man580 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 07:41

Nem tudja valaki hogy PC re is lesz DLC vagy csak konzolra?
És ha lesz akkor fizetni kell érte?
Üdv

#3280 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 08:34

Idézet

Nem tudja valaki hogy PC re is lesz DLC vagy csak konzolra?
És ha lesz akkor fizetni kell érte?
Üdv
19-20-as komment. Lesz,de nem hinném hogy ingyen kapnánk meg,miután az xboxosoknak fizetniük kell érte.

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.