HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3781 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 20. 13:36

Idézet

Idézet

Idézet

még egy kérdésem lenne:honnan tudom letölteni a GTA IV.-hez a cracket...de olyat ami müködik is ,és a kamera sem mozog,ugrál...aki tud segiteni az legyen szives irjon
Miért kerüli el mindenki (tisztelet a kivételnek) figyelmét a fórumszabályztt?
Válaszmiért megszegtem valamit?amúgy tudnál segiteni a problémámon?
itt találsz működő GTA 4-et

#3782 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 20. 13:36

Idézet

Idézet

Idézet

még egy kérdésem lenne:honnan tudom letölteni a GTA IV.-hez a cracket...de olyat ami müködik is ,és a kamera sem mozog,ugrál...aki tud segiteni az legyen szives irjon
Vedd meg a játékot.Kép Eddig úgy látszik semelyik crack sem tökéletes. Véletlenszerűen bukkanak fel ezek a kalózkodás elleni dolgok.

NIX WAREZ - röviden ennyit.

#3783 Felhasználó inaktív   pettung 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 21. 16:06

máma megvettem a gta 4-et ,de eléggé akadozik,szaggat,csupán 15-20 fps...szerintetek mi lehet a hiba?...a procim AMD ATHLON X2 4000+...graf kártya 9800 GT 1 GB...3 GB DDR 2 RAM...szerintem a procim a nagyon gyenge nem?

#3784 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 21. 16:51

Idézet

máma megvettem a gta 4-et ,de eléggé akadozik,szaggat,csupán 15-20 fps...szerintetek mi lehet a hiba?...a procim AMD ATHLON X2 4000+...graf kártya 9800 GT 1 GB...3 GB DDR 2 RAM...szerintem a procim a nagyon gyenge nem?
100 gépből mind1iken másként reagál. Combos procival és vidkarival is akadnak problémák. Telepítsd a peccseket, és nem árt töredezettség mentesíteni!

#3785 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 21. 16:52

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Vedd meg a játékot.Kép Eddig úgy látszik semelyik crack sem tökéletes. Véletlenszerűen bukkanak fel ezek a kalózkodás elleni dolgok.

(Van ismerősöm, aki "krekkel" játsza és még jobban fut neki, meg nem szívott annyit vele, mint aki megvette eredetibe)

#3786 Felhasználó inaktív   Prophet 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 21. 17:55

Idézet

Igen a procid miatt van csodálkozok h egyáltalán elfut :Đ

#3787 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 21. 18:36

Idézet

Idézet

Idézet

(Van ismerősöm, aki "krekkel" játsza és még jobban fut neki, meg nem szívott annyit vele, mint aki megvette eredetibe)
Helyet spórolva aláhúztam a mondókámban azt, amit nem vettél észre. Amúgy én is "krekkel" játszom. Igaz a hivatalos változattal, amit a SecuROM adott ki. DVD nélkül megy, maga a kánaán.

#3788 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 21. 18:44

Nekem mikor feldobtam masszív 30FPS-em volt... Most, hogy kb 1 hónapja fennvan és semmit sem csináltam vele úgy szaggat, hogy az vmi frenetikus:S Nem túl Playable:) Nincsen valami megoldás? Meg miez? Ahogy egyre idősödik a gépemen a játék egyre jobban szaggat? nagyon érdekes...Kösz Rockstar...:Đ
Jah és nem WareZ
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#3789 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 21. 19:37

Idézet

Nekem mikor feldobtam masszív 30FPS-em volt... Most, hogy kb 1 hónapja fennvan és semmit sem csináltam vele úgy szaggat, hogy az vmi frenetikus:S Nem túl Playable:) Nincsen valami megoldás? Meg miez? Ahogy egyre idősödik a gépemen a játék egyre jobban szaggat? nagyon érdekes...Kösz Rockstar...:Đ
Jah és nem WareZ
Nem értek ehhez, de ha egy régebbi játékot feltelepítek, amihez egy régebbi direct x van, akkor felülírja a legfrissebbet? Mert a GTA IV-nél feltettem a legfrisseb dx-et, majd később feltelepítettem egy másik játékot (dx-estül) és akkor nekem is szaggatott. Így visszatelepítettem a lefgfrissebbet és megint okés volt a GTA IV. Próbáld meg Te is, hátha...

#3790 Felhasználó inaktív   pettung 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 21. 21:31

Idézet

Idézet

Igen a procid miatt van csodálkozok h egyáltalán elfut :Đ
4 magos phenom proci sokat javitana az fps-en?remélem hogyha megint pénzt fektetek a gépbe akkor lessz is látszatta...érted

#3791 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 08. 14:36

bocsi a hülye kérdésért,-Kép- de a Lost And The Damned mikor jelenik meg pc-re? ha egyáltalán lesz pc-n?

#3792 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 08. 15:40

Idézet

bocsi a hülye kérdésért,-Kép- de a Lost And The Damned mikor jelenik meg pc-re? ha egyáltalán lesz pc-n?
Hát a R* egyik embere azt mondta, hogy a PC-sek kapni fognak letölthető tartalmat. De hogy az mit takar, még nem tudni. De ismerve a Microsoft vérszopó stratégiáját, megvárják míg az utolsó ember is kicsengeti 360-on a pénzt a kiegészítőért, majd utána eveznek új terepre, hogy megmondják a becsapott embereknek: lesz PC-re is DLC.

#3793 Felhasználó inaktív   nagyi81 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 08. 15:48

sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a rendőrös küldetéseket, hogy tudom elérni? Azt írja, hogy nincs kapcsolat a szerverrel! A játéknak teljesen az elején vagyok és ezért nem lehet, vagy csak online regisztrációval lehet? Köszi!

#3794 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 15. 19:10

Bocsi,hogy mindehol megkérdezem,hogy mennyi ideig tart a bizonyos játék,de kíváncsi vagyok! KépKépKép Tehát... A GTA4 kb. hány órás játék??Kép

#3795 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 15. 19:12

Idézet

Bocsi,hogy mindehol megkérdezem,hogy mennyi ideig tart a bizonyos játék,de kíváncsi vagyok! KépKépKép Tehát... A GTA4 kb. hány órás játék??Kép
nekem elsőre kb 50-60 óra volt....persze sokat hülyültem stb. de ha komolyan veszed, 30 óra a minimum
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3796 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 15. 19:51

Idézet

Idézet

nekem elsőre kb 50-60 óra volt....persze sokat hülyültem stb. de ha komolyan veszed, 30 óra a minimum
Uhh...Az fasza!Akkor ha ezt veszem el leszek vele egy ideig! KépKépKép Na mivel újra nincs pénz veszek egy használtat! KépKép

#3797 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 15. 20:24

Idézet

Idézet

Idézet

Uhh...Az fasza!Akkor ha ezt veszem el leszek vele egy ideig! KépKépKép Na mivel újra nincs pénz veszek egy használtat! KépKép
ja és van multi is, ami szintén hosszú órákra leköt....
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3798 Felhasználó inaktív   17XxX17 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 15. 20:57

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A GTA IV-et én már majdnem egy éve birtoklom,és még mindig nem unom (igaz nem minden nap játszom,de sűrűn).Megéri megvenni,különösen azoknak,akik szeretik ezt a műfajt.Kép

#3799 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 15. 22:41

Idézet

Idézet

Idézet

Ha már multi akkor COD4. Én 1 éve nyomom PS3-on azelőtt jó fél évet PC-n nyomtam.Kép

#3800 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 16. 11:20

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ha már multi akkor COD4. Én 1 éve nyomom PS3-on azelőtt jó fél évet PC-n nyomtam.Kép
a-a már lesz cod6 nemsokára Kép
egyébként ez gta IV topic, szal a témára térve, én 25 óra alatt vittem végig, ebből 4-5 órát hülyültem. most 94%on vok
Kinek van meg 100%ra?

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.