Grand Theft Auto 4
Elküldve: 2009. 11. 01. 23:25
Emberek, én sírok. Sírok az örömtől, hogy ilyet is látni. Én még csak most láttam először! Nagyon jóra sikerült!
Elküldve: 2009. 11. 02. 16:29
Na végre megadta és 95,50-nél vagyok. Packie és Jacob-nál hibádzott egy Darts és egy Ivászat, de 3000%-ig biztos vagyok benne, hogy elvittem őket.
Leszedtem a GTA-t a winyoról és visszaraktam és rögtön e két szórakozás után megkaptam a %-kot , így már csak a 200 galamb van (már csak 100) és Brucie 3 utolsó versenye amit még mindig nem ad meg (Call Another Time)
Már csak 3 single playeres achi van, és mehet a Lost and Damnes.
" Mert megérdemlem.
Leszedtem a GTA-t a winyoról és visszaraktam és rögtön e két szórakozás után megkaptam a %-kot , így már csak a 200 galamb van (már csak 100) és Brucie 3 utolsó versenye amit még mindig nem ad meg (Call Another Time)
Elküldve: 2009. 11. 02. 17:06
Segítsetek már légyszíves!
PS3-on bowlingban jár egy olyan trófea, hogy valami turkey-t kell elérni. Ezért mit kell tennem?
PS3-on bowlingban jár egy olyan trófea, hogy valami turkey-t kell elérni. Ezért mit kell tennem?
Elküldve: 2009. 11. 02. 17:07
Idézet
Elküldve: 2009. 11. 03. 15:07
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 11. 03. 16:57
Idézet
Idézet
Idézet
#3989 Guest__*
Elküldve: 2009. 11. 10. 15:22
állítólag kijött az 1.0.5.0-ás peccs a játékhoz. állítólag ez tartalmazza a the lost and damned kiegészítőt. tud erről vki valamit?
Elküldve: 2009. 11. 10. 16:39
Idézet
állítólag kijött az 1.0.5.0-ás peccs a játékhoz. állítólag ez tartalmazza a the lost and damned kiegészítőt. tud erről vki valamit?
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta
Elküldve: 2009. 11. 10. 16:43
Idézet
Idézet
Honan lehet lecibálni?

Elküldve: 2009. 11. 10. 20:15
Idézet
Idézet
Idézet
Honan lehet lecibálni?
Viszont problémákat okoz a patch valakinél. Miért nem vagyok meglepődve.....de Jön a The Lost And Damned!
Elküldve: 2009. 11. 10. 20:32
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Honan lehet lecibálni?
Viszont problémákat okoz a patch valakinél. Miért nem vagyok meglepődve.....de Jön a The Lost And Damned!
Amúgy valami időpontot lehet tudni, hogy kb. mire várható a DLC?

Elküldve: 2009. 11. 10. 21:50
Jájájáj!!! SEGÍTSÉG!!!!
Na az van, hogy a Lost and Damned-ben Jim küldijében egy csávót, asszem Brian-t kéne megölni, de lehet választani. Mit tegyek? Nem akarok úgy járni, mint a IV-ben, hogy életben hagytam Playboy-t aztán nem kaptam meg a házát...itt mi lesz, ha megölöm, illetve ha nem??? Köszönöm!
Elküldve: 2009. 11. 11. 05:05
Idézet
Jájájáj!!! SEGÍTSÉG!!!!
Na az van, hogy a Lost and Damned-ben Jim küldijében egy csávót, asszem Brian-t kéne megölni, de lehet választani. Mit tegyek? Nem akarok úgy járni, mint a IV-ben, hogy életben hagytam Playboy-t aztán nem kaptam meg a házát...itt mi lesz, ha megölöm, illetve ha nem??? Köszönöm!
Nem tudom, mért így fogalmaztál..."mint a IV-ben" lényegtelen, rég játszottam vele, de valamennyire emlékszem rá, név szerint nem tudom őket, de érthetően elmondom
Szóval van az a néger csávó, aki ad küldiket, és egy nagy házban lakik...na, mikor lehet választani, kit ölsz meg, ha őt ölöd meg, tiéd lesz a háza.
Ha rosszul emlékszem, bocsi!
Playstation 3 60 GB
PSN ID : juhaszroli
PSN ID : juhaszroli
Elküldve: 2009. 11. 11. 08:31
Idézet
Idézet
Jájájáj!!! SEGÍTSÉG!!!!
Nem tudom, mért így fogalmaztál..."mint a IV-ben" lényegtelen, rég játszottam vele, de valamennyire emlékszem rá, név szerint nem tudom őket, de érthetően elmondom
Szóval van az a néger csávó, aki ad küldiket, és egy nagy házban lakik...na, mikor lehet választani, kit ölsz meg, ha őt ölöd meg, tiéd lesz a háza.
Nem! Te is ugyanazt írtad le mint én! De nekem nem a IV-be kéne a segítség, hanem annak a DLC-jében, a The Lost and Damned-ben!
Nem néger csávót kell(ene) megölnöm, hanem a Lost-ból az egyik csapattársunkat! Ezen a pályán vagyok, de itt a csávó életben hagyta.
Elküldve: 2009. 11. 17. 18:27
Idézet
Idézet
Idézet
Jájájáj!!! SEGÍTSÉG!!!!
Nem! Te is ugyanazt írtad le mint én! De nekem nem a IV-be kéne a segítség, hanem annak a DLC-jében, a The Lost and Damned-ben!
Nem néger csávót kell(ene) megölnöm, hanem a Lost-ból az egyik csapattársunkat! Ezen a pályán vagyok, de itt a csávó életben hagyta.
Elküldve: 2009. 11. 17. 18:44
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 11. 21. 10:52
Na végre kiprobáltam én isaz Episodes from liberty cityt. Engem valahogy The Lost and Damned jobban megfogott pedig a TLaD-ban nem olyan látványosak a küldetések mint a gay tony-ba.A lost-ba nagy volt a fügyi villantó politikus.
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
As the reds go marching on, on, on.
Elküldve: 2009. 11. 21. 13:09
Idézet
rácok 91.33%-om van, egy általatok belinkelt oldalon bepipálgattam azokat amik készen vannak, a 91.33% úgy jön ki ha egy barátot valahova nem viszek el, ELVITTEM 33 xor mindenkit mindenhova, és nem adja meg. Már Brucie-t is abba a kajáldába vittem ami a kedvence (Superstar) Jacobot is a kedvenc barjaba. a showkat is végig várom, és semmi. Sztriptizbarban már 5 6-csaj is táncol nekem, semmi. Ötlet?? PLZ help

Súgó
A téma zárva.