Starcraft 2
Elküldve: 2004. 08. 26. 13:47
El olvastam azt amit a képekhez írtál és tényleg kicsit fura sorry! Egyébként igen 11.
Jelenleg Argo és Kontroll rulez van nálam!!!
Elküldve: 2004. 08. 26. 13:51
Biztos észrevetted, hogy van "módosítás" gomb is a hozzászólásaid alatt. Inkább ezt használd, ha pár percen belül pár szót akarsz még hozzáfűzni a korábbi mondandódhoz. Javaslom ennek elkövetését, aztán pedig az utóbbi 3-ból 2 hozzászólás törlését.
Emphaty arises
Whilst Thou drapest the world in Black
The only colour that can paint my soul...
-Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó
Elküldve: 2004. 08. 26. 14:27
Félreértettél, egy üzenetben is lehet több embernek válaszolni, mint pl én tettem a 13:50-es hozzászólásomban. Te viszont 3 üzenetben 3 sort írtál, ebből az egyik egyszavas volt. Ezekről beszélek. Ezt szívesen hozzáírtam volna az előzőhöz, de akkor nem látod, hogy válaszoltam neked.
Részemről ezzel a téma lezárva.
Emphaty arises
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:38
Idézet
Te mirol beszelsz? Tisztaban vagy
vele h miket irsz? NEM IS LETEZIK STARCRAFT 2 AKKOR HOGY A
POKOLBAN KOPPINTOTTAK VELE BARMIT IS! A masik h nem kepzelheted h a
Blizzard barkitol is lopna otletet egy mar futo es rendkivul sikeres
jatekahoz?? Ha kicsit atnezed a jatekpiacot meglatod h a Blizzardtol
lopkodnak rendszeresen (pl ez az Armies of Exigo rettenet).
Nekem kezd tele lenni a tököm azzal,hogy divat lett a Blizzardot fikázni.Már rengeteg fórumon tapasztaltam,hogy a kis 12 éves pöcs fikázza a Blizzardot,miközben amikor pölö a Warcraft2 megjelent,ő még kiscsoportos volt az oviban.....
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:47
Ezt én sem értem. Manapság már szinte csak a Blizzard hoz ki minőségi játékokat, amit nem un meg 3 hét alatt az ember. Esetleg még az ID Software-t is ide sorolnám, pedig nem vagyok híve az fps-nek. Az eredeti játékaim is mind Blizzardosak. Vajon miért? A mostani új emberkezdemények meg azért fikázzák, mert ez a menő, a divat. Hogy a tökünk tele van a világgal. Hja, a kemény 15 évükkel aztán tapasztaltak a srácok...
Emphaty arises
Elküldve: 2004. 08. 26. 20:34
Egyébként lost of link azt hittem ezt az ügyet már elsimítottuk!
Elküldve: 2004. 08. 26. 21:31
Lemaradtam azt jelenti!
Elküldve: 2004. 10. 20. 17:22
Nahali! Nagyon tájékozatlan vagyok...lesz starcraft 2-önk? vagy nem? mikor? már fejlesztik? little hint?
"Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks "
Elküldve: 2004. 10. 20. 21:38
Pont erről volt eddig szó a topicban. Csak hogy röviden válaszoljak: egyenlőre nem valószínű.
Elküldve: 2004. 10. 21. 00:20
Akkora hibát követ el a Blizzard ezzel, hogy az csak na!!!! A legnagyobb kasza lehetne, arról nem is beszélve, hogy inmáron 3D-ben milyen csodákat lehetne csinálni!?!?!
Elküldve: 2004. 10. 22. 13:14
SC2-nek meg mindig hire sincs. Epp eleg elfogaltak a Starcraft Ghost, es a World of Warcraft-el. + erre rajon a War3TFT folytonos karbantartasa figyelese hekkerek kiszurese. Gondoljatok bele ha elkeszul WoW akkor minden figyelmuk arra fog osszpontosulni es War3-at el fogjak hanyagolni (ahogy Stacraft-el teszik). Ez a sorsunk. Mivel most kidobnak meg egy Warcraft-es es Starcraft-es jatekot siman lehet h Diablo sorozat folytatasan fognak dolgozni a jovoben.
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 10. 22. 13:25
Javasolnék egy külön gárda felállítását ezekre a projectekre! Azt hiszem volna miből és volna is létjogosultsága!
Elküldve: 2004. 10. 27. 13:17
Nos....A napokban találtam a neten (miközben keresgettem) egy számomra érdekes mondatot. Igy hangzott: StarCraft2- Shadows of Xal'Naga (A teremtők árnyaiban-asszem így szól a magyar fordítás). Ilyen cím alatt én már elolvastam egy StarCraft könyvet a nyáron. Ezekszerint akkor a könyv már a második részről szól? Kicsit érdekes lenne, hogy a második részről készült könyv hamarabb ideér, mindt az előző rész mási két könyve Én legalábbis hazánkban még nem találkoztam szembe a "Tűzkeresztség"-en kívül másik résszel. Amikor megvettem azt hittem a Protossok küldetéséről fog szólni, de teljesen másik történet! Most én sem tudom mit is gondoljak az egészről.
Elküldve: 2004. 10. 27. 14:52
Szerintem annak koze nincs a sc2-hoz, vagy a hir kamu, vagy csak veletlenul tettek oda azt a "2"-est.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2004. 10. 27. 15:15
Vagy legalabbis egy fantazia szulemeny ami azert valahol kozel van az SC2 storyjahoz ami nincs is
de azert vagod mire gondolok.. ![]()
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 10. 27. 15:29
Ertem, de nem is biztos, hogy nincs, a HL2-ot is eleg sokaig titokban tudtak tartani.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2004. 10. 27. 15:30
Hat jah de azert csak elszortak volna mar valami erdemleges infot a nyalcsorgato rajongoknak. ![]()
Elküldve: 2004. 10. 27. 15:38
A Tuzkeresztseget olvastam, ezt a konyvet meg nem, viszont tuti, hogy csak fantazia az egesz, hiszen ezek altalaban azok szoktak lenni...

Súgó
A téma zárva.