Idézet
Photoshop
#121 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 22. 18:49
már lényegtelen tom
köszi 
Elküldve: 2008. 09. 22. 19:15
Idézet
után nekem ilyen lett a gyogyibogyóm:
#123 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 22. 19:18
Idézet
Idézet
Ergo Maya=Ha ovodás vagy és nem tudsz magadól csinálni kattints kettőt
Elküldve: 2008. 09. 22. 19:20
Idézet
Idézet
Idézet
#125 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 22. 19:22
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
UI:most nézem ez a maya inkább ilyen térbeli 3D dolgokhoz való nem azért nem használják képkészítéshez vagy?Mert nekem elsőre ez jött le a képről ahol egy 3D pók van
Elküldve: 2008. 09. 22. 19:27
Idézet
UI:most nézem ez a maya inkább ilyen térbeli 3D dolgokhoz való nem azért nem használják képkészítéshez vagy?Mert nekem elsőre ez jött le a képről ahol egy 3D pók van
Csak azért írtam amit írtam, hogy ha valaki 3D-s tárgyakat akar alkotni annak célszerűbb a Maya-t használni. A film és játékiparban is a Maya-t használják (többek között) a speciális effektusok elkészítésére.
#127 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 22. 19:29
Idézet
Idézet
Csak azért írtam amit írtam, hogy ha valaki 3D-s tárgyakat akar alkotni annak célszerűbb a Maya-t használni. A film és játékiparban is a Maya-t használják (többek között) a speciális effektusok elkészítésére.
Elküldve: 2008. 09. 22. 19:35
Idézet
Idézet
bár azt tudtátok, hogy anno az industrial light and magic az sw episode 1 (ill az ep2 és 3 esetében is) a gimphez készített egy plugint, film gimp néven, azon nyomtak rengeteg 3D modelt és animot.
asszem a film gimp letölthető.
egy kép róla:

akit érdekel a 3D, az nyugodtan próbálkozhat a blender-el, ingyenes. tartalmaz játékmotorhoz fizikai engine-t, ill egyéb játékokhoz szükséges api-t is. valamint, rengeteg common creative licensz-es filmet adtak közre, az annyit jelent, hogy a film mellett letölthető a film forrása, rettenetesen jó tanulni vágyó, kezdő-haladó 3D animátoroknak, vagy akit csak érdekel a felépítése.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Elküldve: 2008. 09. 22. 19:36
Idézet
Ja jó akkor bocs az értetlenségemért most látok ilyet először érdekes progi lehet bele kéne kezdenem
http://magnificat.extra.hu/SG/FAQ.html
Itt van fent 3 db magyar tutorial video, érdemes őket letöltened.
#130 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 22. 19:37
Idézet
Idézet
Ja jó akkor bocs az értetlenségemért most látok ilyet először érdekes progi lehet bele kéne kezdenem
http://magnificat.extra.hu/SG/FAQ.html
Itt van fent 3 db magyar tutorial video, érdemes őket letöltened.
Holnap belekezdek
Elküldve: 2008. 09. 22. 19:41
Idézet
így igaz! aki teheti az maya-t használ, aki nem az blendert
bár azt tudtátok, hogy anno az industrial light and magic az sw episode 1 (ill az ep2 és 3 esetében is) a gimphez készített egy plugint, film gimp néven, azon nyomtak rengeteg 3D modelt és animot.
akit érdekel a 3D, az nyugodtan próbálkozhat a blender-el, ingyenes. tartalmaz játékmotorhoz fizikai engine-t, ill egyéb játékokhoz szükséges api-t is. valamint, rengeteg common creative licensz-es filmet adtak közre, az annyit jelent, hogy a film mellett letölthető a film forrása, rettenetesen jó tanulni vágyó, kezdő-haladó 3D animátoroknak, vagy akit csak érdekel a felépítése.
Bár a Blenderrel is lehet szépeket alkotni, de a kezelése nagyon nehézkes és logikátlan. Én már csak azért is a Maya-t tudom ajánlani, mert rendkívűl letisztult és könnyű a felépítése. Aki nem szereti a warez-cuccokat, annak ott van a Maya Personal Learning Edition, ez ingyenes demo változat.
Elküldve: 2008. 09. 22. 20:09
Idézet
A SWII extra lemezén lévő videón én is megcsodáltam hogy milyen program lehet az amivel Yoda-t csinálták, hát érdekes.
Bár a Blenderrel is lehet szépeket alkotni, de a kezelése nagyon nehézkes és logikátlan. Én már csak azért is a Maya-t tudom ajánlani, mert rendkívűl letisztult és könnyű a felépítése. Aki nem szereti a warez-cuccokat, annak ott van a Maya Personal Learning Edition, ez ingyenes demo változat.
nekem még az ms paint is nagy falat, nem hogy egy 3D-s stuff. így nekem csak az marad, hogy gyönyörködöm a szép képekben és videókban
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
Elküldve: 2008. 09. 22. 20:52
Idézet
ha jól gondolom, akkor a blender leginkább ilyen hobbi szintű (ami persze profi is lehet, csak gondolom nagyobb erőfeszítésekkel), míg a maya full professzionális, mondhatni tényleg a művész jobb keze.
nekem még az ms paint is nagy falat, nem hogy egy 3D-s stuff. így nekem csak az marad, hogy gyönyörködöm a szép képekben és videókban
(ami valljuk meg, szintén jó szórakozás!)
De van egy rakat más professzionális 3D-s program is, pl 3d Studio Max, Lightwave, XSI, ezek is elég jók. És vannak még a "gyurmázós" szoftverek (ZBrush, Modo, Mudbox), amikkel leginkább organikus tárgyakat lehet létrehozni.
Elküldve: 2008. 09. 22. 21:19
aki érta photoshophoz léccike vegyne fel msn-re most köszzz! segitsen már egy kicsit aki ért hozzá annak egyszerű lessz de nekem nem az...

Elküldve: 2008. 09. 22. 21:23
nekem jelenleg a Blender van fenn a gépemen de a 3D studio max-ot is próbáltam. Az a nagy álmom hogy egyszer 3D Grafikus leszek és egésznap ezekkel a programokkal fogok alkotni de sajna egyelőre még semmit nem sikerült alkotni velük.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2008. 09. 22. 21:33
legalábbakkor itt írjátok már le hogy higy kel oylat csinálni most hogy mondjam pl mell nagyobbitás vagy a csípő összehúzása kisebbé tétele ez mindugyanúgy kell csinálni de ho ykell????

Elküldve: 2008. 09. 22. 21:34
Idézet
legalábbakkor itt írjátok már le hogy higy kel oylat csinálni most hogy mondjam pl mell nagyobbitás vagy a csípő összehúzása kisebbé tétele ez mindugyanúgy kell csinálni de ho ykell????
Elküldve: 2008. 09. 22. 21:35
Idézet
Elküldve: 2008. 09. 22. 21:36
Idézet
Idézet

Súgó
A téma zárva.