HWSW Informatikai Kerekasztal: Photoshop - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photoshop

#121 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 22. 18:49

Idézet

már lényegtelen tom :Đ köszi :-D
Azért felveszlek ha vmi segítség kellene az új tutorral kapcsolatban:)

#122 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 22. 19:15

Idézet

után nekem ilyen lett a gyogyibogyóm:

Maya-ban két kattintás egy ilyen.Kép

#123 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 22. 19:18

Idézet

Idézet

Igen de oda nem kell enni dolgot végrehajtani!Aki tud PS-ni érti mire mondok!
Ergo Maya=Ha ovodás vagy és nem tudsz magadól csinálni kattints kettőtKép

#124 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 19:20

Idézet

Idézet

Idézet

Csak szólok, hogy a Maya profi használatához 5-10 évet kell tanulni.. A PS hozzá képest kismiska.

#125 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 22. 19:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Csak szólok, hogy a Maya profi használatához 5-10 évet kell tanulni.. A PS hozzá képest kismiska.

KépÉn ilyen programról még nem is hallottam és szerintem a fotósok többsége nem is használja...

UI:most nézem ez a maya inkább ilyen térbeli 3D dolgokhoz való nem azért nem használják képkészítéshez vagy?Mert nekem elsőre ez jött le a képről ahol egy 3D pók vanKép

#126 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 19:27

Idézet

KépÉn ilyen programról még nem is hallottam és szerintem a fotósok többsége nem is használja...

UI:most nézem ez a maya inkább ilyen térbeli 3D dolgokhoz való nem azért nem használják képkészítéshez vagy?Mert nekem elsőre ez jött le a képről ahol egy 3D pók vanKép
A Maya az egy professzionális 3D-s képalkotó program. A fotósok persze hogy nem használják.
Csak azért írtam amit írtam, hogy ha valaki 3D-s tárgyakat akar alkotni annak célszerűbb a Maya-t használni. A film és játékiparban is a Maya-t használják (többek között) a speciális effektusok elkészítésére.

#127 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 22. 19:29

Idézet

Idézet

A Maya az egy professzionális 3D-s képalkotó program. A fotósok persze hogy nem használják.
Csak azért írtam amit írtam, hogy ha valaki 3D-s tárgyakat akar alkotni annak célszerűbb a Maya-t használni. A film és játékiparban is a Maya-t használják (többek között) a speciális effektusok elkészítésére.
Ja jó akkor bocs az értetlenségemért most látok ilyet először érdekes progi lehet bele kéne kezdenemKép

#128 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 22. 19:35

Idézet

Idézet

így igaz! aki teheti az maya-t használ, aki nem az blendert :Đ
bár azt tudtátok, hogy anno az industrial light and magic az sw episode 1 (ill az ep2 és 3 esetében is) a gimphez készített egy plugint, film gimp néven, azon nyomtak rengeteg 3D modelt és animot.
asszem a film gimp letölthető.

egy kép róla:
Kép

akit érdekel a 3D, az nyugodtan próbálkozhat a blender-el, ingyenes. tartalmaz játékmotorhoz fizikai engine-t, ill egyéb játékokhoz szükséges api-t is. valamint, rengeteg common creative licensz-es filmet adtak közre, az annyit jelent, hogy a film mellett letölthető a film forrása, rettenetesen jó tanulni vágyó, kezdő-haladó 3D animátoroknak, vagy akit csak érdekel a felépítése.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#129 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 19:36

Idézet

Ja jó akkor bocs az értetlenségemért most látok ilyet először érdekes progi lehet bele kéne kezdenemKép
Megéri belekezdeni, mert csodálatos képeket lehet vele készíteni.
http://magnificat.extra.hu/SG/FAQ.html

Itt van fent 3 db magyar tutorial video, érdemes őket letöltened.

#130 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 22. 19:37

Idézet

Idézet

Megéri belekezdeni, mert csodálatos képeket lehet vele készíteni.
http://magnificat.extra.hu/SG/FAQ.html

Itt van fent 3 db magyar tutorial video, érdemes őket letöltened.
Ok köszi˘˘

Holnap belekezdekKép

#131 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 19:41

Idézet

így igaz! aki teheti az maya-t használ, aki nem az blendert :Đ
bár azt tudtátok, hogy anno az industrial light and magic az sw episode 1 (ill az ep2 és 3 esetében is) a gimphez készített egy plugint, film gimp néven, azon nyomtak rengeteg 3D modelt és animot.
asszem a film gimp letölthető.

akit érdekel a 3D, az nyugodtan próbálkozhat a blender-el, ingyenes. tartalmaz játékmotorhoz fizikai engine-t, ill egyéb játékokhoz szükséges api-t is. valamint, rengeteg common creative licensz-es filmet adtak közre, az annyit jelent, hogy a film mellett letölthető a film forrása, rettenetesen jó tanulni vágyó, kezdő-haladó 3D animátoroknak, vagy akit csak érdekel a felépítése.
A SWII extra lemezén lévő videón én is megcsodáltam hogy milyen program lehet az amivel Yoda-t csinálták, hát érdekes.

Bár a Blenderrel is lehet szépeket alkotni, de a kezelése nagyon nehézkes és logikátlan. Én már csak azért is a Maya-t tudom ajánlani, mert rendkívűl letisztult és könnyű a felépítése. Aki nem szereti a warez-cuccokat, annak ott van a Maya Personal Learning Edition, ez ingyenes demo változat.

#132 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 22. 20:09

Idézet

A SWII extra lemezén lévő videón én is megcsodáltam hogy milyen program lehet az amivel Yoda-t csinálták, hát érdekes.

Bár a Blenderrel is lehet szépeket alkotni, de a kezelése nagyon nehézkes és logikátlan. Én már csak azért is a Maya-t tudom ajánlani, mert rendkívűl letisztult és könnyű a felépítése. Aki nem szereti a warez-cuccokat, annak ott van a Maya Personal Learning Edition, ez ingyenes demo változat.
ha jól gondolom, akkor a blender leginkább ilyen hobbi szintű (ami persze profi is lehet, csak gondolom nagyobb erőfeszítésekkel), míg a maya full professzionális, mondhatni tényleg a művész jobb keze.
nekem még az ms paint is nagy falat, nem hogy egy 3D-s stuff. így nekem csak az marad, hogy gyönyörködöm a szép képekben és videókban :Đ (ami valljuk meg, szintén jó szórakozás!)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#133 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 20:52

Idézet

ha jól gondolom, akkor a blender leginkább ilyen hobbi szintű (ami persze profi is lehet, csak gondolom nagyobb erőfeszítésekkel), míg a maya full professzionális, mondhatni tényleg a művész jobb keze.
nekem még az ms paint is nagy falat, nem hogy egy 3D-s stuff. így nekem csak az marad, hogy gyönyörködöm a szép képekben és videókban :Đ (ami valljuk meg, szintén jó szórakozás!)
Igen. Ha valaki úgy dönt hogy hobbiból elkezd modellezni (és ezt megpróbálja törvényes keretek között megoldani), az Blender-t használ. Kicsi, ingyenes, de elég fura felépítésű, semmi se áll kézre.
De van egy rakat más professzionális 3D-s program is, pl 3d Studio Max, Lightwave, XSI, ezek is elég jók. És vannak még a "gyurmázós" szoftverek (ZBrush, Modo, Mudbox), amikkel leginkább organikus tárgyakat lehet létrehozni.

#134 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 22. 21:19

aki érta photoshophoz léccike vegyne fel msn-re most köszzz! segitsen már egy kicsit aki ért hozzá annak egyszerű lessz de nekem nem az...

#135 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 22. 21:23

nekem jelenleg a Blender van fenn a gépemen de a 3D studio max-ot is próbáltam. Az a nagy álmom hogy egyszer 3D Grafikus leszek és egésznap ezekkel a programokkal fogok alkotni de sajna egyelőre még semmit nem sikerült alkotni velük. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#136 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 21:33

legalábbakkor itt írjátok már le hogy higy kel oylat csinálni most hogy mondjam pl mell nagyobbitás vagy a csípő összehúzása kisebbé tétele ez mindugyanúgy kell csinálni de ho ykell????

#137 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 21:34

Idézet

legalábbakkor itt írjátok már le hogy higy kel oylat csinálni most hogy mondjam pl mell nagyobbitás vagy a csípő összehúzása kisebbé tétele ez mindugyanúgy kell csinálni de ho ykell????
Vedd fel msnre Tomturbo-t ő profi ebben a témában, biztos segítségedre lesz majd. Címét a profiljában meg találod.Kép pont hogy nincs leírva. Na mindegy. Én nem tudom fejből a címét, de majd holnap kérd el tőle, ő tényleg profi ebben.

#138 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 21:35

Idézet

Egy szó: liquify tool.

#139 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 21:36

Idézet

Idézet

Egy szó: liquify tool.
n ajó azért köszönnöm szépen :)rendi vagy de komylan köszönöm de ezt aszót hol találom meg :Đ

#140 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 21:36

ja nekem magyra van tehát eza szó magyraul mit jelent?:Đ

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6