HWSW Informatikai Kerekasztal: Adás-vétel topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Adás-vétel topic

#301 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 20. 16:26

Idézet

Idézet

Akkor szólok neki. 4000 pont kell akkor, ugye?

Milyen játékokat néztél ki?

Igazából tegnap beszélgettem erről Orsival,és lehet h egyenlőre elég lenne az 1600 pont is... De azért megkérdezhetnéd mindkettőt!

Ami nagyon fontos az a Feeding Frenzy 2 és a Switchball. Emellett még lehet,h a Geon,vagy vmi ilyesmi. Nem tom,az biztos,h ez a két játék kell nekem,mert baromi jó mindkettő. Főleg,h multija is van!Kép Mekkora király már Orsival eszegetni a kis halakat,és együtt röhögni...Kép

Szted mire lenne még érdemes "elkölteni" a pontokat?! Gondoltam a Cod4 kiegészítőre is,de sztem sok érte a 800 pont,főleg h csak 1-2pályáról van szó,és lehet,h nemsokára az is ingyé lesz.

Feeding Frenzy 2-re (demo) nekem azt írja, hogy ehhez a játékhoz 60Hz-es TV kell. Nem értem, hisz az van. Azazhogy plazma. És más játéknál ilyen üzit nem kaptam még. De ez valamiért nem megy.

Múlt hétvégét kellett volna elkapni, mert 400MS pont volt a Variety Pack. 800-at én nem adok érte az biztos.

Sráctól már kértem infot, de azt mondja most csak Amcsi reghaz van pontja. De hajtok majd más embert. Sokan foglalkoznak ilyennel.

Kép
Kép
Kép

#302 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2008. 09. 20. 16:33

Van egy eladó Nvidia7300GT PCI 256MB meg egy Kingston 1GB 667MhZ RAM...Árat még nem mondok..Előbb szeretném megkérdezni h szerintetek mennyit ér külön-külön és (vagy) egyben...Nos?
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#303 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 21. 05:13

Idézet

Idézet

Akkor szólok neki. 4000 pont kell akkor, ugye?

Milyen játékokat néztél ki?

Igazából tegnap beszélgettem erről Orsival,és lehet h egyenlőre elég lenne az 1600 pont is... De azért megkérdezhetnéd mindkettőt!

Kiderült a turpisság. Az 1600 MS pont csak USA reghez kaphato. EU-ban 2100 MS pont az egység. (ezt tudhattam volnaKép) Viszont úgy néz ki találtam forrást. 2100 MSpont-ot 6000,-ért ad. (boltban7500)

Felvegyem vele a kapcsolatot?

Kép
Kép
Kép

#304 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:52

Helló!
Eladnám 40gb sony playstation 3-mam olvasófej hibásan a javitása 10.000ft nem egy nagy összeg csak én szeretnék egy uj 80gbtosat garanciával ezen a hibán kivül semmi hibálya nincs!. Minden gyári papirja megvan joy is kábelek is van hozzá eredeti sony távirányitó is várom az ajánlatokat.Emailban küldök képeket ha kell !!

Elérhetőségeim:
tel: 06/30 420 17 69
msn: bol-di@windowslive.com
email: boldi1989@citromail.hu
vagy irj privit.

üdv Boldi.

#305 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:56

Idézet

Helló!
Eladnám 40gb sony playstation 3-mam olvasófej hibásan a javitása 10.000ft nem egy nagy összeg csak én szeretnék egy uj 80gbtosat garanciával ezen a hibán kivül semmi hibálya nincs!. Minden gyári papirja megvan joy is kábelek is van hozzá eredeti sony távirányitó is várom az ajánlatokat.Emailban küldök képeket ha kell !!

Elérhetőségeim:
vagy irj privit.

üdv Boldi.
Bocs hogy beleszólok...de ha megcsináltatnád az olvasófejet és vennél a ps3-adba egy 80 gigás vinyót akkor ugyanott vagy amit te akarsz és még olcsóbban is :Đ de ha més oka is van akkor oké... de a 40 gigás meg a 80 gigás ugyanaz :-D a vinyót meg akár 120 gigásra is cserélheted az már szabadon cserélhető

#306 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 10:20

Idézet

Idézet

Helló!

Elérhetőségeim:
vagy irj privit.

üdv Boldi.
Bocs hogy beleszólok...de ha megcsináltatnád az olvasófejet és vennél a ps3-adba egy 80 gigás vinyót akkor ugyanott vagy amit te akarsz és még olcsóbban is :Đ de ha més oka is van akkor oké... de a 40 gigás meg a 80 gigás ugyanaz :-D a vinyót meg akár 120 gigásra is cserélheted az már szabadon cserélhető
nem egészen mert ha veszek egy UJ ps3mat akkor az garanciális lesz amugy nincs más oka hogy eladom.

#307 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 10:20

Idézet

Helló!

Elérhetőségeim:
vagy irj privit.

üdv Boldi.
Mikor vetted? 1 év garanciának kell rá lenni mindenképpen, azt adni kell nekik.

#308 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 10:31

Idézet

Idézet

Idézet

Helló!

Elérhetőségeim:
vagy irj privit.

üdv Boldi.
nem egészen mert ha veszek egy UJ ps3mat akkor az garanciális lesz amugy nincs más oka hogy eladom.
ja már nincs garid a ps3-ra ... jó oké mindegy csak mondtam valamit..de oké csá

#309 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 12:27

Idézet

Idézet

Ezek szerint hibás az olvasófeje, és már több mint egy éves a gép, sokat használt. Hát egy nevetségesen alacsony összegért átvszem, de a bolti ár felének a negyedét oszd el valamennyivel.

#310 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 13:45

Engem érdekelne egy ps3! Lehetőleg legyen hibátlan és még legyen érvényes garanciája. Az árat majd megbeszéljük.

#311 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 21. 14:15

Idézet

Idézet

Idézet

Bocs hogy beleszólok...de ha megcsináltatnád az olvasófejet és vennél a ps3-adba egy 80 gigás vinyót akkor ugyanott vagy amit te akarsz és még olcsóbban is :Đ de ha més oka is van akkor oké... de a 40 gigás meg a 80 gigás ugyanaz :-D a vinyót meg  akár 120 gigásra is cserélheted az már szabadon cserélhető
Ezek szerint hibás az olvasófeje, és már több mint egy éves a gép, sokat használt. Hát egy nevetségesen alacsony összegért átvszem, de a bolti ár felének a negyedét oszd el valamennyivel.
Akkor kb. 5000 Ft-ot adnál érte? XD
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#312 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 21. 15:07

Mennyiért lehetne eladni egy használt de jó állapotú Lexmark z33-at?
((Ez csak kérdés))

#313 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 21. 15:14

Idézet

Kiderült a turpisság. Az 1600 MS pont csak USA reghez kaphato. EU-ban 2100 MS pont az egység. (ezt tudhattam volnaKép) Viszont úgy néz ki találtam forrást. 2100 MSpont-ot 6000,-ért ad. (boltban7500)

Felvegyem vele a kapcsolatot?

Nem kell köszi. Ennyiért én is láttam,úgyh majd én elintézem,de azért köszi.

#314 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 21. 15:20

Idézet

Helló!

Elérhetőségeim:
vagy irj privit.

üdv Boldi.

Azt hittem,h most majd Wii-t fogsz venni!Kép Emlékeim szerint,amikor én vettem az X360-at,tavaly novemberben,akkor neked még X360-od (is) volt,utána vetted a PS3-mat,nem?! Akkor h lehet több,mint 1 éves?! Alapból használtan vetted?! Ennyi idő alatt bedöglött az olvasó?!

// Sztem,ha az olvasófejet ki kell cseréltetni,akkor közel se 10.000 Ft a PS3-ba,ez tuti fix!!! //

#315 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:10

Idézet

Mennyiért lehetne eladni egy használt de jó állapotú Lexmark z33-at?
((Ez csak kérdés))
Használt....Hát olyan 3 és 5 ezer között láttam:S Újabbat vagy drágábbat meg 10-ért:D
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#316 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 21. 17:02

Szerintetek érdemes használt psp-t venni???35000 ft és minden van hozzá!!!Töltő,4 gigás kártya,40 játék dvd lemezen,védőtok,adatkábel!!!

#317 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 17:48

Idézet

Idézet

Helló!

Elérhetőségeim:
vagy irj privit.

üdv Boldi.

Azt hittem,h most majd Wii-t fogsz venni!Kép Emlékeim szerint,amikor én vettem az X360-at,tavaly novemberben,akkor neked még X360-od (is) volt,utána vetted a PS3-mat,nem?! Akkor h lehet több,mint 1 éves?! Alapból használtan vetted?! Ennyi idő alatt bedöglött az olvasó?!

// Sztem,ha az olvasófejet ki kell cseréltetni,akkor közel se 10.000 Ft a PS3-ba,ez tuti fix!!! //

Egy ismerösömtöl vettem ö csak filmet nézett rajta anyira nem volt használva csak az a baj hogy én játék után mindig kinyomtam a fökapcsolot és van bennt egy ventilátor ami az olvasófejet hűti és ugye igy nem tudta hűteni és eldeformálodót valami kis müanyag ezért nem olvas semmit sajnos. A csere meg tényleg 10ezer ft kérdezz utánna 3nagyobb kozolboltban is enyit mondtak rá.Wii-t meg tuti nem veszek viszon katácsonyra vesz az öcsém xboxot magának szal vissza fogok térni és kinyirak a cod4benKépKéppersze ha hagyod magadKép

#318 Felhasználó inaktív   Zandal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 09:31

Eladó teljesen új Playstation 3 Cheramic White színben!!!
80Gb, 1 db Dual Shock 3-mal, bontatlan doboz! Hong Kong-ból importált így a BD filmek közül csak a 3-as régió kódúakat tudja lejátszani, játékkal nincs gond. Gari nincs, mivel rettentően nehezen megoldható a vissza küldés!

Ár: alku szerint
Ajánlatokat várom itt, privi vagy a következő mail címen: gabor.juhas@gmail.com

#319 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 16:15

PS2 eladó
2 eredeti játék + 44 másolt
chipelt, 3 kontroller, memoria kártya és távirányitó van még hozzá
akit érdekel az irjon privát üzenetet

#320 Felhasználó inaktív   ktomika