Idézet
Idézet
Milyen játékokat néztél ki?
Igazából tegnap beszélgettem erről Orsival,és lehet h egyenlőre elég lenne az 1600 pont is... De azért megkérdezhetnéd mindkettőt!
Ami nagyon fontos az a Feeding Frenzy 2 és a Switchball. Emellett még lehet,h a Geon,vagy vmi ilyesmi. Nem tom,az biztos,h ez a két játék kell nekem,mert baromi jó mindkettő. Főleg,h multija is van! Mekkora király már Orsival eszegetni a kis halakat,és együtt röhögni...
Szted mire lenne még érdemes "elkölteni" a pontokat?! Gondoltam a Cod4 kiegészítőre is,de sztem sok érte a 800 pont,főleg h csak 1-2pályáról van szó,és lehet,h nemsokára az is ingyé lesz.
Feeding Frenzy 2-re (demo) nekem azt írja, hogy ehhez a játékhoz 60Hz-es TV kell. Nem értem, hisz az van. Azazhogy plazma. És más játéknál ilyen üzit nem kaptam még. De ez valamiért nem megy.
Múlt hétvégét kellett volna elkapni, mert 400MS pont volt a Variety Pack. 800-at én nem adok érte az biztos.
Sráctól már kértem infot, de azt mondja most csak Amcsi reghaz van pontja. De hajtok majd más embert. Sokan foglalkoznak ilyennel.