Idézet
Adás-vétel topic
Elküldve: 2007. 06. 21. 09:03
Várásonék 512 Mb os vagy 1 GB os vagy nagyobb RAM ot (ha van 2 vmelyikből vagy két különböző van nektek, azt is mondjátok el, Pl.: 1db 2 Gb RAM + 1 db 512 Mb RAM, vagy 2 db 1 Gb RAM)!!!! NE csak azt mondjátok hogy van ilyen(ek) a birtotokban és az(ok) eladok hanem azt is hogy mennyibe kerülnek!!! JA NE probáljatok átverni azzal hogy drágán vagy hibásan akarjátok rámsózni, mert tudom hogy melyik RAM mennyibe kerül így drágábban NEM veszek mint a bolti ár CSAK olcsóbban!!! Mielőtt megvenném a RAM(oka)t azelőtt megnézném a a gépemen hogy tényleg müxik-e!!!! (már ha nem baj, ha mégis baj akkor biztos hogy sz@rt akarsz rámsózni!!!) Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Elküldve: 2007. 07. 18. 09:59
Well, keresek (érzem hogy halott ötlet) Blood Omen - Legacy of Kain PC-s változatot megvételre.
(és még mindig keresek, Nfs1, Nfs2 és Nfs4-et
).
(és még mindig keresek, Nfs1, Nfs2 és Nfs4-et
Elküldve: 2007. 07. 18. 14:01
Ha valakinek kell PS2-re Forma1 2004(talán 2005 ebben nem vagyok biztos), This is Football (szintén vagy 2004-es, vagy 2005-ös), az jelezzen, mert ezek nekem nem kellenek. Csak foglalják a helyet a polcon, még a géphez adták, mikor vettem, de nem hasznátam őket, mert nem szeretem az ilyeneket. INGYEN ELVIHETŐ!!!!!!!!!!!!!!!! Ezen kívül van még egy Golden Age of Raceing nevű játékom, amit vettem, de nekem nem kell...nem tetszik. Boltban sem drága, talán 3ezer forint lehet. Ha valakinek kell, odaadom jóval olcsóbban. Szóljatok!
Elküldve: 2007. 07. 18. 14:37
Idézet
Várásonék 512 Mb os vagy 1 GB os vagy nagyobb RAM ot (ha van 2 vmelyikből vagy két különböző van nektek, azt is mondjátok el, Pl.: 1db 2 Gb RAM + 1 db 512 Mb RAM, vagy 2 db 1 Gb RAM)!!!! NE csak azt mondjátok hogy van ilyen(ek) a birtotokban és az(ok) eladok hanem azt is hogy mennyibe kerülnek!!! JA NE probáljatok átverni azzal hogy drágán vagy hibásan akarjátok rámsózni, mert tudom hogy melyik RAM mennyibe kerül így drágábban NEM veszek mint a bolti ár CSAK olcsóbban!!! Mielőtt megvenném a RAM(oka)t azelőtt megnézném a a gépemen hogy tényleg müxik-e!!!! (már ha nem baj, ha mégis baj akkor biztos hogy sz@rt akarsz rámsózni!!!) Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Elküldve: 2007. 08. 08. 02:44
MOST WANTED-es Commandos 3 eladó. 1500 Ft.
"We were not suppose to leave."
- Jack Shepard -
Elküldve: 2007. 08. 08. 16:25
BONTATLAN PGR3 eladó!!!!! A kormányhoz kaptam..de nekem nem kell..nem műanyag dobozos hanem ilyen kis papírzacsis! Ára: 4000Ft
Elküldve: 2007. 08. 23. 00:56
Eladók 2.000ft (+ postaköltség) áron alig használt és megkímélt állapotban lévő eredeti PlayStation One és PC játékok. PS One-ra: Delta Force Urban Warfare, Destruction Derby 2, Rainbow Six, Roswell Conspiracies, Star Wars: Episode I, Wipeout 3. PC-re: Aquanox 2, Trackmania Original. Érdeklődni lehet: noreszmail@freemail.hu
Elküldve: 2007. 08. 27. 17:48
Hali!Ha van valakinek egy felesleges Burning Crusade kiegészítője, akkor szívesen megvenném!Légyszi vegyetek fel msn-re vagy írjatok mailt, ha van!MSN+E-mail: gyorgy.md@freemail.huÜdv,Dathomir
Elküldve: 2007. 08. 30. 10:44
Mivel nincs privát, azé itt kérdem.:
Tjames: Áll még az ajánlatod a 360assal kapcsolatban?
Ha igen, Milyen a chip, tehát MINDEN, ismétlem MINDEN játék megy rajta???
+ Volt-e vele AKÁRMILYEN, ismétlem, AKÁRMILYEN próbléma???
És még annyit, hogy kb mennyi idős?
=re ennyi lenne.
Válaszodat előre is kössz.
SZÉP SORJÁBAN:
nemtom mit írtam, asszem 80eFt. Igen az ajánlat áll!
MINDEN biztonsági másolat amit eddig csináltam (~16-18) simén fut rajta ![]()
3 LED természetesen volt, de 2 nap alatt megszerelődött
Ez kb 2 hónapja volt, azóta sincs semmi. Pedig minden nap tolom 1-2 órát.
most lesz egy éves a gép, szeptember végén, vagy október elején vettem.
Elküldve: 2007. 08. 30. 11:03
Idézet
Mivel nincs privát, azé itt kérdem.:
Tjames: Áll még az ajánlatod a 360assal kapcsolatban?
Ha igen, Milyen a chip, tehát MINDEN, ismétlem MINDEN játék megy rajta???
+ Volt-e vele AKÁRMILYEN, ismétlem, AKÁRMILYEN próbléma???
És még annyit, hogy kb mennyi idős?
=re ennyi lenne.
Válaszodat előre is kössz.
SZÉP SORJÁBAN:
nemtom mit írtam, asszem 80eFt. Igen az ajánlat áll!
MINDEN biztonsági másolat amit eddig csináltam (~16-18) simén fut rajta ![]()
3 LED természetesen volt, de 2 nap alatt megszerelődött
Ez kb 2 hónapja volt, azóta sincs semmi. Pedig minden nap tolom 1-2 órát.
most lesz egy éves a gép, szeptember végén, vagy október elején vettem.
Elküldve: 2007. 08. 30. 11:06
Megvan.
.
Tehát szerinted megbízható a problémák ellen (így szerelés után)?
+ Milyen meghajtó van benne?
+ ha lehet msn, vagy email címet adni, légyszi add meg vmelyiket.
Kössz
Tehát szerinted megbízható a problémák ellen (így szerelés után)?
+ Milyen meghajtó van benne?
+ ha lehet msn, vagy email címet adni, légyszi add meg vmelyiket.
Kössz
Armor King
Elküldve: 2007. 08. 31. 14:50
Hello mindenki!
Nem érdekelne valakit egy kb fél éves, ALIG használt NEC 3550A DVD író? A Pc-s dolgokat tökéletesen írja, csak az xbox 360as játékokhoz nem támogatott.
+ tud írni Dupla Rétegű DVD-t is.
És az ára csak: 10000Ft postaköltséggel 1ütt. (Ha komolyan érdekel, talán kis engedmény is lehet
)
Nem érdekelne valakit egy kb fél éves, ALIG használt NEC 3550A DVD író? A Pc-s dolgokat tökéletesen írja, csak az xbox 360as játékokhoz nem támogatott.
+ tud írni Dupla Rétegű DVD-t is.
És az ára csak: 10000Ft postaköltséggel 1ütt. (Ha komolyan érdekel, talán kis engedmény is lehet
Armor King
Elküldve: 2007. 09. 01. 15:01
7000, de akkor vki vigye má el, még a postaköltséget is állom.
Armor King
Elküldve: 2007. 09. 01. 15:44
Idézet
7000, de akkor vki vigye má el, még a postaköltséget is állom.
6e-ért vadiújat lehet venni..

Súgó
A téma zárva.