Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2006. 03. 20. 18:38
Talalkoztam vegre "zombikkal"
Eppen teruletet foglaltam, de az elejen megoltem egy zsarut hat azok is ramalltak. Jott vagy harom rendorauto mindegyikbol kiszedtem ugy a rendoroket h meg amig bent ultek fobelottem oket. Na most 2 autobol elverzett ugye a sofor es a teste a volannal maradt. Innentol a rendorautok kovettek. Nem akartak elutni vagy barmi, csak jottek utanam. A sofor az ulesnel fej nelkul eloredolve, az ajtot nem tudtam egyik kocsinal se kinyitni. Es akarmerre mentem jottek utanam. Ha kiszalltam akkor megalltak elottem.
Hihetetlen moka volt
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2006. 03. 20. 22:19
Idézet
Talalkoztam vegre "zombikkal"
Eppen teruletet foglaltam, de az elejen megoltem egy zsarut hat azok is ramalltak. Jott vagy harom rendorauto mindegyikbol kiszedtem ugy a rendoroket h meg amig bent ultek fobelottem oket. Na most 2 autobol elverzett ugye a sofor es a teste a volannal maradt. Innentol a rendorautok kovettek. Nem akartak elutni vagy barmi, csak jottek utanam. A sofor az ulesnel fej nelkul eloredolve, az ajtot nem tudtam egyik kocsinal se kinyitni. Es akarmerre mentem jottek utanam. Ha kiszalltam akkor megalltak elottem.
Hihetetlen moka volt 
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2006. 03. 22. 21:02
én végigcsináltam a san andreast és még mindig nemtudom ki az a szőke csak tetovált kebellel mármint a képen a borítón nem találkoztam vele vagy csak nem vettem észre egyik feladatban sem.ki az??
Elküldve: 2006. 03. 22. 21:13
a rajzolt emberek nem mindig valós szereplők, pl. ő sem az
( pedig lehetne
)
Elküldve: 2006. 03. 22. 21:41
na jah, mikor megláttam a loading képen a csajt, kíváncsi voltam, a gameban találkozok-é vele
de nem
de nem
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
=== === |EĐ==$*#=------------ - - - -
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
Elküldve: 2006. 03. 22. 21:54
Most hogy megint befejeztem a jatekot kicsit csalodott lettem. Nincs kedvem ujra nekifogni. Lehet Vice City-znem kene.. ha lenne mukodo verziom belole
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2006. 03. 22. 22:23
Idézet
én végigcsináltam a san andreast és még mindig nemtudom ki az a szőke csak tetovált kebellel mármint a képen a borítón nem találkoztam vele vagy csak nem vettem észre egyik feladatban sem. ki az??
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2006. 03. 22. 22:51
ja, kár
viszont a felszedhető csajok sztem nem szépek
viszont a felszedhető csajok sztem nem szépek
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
Elküldve: 2006. 03. 28. 21:15
NA!
kinek is küldhetem a videót?
most nincs ftp kapcsolatom, szal mondjatok egy msn címet v valamit
fraps továbra sincs, no problemo, felvettem digitális kamerával a képernyőt =)
csak egy példa movie, de ehhez hasonlóakat művelek
várom a címeket
várom a címeket
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
Elküldve: 2006. 04. 01. 14:21
Egy kocsi.
Találsz egyet Los Santos-ban a benzinkút mellett, nem messze az állomástól és az Alhambra-tól
Találsz egyet Los Santos-ban a benzinkút mellett, nem messze az állomástól és az Alhambra-tól
Elküldve: 2006. 04. 01. 22:54
Idézet
NA!
várom a címeket
várom a címeket
#1054 Guest__*
Elküldve: 2006. 04. 12. 06:48
Hello!
Tudja valaki hogy kell megcsinálni a második városban a katonaság melletti Nrg-500-as motoros küldetést?
Tudja valaki hogy kell megcsinálni a második városban a katonaság melletti Nrg-500-as motoros küldetést?
Elküldve: 2006. 04. 12. 14:30
a driving scool sokal nehezebb volt, de azt megcsináltam 100%-ra, nyereményem egy Hot Knife kocsi lett, jó szar, nem lehet tuningolni lassan megy, de legalább jól néz ki
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
#1058 Guest__*
Elküldve: 2006. 04. 13. 08:44
Egyébként én már kézszer is vittem a San Andreas-t, de egyszer sem sikerült a 100%. De most újra nekigyűrkőzöm., s remélem hogy sikerül. Egyébként nem tudom, de a GTA-nak van valami varázsa, amely elfeledteti velünk a rendetlenkedő AI-t, és egyéb bugokat.
Éljen a GTA!!!
Éljen a GTA!!!
Elküldve: 2006. 04. 13. 10:34
hát az nem attól függ, hogy hánszor mész neki, én is vmi 70 valahány %-nál toltam végig, utána meg összeszedtem vagy 30 patkót meg loptam tehervonatot, meg megcsináltam az összes scool összes versenyét 100%-ra úgyhogy a végén 80-90 %-kal fejeztem be, többre nem volt kedvem
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
Elküldve: 2006. 04. 13. 18:59
A 100%hoz nekem sem volt kedvem. Összeszedtem egykét dolgot, végignyomtam a küldiket, oszt uninstall.

Súgó
A téma zárva.