HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1381 Felhasználó inaktív   jatekos 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:10

úgy tudod megvenni hogy rámész a kis házikóra mindig ott pörög megnyomod amivel megnézed a tulajdonságaidat asszem a tab az és a szalont nem egyből tudod megvenni csinálni kell cézárral pár feladatot aztán!!!!KépKépKépKép

#1382 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:18

Idézet

sejtettem hogy ezt szádékszol tenni Kép, a Dirt Track-hez viszont sok szerencsét! nekem a rekordom eddig 35 pont..
Nekem 38 pont a rekord. Csak úgy felindultságból döntöttem meg a rekordom. ugyanis a salakmotoros versenyt akartam megnyerni, de az ugratást hozta be. Nekem a nyolcas alakú betonrámpa okoz a legnagyobb gondot.

#1383 Felhasználó inaktív   buliboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:19

de már nincs több küldim és mégis kék, a térképen pedig piros vagyis nem vehetem meg,ilyenkor mi van?

#1384 Felhasználó inaktív   jatekos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:41

Akkor nem tom !!!!KépKépKépKépKépKép

#1385 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 23:09

Idézet

de már nincs több küldim és mégis kék, a térképen pedig piros vagyis nem vehetem meg,ilyenkor mi van?
előbb csináld meg autós sulit

#1386 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 05:59

Hali! valaki tudna nekem segíteni a szabadesés küldiben? mert nem megy akármit csinálok és szeretnék tovább jutni! pls!
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#1387 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 12. 10:08

Idézet

Hali! valaki tudna nekem segíteni a szabadesés küldiben? mert nem megy akármit csinálok és szeretnék tovább jutni! pls!
Ez pontosan melyik küldetés is?

#1388 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 12. 10:15

Most már tudom, melyik küldetésre gondoltál. Pattanj be a repülőgépbe, és indulj el a jelzés irányába. Elég sokáig kell repülnöd. Amikor a sárga jelzés már közeledik feléd (látod a térképen), akkor fordulj meg. Próbálj a másik gép felé emelkedni, és rázuhanni a piros karikára. Ekkor CJ átugrik a másik gépbe. A gépben ki kell nyírni a bérgyilksokat. A balra és jobbra iránygombokkal (A és D) tudsz fedezékbe húzódni. Miután végeztél nyírd ki a pilótát is, végül a gépppel szállj le a repülőtéren.

#1389 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 14:41

Idézet

Most már tudom, melyik küldetésre gondoltál. Pattanj be a repülőgépbe, és indulj el a jelzés irányába. Elég sokáig kell repülnöd. Amikor a sárga jelzés már közeledik feléd (látod a térképen), akkor fordulj meg. Próbálj a másik gép felé emelkedni, és rázuhanni a piros karikára. Ekkor CJ átugrik a másik gépbe. A gépben ki kell nyírni a bérgyilksokat. A balra és jobbra iránygombokkal (A és D) tudsz fedezékbe húzódni. Miután végeztél nyírd ki a pilótát is, végül a gépppel szállj le a repülőtéren.
Ezt most vittem ki egyik haveromnak,ha kiviszi az ember már nem is látszik olyan nehéznek.Már gazdag lehetnék amennyi gyereknek kivittem a repülős kűldetéseket.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#1390 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 15:14

Idézet

akkor fordulj meg. Próbálj a másik gép felé emelkedni, és rázuhanni a piros karikára. Ekkor CJ átugrik a másik gépbe
Na én ezt tudtam de ezt a részt nem tudom kivitelezni valami 5let?
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#1391 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 12. 19:25

Elkezdtem egy GTA honlapot készíteni, amiben a GTA II-al, a Vice City-vel, és a San Andreas-al foglalkozom. Épp a szereplők leírását végzem, és képeket is szeretnék melléjük. Azonban én nem ingame képeket szeretnék, hanem rajzokat, mint a betöltőképernyőknél. Már találtam néhányat, de még mindig kéne egy jó pár kép.

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Kiss%20G%E1bor/Dokumentumok/G%E1bor/Weblap/K%E9pek/GTA%20III/8-Ball.jpg file:///C:/Documents%20and%20Settings/Kiss%20G%E1bor/Dokumentumok/G%E1bor/Weblap/K%E9pek/GTA%20III/El%20Burro.jpg file:///C:/Documents%20and%20Settings/Kiss%20G%E1bor/Dokumentumok/G%E1bor/Weblap/K%E9pek/GTA%20III/Phil.jpg file:///C:/Documents%20and%20Settings/Kiss%20G%E1bor/Dokumentumok/G%E1bor/Weblap/K%E9pek/Vice%20City/Baker.gif file:///C:/Documents%20and%20Settings/Kiss%20G%E1bor/Dokumentumok/G%E1bor/Weblap/K%E9pek/Vice%20City/Hillary.gif

Tehát hiányzik néhány szereplő, és ha valki tud olyan oldalt, ahol megtalálom a hiányzó karakterek rajzolt képét, akkor segíthete. A hiányzó karakterek:

GTA III:

- Claude (bár nem hiszem, hogy róla van rajzolt kép)
- Catalina

Vice City:

- Tommy
- Colonel Cortez
- Mercedes
- Kent Paul
- Cangy Suxxx

San Andreas:

Megvan CJ, Sweet, Smoke, Ryder, de jobb lenne, ha egyszerre találnám meg őket.

Eőre is köszi!

#1392 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 09:30

Én nemtudom biztosra de szerintem a google-ba beírod ott biztos talál neked képet. Mindgjárt megnézek egyet mondjuk tommyról mert a vice city főszereplőjéről biztos van kép. Amúgy már meglehet nézni az oldalt? Ha ien adsz egy címet hozzá? És a hsz.-edben véletlen gta2-őt írtál 3 helyett.

Kép
Erre adna nekem valaki magyarázatot?
Meg XBOX360

#1393 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 13. 09:50

Idézet

Én nemtudom biztosra de szerintem a google-ba beírod ott biztos talál neked képet. Mindgjárt megnézek egyet mondjuk tommyról mert a vice city főszereplőjéről biztos van kép. Amúgy már meglehet nézni az oldalt? Ha ien adsz egy címet hozzá? És a hsz.-edben véletlen gta2-őt írtál 3 helyett.

Kép
Én is a google-n néztem képeket. Egyébként az oldal még nincs kész, nincs is fent a neten. A GTA Chicago pedig tudomásom szerint egy rajongó műve.

#1394 Felhasználó inaktív   Alhun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 09:54

Én is láttam már ezt a képet. Az az oldal ahol láttam azt állította, hogy Chicagoban fog játszódni a következő gétéa az SA után. Bár akkor még nem vettem be, de a legutolsó hamis v nem hamis GTA4 kép is Chicago-t akarta ábrázolni. Meglehet hogy a GTA4 nem európai sem ázsiai város lessz, hanem Bundy-ék otthona: Chicago. (Bár nem tartom ésszerűnek, mivel a Driver 2 már "feldolgozta" ezt a várost, de az is igaz hogy Las Vegast is, ami meg az SA-ban is szerepelt ugyebár.)
Az élet elöttem áll és nem látok tőle semmit!
www.sepi.extra.hu

#1395 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 09:55

Idézet

Én is a google-n néztem képeket. Egyébként az oldal még nincs kész, nincs is fent a neten. A GTA Chicago pedig tudomásom szerint egy rajongó műve.
Ja szóval ez a Chikago-s dolog nincs uge? És a google-n találtál képet? Én találtam egy olat hogy Carl és mögötte Los Santos és ráadásul rajzolt volt és nagy is (1024+768) csak nem tudtam megnyitni nem adta be 1xű-en.
Meg XBOX360

#1396 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 13. 10:44

Idézet

Idézet

Ja szóval ez a Chikago-s dolog nincs uge? És a google-n találtál képet? Én találtam egy olat hogy Carl és mögötte Los Santos és ráadásul rajzolt volt és nagy is (1024+768) csak nem tudtam megnyitni nem adta be 1xű-en.
Nekem eléggé kis méretű képek kellenek, és kizárólag csak a szereplőkről. Egyébként tudja valaki, honnan tölthetném le a GTA III zenéjét?

#1397 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 12:18

Idézet

Idézet

<kép helye>
Hát annak a rajongónak sok pénze lehet, mert ha jól emlékszem akkor ez egy saját fizetett domain volt, talán még meg is van az oldal, nem tudom.

#1398 Felhasználó inaktív   Alhun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 12:39

Na amit az előző hsz-emben írtam, az nagy baromság! Utánanéztem ennek a GTA Chicago nevü dolognak, és kijelentem az igazságot:
1. Sose lessz ilyen nevű játék
2. Ez a GTAPlace.com -nak az áprilisi tréfája (aki nem hiszi el az kattincson ide)
Az élet elöttem áll és nem látok tőle semmit!
www.sepi.extra.hu

#1399 Felhasználó inaktív   Griff 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 14:54

Szerintetek a GTA Sanadreas alaptémája tényleg 50cent volt??? csak mert én ezt hallottam, és valószínünek is tartomKép
www.gportal.hu/griff

#1400 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 13. 14:56

Idézet

Szerintetek a GTA Sanadreas alaptémája tényleg 50cent volt??? csak mert én ezt hallottam, és valószínünek is tartomKép
nem
Time fades even legend...
War, war never changes...

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72