Idézet
Grand Theft Auto: San Andreas
#1401 Guest__*
Elküldve: 2006. 08. 13. 15:58
Szerintetek a GTA Sanadreas alaptémája tényleg 50cent volt??? csak mert én ezt hallottam, és valószínünek is tartom
#1402 Guest__*
Elküldve: 2006. 08. 13. 15:59
Idézet
Na amit az előző hsz-emben írtam, az nagy baromság! Utánanéztem ennek a GTA Chicago nevü dolognak, és kijelentem az igazságot:
1. Sose lessz ilyen nevű játék
2. Ez a GTAPlace.com -nak az áprilisi tréfája (aki nem hiszi el az kattincson ide)
1. Sose lessz ilyen nevű játék
2. Ez a GTAPlace.com -nak az áprilisi tréfája (aki nem hiszi el az kattincson ide)
#1403 Guest__*
Elküldve: 2006. 08. 14. 12:45
Most hódítgatom meg a barátnőket, és a sok kjaálás miatt elhíztam. Megyek a konditerembe, de azt írja ki, hogy: "Eleget dolgoztál már ma, gyere vissza holnap." Visszamegyek másnap, de ugyanezt az üzenetet kapom. nem tud valaki valamilyen magyarázatot adni?
Elküldve: 2006. 08. 14. 14:27
Nekem volt, hogy neki álltam este tízkor súlyzózni, és hajnali kettő óra után irta ki hogy elég. Mondom jólvan, ki megyek és visszamentem este tízkor, de még mindig nem lehetett és akkor rájöttem, hogy a hajnali kettő az már ma volt. Szerintem te is átcsúsztál másnapra!!!
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 08. 14. 21:06
Én miután kijátszottam a játékot (4szer
:)
)
mostmár inkább Neten nyomulak a gamemel

az SA-MP-vel ami egy tök fa**a multi mod (www.sa-mp.com)
Gyerünk emberek hálóra San Andreas-ozni!!!
mostmár inkább Neten nyomulak a gamemel
az SA-MP-vel ami egy tök fa**a multi mod (www.sa-mp.com)
Gyerünk emberek hálóra San Andreas-ozni!!!
Elküldve: 2006. 08. 15. 10:27
Üdvözlet!most regisztráltam nagyon kircsi az oldal...lenne pár kérdésem amit rohadtul nem értek...Zero-nál adja azt a New Modell Army küldetést amit nem tudok megcsinálni,de vagy 70-szer probáltam!előszőr kinyirom a tankokat,utána meg viszem a szarokat,meg dobálom a hordókat!erre asszem az utolsóelőtti akadálynál jár le az idő,ezt sztem nem lehet megcsinálni!
végülis a kétdésem csak most jön
ezt a Zero-sat muszály végigcsinálni az utolsó küldetését ,nem lehet eltusolni? ugy értem ha nem csinálnám meg akkor a többit se lehetne,vagy ez most hogy van??? az lenne a legkircsibb ha minden küldetést megcsinálok,csak ezt a Zerosat nem ... ezt meglehet?
Elküldve: 2006. 08. 15. 10:37
Olvasd el légyszives a fórum szabályzatot (a lap alján) és ahhoz tartsd magad. Kösz
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"
Elküldve: 2006. 08. 15. 10:38
Idézet
Üdvözlet!most regisztráltam nagyon kircsi az oldal...lenne pár kérdésem amit rohadtul nem értek...Zero-nál adja azt a New Modell Army küldetést amit nem tudok megcsinálni,de vagy 70-szer probáltam!előszőr kinyirom a tankokat,utána meg viszem a szarokat,meg dobálom a hordókat!erre asszem az utolsóelőtti akadálynál jár le az idő,ezt sztem nem lehet megcsinálni!
ezt a Zero-sat muszály végigcsinálni az utolsó küldetését ,nem lehet eltusolni? ugy értem ha nem csinálnám meg akkor a többit se lehetne,vagy ez most hogy van??? az lenne a legkircsibb ha minden küldetést megcsinálok,csak ezt a Zerosat nem ... ezt meglehet?
#1409 Guest__*
Elküldve: 2006. 08. 15. 11:16
Idézet
Idézet
Elküldve: 2006. 08. 15. 11:48
hmm....nem értem...
ha most nem csinálom meg a Zerosat akkor ugye a legeslegvégénél sem kell???
ja és van ez az autós .hajós iskola is...ezeket muszály?
nekem azt mondták hogy csak a repülőset kötelező...
Elküldve: 2006. 08. 15. 12:13
nem muszáj, de poén
spec én szarul éreztem magam, hogy nem bírom megcsinálni
aztán minden megcsináltam 100%ra
most meg ilyen egyéb szarságokat csinálok, hogy tehervonatlopás meg ilyenek
spec én szarul éreztem magam, hogy nem bírom megcsinálni
aztán minden megcsináltam 100%ra
most meg ilyen egyéb szarságokat csinálok, hogy tehervonatlopás meg ilyenek
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
=== === |EĐ==$*#=------------ - - - -
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
#1412 Guest__*
Elküldve: 2006. 08. 15. 14:05
Idézet
hmm....nem értem...
1. A hajós iskolában van egy feladat, amikor egy rendőr motorcsónakkal kell felgyorsulni, majd lefékezni, és megállni a bóják között. Megcsináltam 9,92 mp alatt, de nem adta meg az aranyat.
2. Az autós iskolánál van egy feladat, amikor át kell repülni két Infernus fölött, úgy, hogy közben egyszer megfordulsz. Na, én mindig felborulok, vagy nem állok meg időben.
3. Ugyanott egy másik feladat: Két keréken kell elérni a piros jelzésig. Sokszor sikerült, de csak véletlenül. Biztos van valami technikája.
Ebben a három kérdésben szeretném a segítségeteket kérni.
Elküldve: 2006. 08. 15. 14:48
áhh,megőrülök...
egyikőtök azt mondja meg kell a másik hogy nem...
azt ugy nem lehet hogy csak a repülőset csinálom meg a többit meg hagyom a fenébe???
mert jelenleg a Verdant Meadows küldetés után tartok és csak piros "s" betüket kapok....
pllllssss help
azt ugy nem lehet hogy csak a repülőset csinálom meg a többit meg hagyom a fenébe???
mert jelenleg a Verdant Meadows küldetés után tartok és csak piros "s" betüket kapok....
pllllssss help
#1414 Guest__*
Elküldve: 2006. 08. 16. 08:17
Idézet
áhh,megőrülök...
pllllssss help
pllllssss help
Elküldve: 2006. 08. 16. 09:08
egy zsarunak sikerült kinyírni 0,05 % hp-ről 1 nap alatt úgy, hogy 1 m-t sem mozdultam az úz közepéről

2 óra alatt a páncélom 15%-át sikerült levennie
gz!

2 óra alatt a páncélom 15%-át sikerült levennie
gz!
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
=== === |EĐ==$*#=------------ - - - -
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
#1417 Guest__*
Elküldve: 2006. 08. 16. 11:19
Idézet
az alatt mit értesz hogy 100%???
és akkor a Zerosat se muszály?
és akkor a Zerosat se muszály?
Elküldve: 2006. 08. 16. 11:40
azt a chicago-t nehogy elhidjétek már, csak áprilisi tréfának csinálta az egyik oldal,
"This is not a real game. It was part of an April Fool's prank by TheGTAPlace.com"
az oldal tetején ki is van írva.
gtachicago.com
grandtheftautochicago.com
"This is not a real game. It was part of an April Fool's prank by TheGTAPlace.com"
az oldal tetején ki is van írva.
gtachicago.com
grandtheftautochicago.com
Elküldve: 2006. 08. 16. 11:53
áhh... már csak egyetlen küldetés kéne a repülős suliban...az ,hogy bele kell repülni a karikákba,és föl kell szálni azt utána még landolni is kell...ez nekem nagyon nem sikerül....
az elején felszállok de az első körbe semmikép se lehet belerepülni me magasabbra kell,azt ott meg kell kerülni...azt amikor leszállok pont akis piros hengerbe,akkor csak azt irja ki hogy new record...
amugy,nekem még a legjobb formámban is csak 2:10-2:20 körül sikerül teljesitenem...
az elején felszállok de az első körbe semmikép se lehet belerepülni me magasabbra kell,azt ott meg kell kerülni...azt amikor leszállok pont akis piros hengerbe,akkor csak azt irja ki hogy new record...
amugy,nekem még a legjobb formámban is csak 2:10-2:20 körül sikerül teljesitenem...
#1420 Guest__*
Elküldve: 2006. 08. 16. 12:52
Ayro: Nekem is volt ilyen problémám, hogy az első körbe nem száll bele nem éri el a magasságot. De a megoldás az ,hogy mihelyst felemelkedtél a géppel a földről be kell húznod a kerekeket valamelyik gombbal!!! És egyből el fogja érni az első kör magasságát hidd el

Súgó
A téma zárva.