Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2006. 08. 26. 15:44
viszont így lett egy tankom, ugyanis visszatöltés után szétlőttem minigunnal a fél várost
jött egy tank, kiszáll a csávó, kap 10 töltényt, beszállok, gyorsan ki, mentek... és van egy legit tankom
jött egy tank, kiszáll a csávó, kap 10 töltényt, beszállok, gyorsan ki, mentek... és van egy legit tankom
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
=== === |EĐ==$*#=------------ - - - -
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
Elküldve: 2006. 09. 01. 15:50
nekem olyan térkép kéne hozzá, amin rajta vannak, ilyenek, hogy merre találhatók a graffitik, hol milyen cuccot lehet felszedni stb.
Elküldve: 2006. 09. 01. 16:47
Idézet
viszont így lett egy tankom, ugyanis visszatöltés után szétlőttem minigunnal a fél várost
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E
Elküldve: 2006. 09. 03. 11:36
Idézet
Idézet
nekem olyan térkép kéne hozzá, amin rajta vannak, ilyenek, hogy merre találhatók a graffitik, hol milyen cuccot lehet felszedni stb.
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
#1486 Guest__*
Elküldve: 2006. 09. 03. 11:43
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2006. 09. 03. 14:17
Idézet
Idézet
mik ezek a fotók ^^
vagy mikor hangzik el ez a cucc?
(jó, tavaly toltam végig, elfelejthettem, de akkor sem emléxem
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
Elküldve: 2006. 09. 03. 15:18
Idézet
Idézet
Idézet
mik ezek a fotók ^^
vagy mikor hangzik el ez a cucc?
(jó, tavaly toltam végig, elfelejthettem, de akkor sem emléxem
Elküldve: 2006. 09. 03. 15:34
és mit kapok a tagek fújásáért? emlékszem még anno a 3ban a hidden package-ekért fegyverek lettek a ház elött. a tageknél mennyi tag után mi lesz?
#1491 Guest__*
Elküldve: 2006. 09. 03. 16:13
Idézet
és mit kapok a tagek fújásáért? emlékszem még anno a 3ban a hidden package-ekért fegyverek lettek a ház elött. a tageknél mennyi tag után mi lesz?
Graffitik (Tags / Los Santos) 100db
Jutalom: AK-47, Tec-9, lefűrészelt csövű puska, molotov-koktél jelenik meg a házadban.
Fotók (Snapshots / San Fierro) 50db
Jutalom: minden fotó 100$, az összes lefényképezéséért 100.000$ üti a markod. Emellett az alábbi fegyverek jelennek meg Dohertyben, a garázsod előtt: Micro-SMG, gránátok, shotgun, mesterlövészfegyver.
Szerencsepatkók (Horseshoes / Las Venturas) 50db
Jutalom: minden egyes összegyűjtött patkóval növekszik a szerencse értéke. Ha az összes patkót összeszeded, a Four Dragons kaszinó előtt a következő fegyverek jelennek meg: M4, MP5, Combat Shotgun, plasztik.
Kagylók (Oysters / San Andreas) 50db
Jutalom: növekszik a tüdőkapacitás szintje, és a szexepil.
Elküldve: 2006. 09. 03. 17:02
na ez király, viszont nagy igénytelenség, hogy muszáj vagy 100%-ig összeszedni a cuccot, hogy megkapd a jutalmat
a hidden packagénél legalább 10enként volt vmi cucc, nem egyszerre minden ha megvan az összes
a hidden packagénél legalább 10enként volt vmi cucc, nem egyszerre minden ha megvan az összes
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
#1493 Guest__*
Elküldve: 2006. 09. 03. 17:07
Idézet
na ez király, viszont nagy igénytelenség, hogy muszáj vagy 100%-ig összeszedni a cuccot, hogy megkapd a jutalmat
Elküldve: 2006. 09. 03. 19:48
ja, az jó poén, de arra, hogy az összeset össze lehet találni önerőből, arra nem valami sok az esély, ez pedig elbassza az egész hangulatát
én legalábbis a hidden p-ket nagyobb lenülettel kerestem
-== LORD VIII. SATAN ==-
( _ _ )
. .\ \. . ./#""" + ' / \
/ / \ \
#1495 Guest__*
Elküldve: 2006. 09. 04. 11:29
Idézet
ja, az jó poén, de arra, hogy az összeset össze lehet találni önerőből, arra nem valami sok az esély, ez pedig elbassza az egész hangulatát
Sajnos én sose tudtam végig játszani egy GTA-t se 100%-osan, mert a mentős küldikbe mindig elbuktam, azzal a szerencsétlen mentőautóval 5 percen belül felborulok mindig, vagy ha leszálítok 3-4 beteget, akkor már úgy néz ki mintha a roncsterepről szereztem volna.
Elküldve: 2006. 09. 04. 12:34
Idézet
Idézet
Sajnos én sose tudtam végig játszani egy GTA-t se 100%-osan, mert a mentős küldikbe mindig elbuktam, azzal a szerencsétlen mentőautóval 5 percen belül felborulok mindig, vagy ha leszálítok 3-4 beteget, akkor már úgy néz ki mintha a roncsterepről szereztem volna.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E
Elküldve: 2006. 09. 11. 19:16
Idézet
Megmondanátok, hogy kell feltenni a Hot caffe módot???
"A hot coffee mod használata is elég egyszerű...
Töltsd le a modot innen: http://www.gamershel...load_9684.shtml
aztán csomagold ki..
Ezeket a fájlokat kell bemásolni a san andreas mappába: main.scm , script.img
Ezeket a fájlokat, rakd be a san andreas mappádban lévő data/script mappádba, felülírva a régebbieket...
Aztán rakd be az sacensor.exe fájlt a San Andreas főkönyvtáradba, és indítsd el!
Ezután indítsd el a San Andreas-t és látni fogod, hogy a program kiír valamit:
Ha ezt írja:
Current status of censorship: Uncensored
Akkor semmit se nyomj!
viszont ha ezt írja:
Current status of censorship: Censored
akkor nyomj y-t aztán entert.. Ezután kilép a progi..
menj be sa-ba, és ha 50% fölött van progressed egy barátnőddel, akkor azzal indulhat is az akció!"
Amúgy én is pont most raktam fel újra a játékot, persze nuku cheat, nuku mod, talán elkezdem újra. Muszáj volt belevetni magamat újra Los Santos megunhatatlan hangulatába!

Elküldve: 2006. 09. 11. 20:34
Idézet
"A hot coffee mod használata is elég egyszerű...
aztán csomagold ki..
Ezeket a fájlokat, rakd be a san andreas mappádban lévő data/script mappádba, felülírva a régebbieket...
Aztán rakd be az sacensor.exe fájlt a San Andreas főkönyvtáradba, és indítsd el!
Ha ezt írja:
Akkor semmit se nyomj!
viszont ha ezt írja:
menj be sa-ba, és ha 50% fölött van progressed egy barátnőddel, akkor azzal indulhat is az akció!"
Amúgy én is pont most raktam fel újra a játékot, persze nuku cheat, nuku mod, talán elkezdem újra. Muszáj volt belevetni magamat újra Los Santos megunhatatlan hangulatába!
aztán csomagold ki..
Ha ezt írja:
Akkor semmit se nyomj!
viszont ha ezt írja:
Elküldve: 2006. 09. 18. 17:52
esetleg valaki tudna mondani egy linket, ahonnan le tudom kapni a főcímzenét teljes hosszúságban?

Súgó
A téma zárva.