Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2006. 10. 01. 19:06
Nem tudja valaki, hogy kell megcsinálni, hogy a kiscsaj a tv elött legyen? Mert megpróbáltam, de nem működik.
Xbox 360 tulaj lettem.
Elküldve: 2006. 10. 01. 19:16
Ez csak egy játékhiba,egy bug,vagy mi,mikor a toben voltunk,a toban is láttuk a pad árnyékát,mikor az a pad nem a tónál volt,hanem kicsit messzebb.És a játékban van egy ilyen kislány szereplö,az ö lehetett.
Elküldve: 2006. 10. 05. 18:59
Olyan sz@r mindig a Pc-sek szívják meg a legjobban most is olyan kurva jó játékok vannak készülőben de én nem tudok várni!!!A kurva Xbox360-ra mindig hamarabb agyák ki a jobbnál jobb játékokat.Van olyan játék ami zsír csak PC-re nincs.És ki röhög megint fogva a faszát???? Az Xbox. Ezt is csak azért csinálják mert szopatni akarják a pc-seket!!!!!!!!!!!!!!!!
Tököm tele van az ilyen játékgépekkel!!!! Ennyi ésszel már nintendózni kellene!!!!
Ezzel nem akarok bántani senkit csak ez az igasság.

Tököm tele van az ilyen játékgépekkel!!!! Ennyi ésszel már nintendózni kellene!!!!
Elküldve: 2006. 10. 05. 19:40
Idézet
Olyan sz@r mindig a Pc-sek szívják meg a legjobban most is olyan kurva jó játékok vannak készülőben de én nem tudok várni!!!A kurva Xbox360-ra mindig hamarabb agyák ki a jobbnál jobb játékokat.Van olyan játék ami zsír csak PC-re nincs.És ki röhög megint fogva a faszát???? Az Xbox. Ezt is csak azért csinálják mert szopatni akarják a pc-seket!!!!!!!!!!!!!!!!

Elküldve: 2006. 10. 13. 21:16
Sziasztok.meg tudnátok mondani hogykell multimodban játszani a san andreassal?
Elküldve: 2006. 10. 13. 21:27
Idézet
Elküldve: 2006. 10. 14. 02:02
nem tudom san andreassal lehet-e, de a vice cityhez volt multi mod
Elküldve: 2006. 10. 14. 08:14
Idézet
Ha jól tudom nincs rá mód, h multiba játszhassunk. (ha mégis lenne engem is érdekelne!
Elküldve: 2006. 10. 14. 11:17
Idézet
Nem vagyok benne biztos, javítsatok ki, ha tévedek.
Elküldve: 2006. 10. 14. 16:55
többféle multi kliens is van, Rumble, MTA (még csak verseny), és a már említett MP
én az MTA-t próbáltam, az jó csak ugye nem lehet gyalog mászkálni, sokan vannak MP-n is gondolom nem azért mert szar, a Rumble állítólag elég bugos, nem ismerem
én az MTA-t próbáltam, az jó csak ugye nem lehet gyalog mászkálni, sokan vannak MP-n is gondolom nem azért mert szar, a Rumble állítólag elég bugos, nem ismerem
Elküldve: 2006. 10. 22. 11:26
Sziasztok! Segítsen valaki rajtam! Belezúgtam nőlétemre a San Andreasba,de nemtudom folytatni,mert megakadtam két helyen is! nemtalálom a Euros-t,a másik meg,hogy nemnagyon értem milyen bandát kell összehoznom a Groove street-en meg mit kell csinálnom a veterán állomáson a latin hapsival karöltve! Ha valaki érti miről beszélek írjon. Megköszönném szépen!
#1535 Guest__*
Elküldve: 2006. 10. 24. 11:06
Sziasztok!kellene egy kis segitség.Madd Dogg-ot kellene megmentenem de nincs annyi időm,hoy oda vigyem a furgont alá.Mit csináljak?
Elküldve: 2006. 10. 24. 14:38
Sziasztok !
San Andreas :
Segítséget szeretnék kérni a triászos főnöknél vagyok tudját aki vak.
Nem engedi h megcsináljak egy küldetést mert nemtudok úszni. Hol lehet ezt gyakorolni h végre engedje h folytassam. Vagy mi kell hozzá ? Ezen kívül csak a Zeros küldetés van de ha jól tudom az nem kötelező más küldetést viszont nem ajánl fel.
Vagy ötletet kérnék mivel menjek tovább.
Előre is köszi a segítséget
San Andreas :
Segítséget szeretnék kérni a triászos főnöknél vagyok tudját aki vak.
Nem engedi h megcsináljak egy küldetést mert nemtudok úszni. Hol lehet ezt gyakorolni h végre engedje h folytassam. Vagy mi kell hozzá ? Ezen kívül csak a Zeros küldetés van de ha jól tudom az nem kötelező más küldetést viszont nem ajánl fel.
Vagy ötletet kérnék mivel menjek tovább.
Előre is köszi a segítséget
Elküldve: 2006. 10. 24. 19:03
Idézet
Sziasztok! Segítsen valaki rajtam! Belezúgtam nőlétemre a San Andreasba,de nemtudom folytatni,mert megakadtam két helyen is! nemtalálom a Euros-t,a másik meg,hogy nemnagyon értem milyen bandát kell összehoznom a Groove street-en meg mit kell csinálnom a veterán állomáson a latin hapsival karöltve! Ha valaki érti miről beszélek írjon. Megköszönném szépen!
Elküldve: 2006. 10. 24. 19:11
kisjoe: általában annál jelentkezik ez a dolog aki csal (és nem is keveset), ha viszont kód mentes vagy akkor passz.
Peter1980: a tüdő kapacitásodat kell megnövelni, ezt pedig úgy tudod hogy egymás után soxor lemerülsz a víz alá és csak levegőért mész fel
Peter1980: a tüdő kapacitásodat kell megnövelni, ezt pedig úgy tudod hogy egymás után soxor lemerülsz a víz alá és csak levegőért mész fel
Elküldve: 2006. 10. 25. 00:17
Idézet
kisjoe: általában annál jelentkezik ez a dolog aki csal (és nem is keveset), ha viszont kód mentes vagy akkor passz.
Elküldve: 2006. 10. 27. 10:27
Sziasztok! Köszi a múltkori segítséget! Van még egy kérdésem. Az END OF THE LINE után már semmi feladat nincs? Mert igaz,hogy tovább lehet játszani,gyüjtögetni,de ennyi? Vagy tud nekem valaki hasonló játékot mondani PS2-n? Előre is köszi!

Súgó
A téma zárva.